ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ
-
Topic author - Σπορόφυτο
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ
Μπορω να το φτιαξω με sonoff με σεναρια, αλλα το θεμα ειναι οτι τα σεναρια , καποιες λιγες φορες αποτυγχανουν. Μια αποτυχια θα κανει μια ηλεκτροβανα να μην ανοιξει αλλα να ανοιξει η γεωτρηση. Η πιεση θα τα πεταξει ολα οπως καταλαβαινεις.
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 379 times
- Been thanked: 309 times
Re: ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ
Καλός ήρθες στην παρέα μας! Πολύ ενδιαφέρον ολο αυτό που θες να φτιάξεις. Με την sonoff δεν εχω ασχοληθεί, αν μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες θα ήταν τέλειο. Εγω έχω αρκετές συσκευές της tapo και δουλεύουν χωρίς προβλήματα
-
Topic author - Σπορόφυτο
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ
Καλησπερα σας και Χρονια πολλα!
Εχω γεωτρηση σε ενα χωραφι με 3 διαφορετικες κατοικιες και δέντρα. Θέλω να σχεδιάσω ένα αυτοματο ποτισμα, ανεξαρτητο για καθε κατοικια με νερο απο την γεωτρηση.
Ενα βαρελι δηλαδη σε καθε κατοικια, που θα γεμιζει απο την γεωτρηση, και μετα θα μπορει ο καθενας με πιεστικο και ηλεκτροβανες να ποτιζει οτι θελει, οποτε θέλει. Δεντρα, γκαζον, λουλουδια κλπ.
Αγαπω τα sonoff!
Καμια βοηθεια στο πως θα το σχεδιάσω ?
Εχω γεωτρηση σε ενα χωραφι με 3 διαφορετικες κατοικιες και δέντρα. Θέλω να σχεδιάσω ένα αυτοματο ποτισμα, ανεξαρτητο για καθε κατοικια με νερο απο την γεωτρηση.
Ενα βαρελι δηλαδη σε καθε κατοικια, που θα γεμιζει απο την γεωτρηση, και μετα θα μπορει ο καθενας με πιεστικο και ηλεκτροβανες να ποτιζει οτι θελει, οποτε θέλει. Δεντρα, γκαζον, λουλουδια κλπ.
Αγαπω τα sonoff!
Καμια βοηθεια στο πως θα το σχεδιάσω ?