Παρουσίαση - Πυξάρι
-
Στέφανος Ν.
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Παρουσίαση - Πυξάρι
Καλησπέρα. όπως ανεφερα και σε προηγούμενο topic θα κανω δυο καινούρια (topic) για αναλυτικότερες πληροφορίες στα καινούρια μου δεντράκια. Ένα για το Πυξαρι και ενα για το "Πεύκακι". Εδω θα σας παρουσιάσω, οπως ειδατε στον τιτλο, το νέο Πυξαράκι μου.
Το Μπουξους αυτο το βρήκα σε μια γλάστρα στον σπίτι στο χωριό, στο κήπο. Μου φάνηκε πολύ ωραίο, μου γέμισε το μάτι. Γι' αυτο λοιπόν, αποφάσισα να το πάρω. Βρήκα μια ζαρτινιέρα που είχα πρόχειρη , έβαλα χαλικάκι στον πατό και ειδικό χώμα απο πάνω. Κλάδεψα το φυτώ (Ρίζα, Φύλλωμα και κλαδιά), το "καθάρισα" και εκανα την μεταφύτεψη. Πρόσθεσα μια διακοσμητική πέτρα και κάποιο είδους χόρτου. Έβγαλα την ριζα του απ'εξω (καθαρα για αισθητικους λογους) και.. βουαλά!!
Περιμένω τις γνώμες και τις συμβουλές σας.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 22 Απρ 2014, 00:21 --
....
Το Μπουξους αυτο το βρήκα σε μια γλάστρα στον σπίτι στο χωριό, στο κήπο. Μου φάνηκε πολύ ωραίο, μου γέμισε το μάτι. Γι' αυτο λοιπόν, αποφάσισα να το πάρω. Βρήκα μια ζαρτινιέρα που είχα πρόχειρη , έβαλα χαλικάκι στον πατό και ειδικό χώμα απο πάνω. Κλάδεψα το φυτώ (Ρίζα, Φύλλωμα και κλαδιά), το "καθάρισα" και εκανα την μεταφύτεψη. Πρόσθεσα μια διακοσμητική πέτρα και κάποιο είδους χόρτου. Έβγαλα την ριζα του απ'εξω (καθαρα για αισθητικους λογους) και.. βουαλά!!
Περιμένω τις γνώμες και τις συμβουλές σας.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 22 Απρ 2014, 00:21 --
....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I'm a Weirdo!