ΓΙΟΥΝΙΠΕΡΑΚΙ
Re: ΓΙΟΥΝΙΠΕΡΑΚΙ
Γιώργη μου, κάτι δεν κατάλαβες σωστά...., υποθέτω!Philip έγραψε:Οι παλιοτεροι ισως να θυμουνται . Ενα γιουνιπερακι σε άθλια κατάσταση ,ενα βημα πριν τα σκουπιδια. ... ... Ειχα ρωτησει διαφορα μελη τοτε ,ποιος θα το ηθελε να το περιποιηθει. Τοτε λοιπον είχε προσφερθει ο ''ΧΑΡΗΣ''. Στα μεσα Νοεμβριου αφου πρωτα είχαν γίνει καποιες εργασιες το μεταφυτευσα σε ποτ το οποιο μου έδωσε ένα απο τα μελη μας ''ΛΙΖΑ''... ...
Ο Χάρης είχε προσφερθεί και η Λίζα είχε προμηθεύσει απλώς το pot!
Εγώ αυτό κατάλαβα!
Liz@ki έγραψε:
ξερεις ειναι απο αυτα τα "χαλαλι" που βγαινουν μεσα απο τα δοντια...!!! :D :D
(ο Χαρης το βραδυ πριν πεσει για υπνο..εκανε σαν αυτο το emoticon..![]()
χαχα!)
Χαχαχα... κατάλαβα την διάθεσή του.... :D :D :D
Πρέπει να δούμε τώρα ποιός θα το αγαπήσει πιο πολύ
Γιώργος
ξερεις ειναι απο αυτα τα "χαλαλι" που βγαινουν μεσα απο τα δοντια...!!! :D :Dfspike έγραψε:Αγχώθηκα πρωί-πρωί![]()
Ανοιξα το pc να πιω τον καφέ μου στο Internet και είδα το δίλλημα :shock:
Το περιθώριο απ' ότι είδα είναι μέχρι την Ανάσταση (Μετά το Χριστός Ανέστη η ηλεκτρονική κάλπη κλειδώνει). Θα ήθελα πριν ψηφίσω να δω επιχειρήματα από τους 2 διεκδικούντες.... Χάρη το αβίαστο "χαλάλι" δεν με βοηθάει να σε ψηφίσω :-D :-D :-D
(ο Χαρης το βραδυ πριν πεσει για υπνο..εκανε σαν αυτο το emoticon..
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
Αγχώθηκα πρωί-πρωί
Ανοιξα το pc να πιω τον καφέ μου στο Internet και είδα το δίλλημα :shock:
Το περιθώριο απ' ότι είδα είναι μέχρι την Ανάσταση (Μετά το Χριστός Ανέστη η ηλεκτρονική κάλπη κλειδώνει). Θα ήθελα πριν ψηφίσω να δω επιχειρήματα από τους 2 διεκδικούντες.... Χάρη το αβίαστο "χαλάλι" δεν με βοηθάει να σε ψηφίσω :-D :-D :-D
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
-
Philip
Topic author - Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ΓΙΟΥΝΙΠΕΡΑΚΙ
Οι παλιοτεροι ισως να θυμουνται . Ενα γιουνιπερακι σε άθλια κατάσταση ,ενα βημα πριν τα σκουπιδια. Η φωτογραφια αυτη ειναι απο τον Σεπτεμβρη 2009.
Ειχα ρωτησει διαφορα μελη τοτε ,ποιος θα το ηθελε να το περιποιηθει. Τοτε λοιπον είχε προσφερθει ο ''ΧΑΡΗΣ'' . Στα μεσα Νοεμβριου αφου πρωτα είχαν γίνει καποιες εργασιες το μεταφυτευσα σε ποτ το οποιο μου έδωσε ένα απο τα μελη μας ''ΛΙΖΑ''.
Το δεντρακι αυτο ΤΩΡΑ διεκδικειται κ απο τα δυο μελη μας.
Γνωριζοντας τα μελη αυτα κ έχοντας σχηματισει την αποψη σας θα ηθελα να αποφασίσετε σε ποιον θα ανηκει το δεντρακι.
Νεες φωτο θα αναρτηθουν μετα την ψηφοφορια.
Γνωριζοντας τα μελη αυτα κ έχοντας σχηματισει την αποψη σας θα ηθελα να αποφασίσετε σε ποιον θα ανηκει το δεντρακι.
Νεες φωτο θα αναρτηθουν μετα την ψηφοφορια.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.