ευκαλυπτος απο σπορο!!
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Has thanked: 0
- Been thanked: 37 times
- Επικοινωνία:
Re: ευκαλυπτος απο σπορο!!
xassima έγραψε:Οι φωτογραφίες με τα φυτά υπάρχουν. Αλλά πως μπορώ να τις ανεβάσω; Μια βοήθεια παρακαλώ.
Πατάς Προσθήκη συνημμένου μετά Αναζητηση διαλέγεις τις φωτογραφίες που θες. (Ολες μαζι) Πατάς υποβολη (περιμένεις να την μικρύνει το κάνει αυτόματα) και θα ανεβουν στο φορουμ.
[img][/img]
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
καλησπερα. ευχαριστω για την προσφορα. μενω στην Αθηνα, ειμαι νεο μελος και θελω πολυ μερικα δενρακια για να αρχισω την συλογη μου. ευχαριστως να σε συναντησω οταν ερθεις. παρακαλω ενημερωσε με οταν ερθεις στην Αθηνα ευχαριστωxassima έγραψε:Αγαπητοί φίλοι των μπονσαϊ μπορώ να σας χαρίσω μικρούς ευκάλυπτους που χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι είναι ιδανικοί για να γίνουν μπονσαϊ. Είναι τα φυτά από φυτώριο περίπου δυο χιλιάδων δέντρων ετησίως που προορίζονται για καλλιέργεια και τα οποία βγαίνουν κάπως προβληματικά για καλλιέργεια ιδανικά όμως για μπονσάϊ. Επειδή μέχρι τώρα τα πετάω όποιος ενδιαφέρεται του τα χαρίζω αρκεί να έρθει να τα πάρει.
Christos
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Ευχαριστούμε, περιμένουμε φωτογραφίες.xassima έγραψε:Το φυτώριο βρίσκεται στον Πύργο. Εγώ πηγαινοέρχομαι Πύργο- Αθήνα. Μπορώ να φέρω μερικά φυτά την επόμενη φορά που θα πάω. Συνεπώς Αθήνα (Νέο Ηράκλειο) ή Πύργος είναι τα μέρη παραλαβής. Φωτογραφίες δεν έχω. Δεν το είχα σκεφτεί. Θα αναρτήσω κάποια στιγμή.
-
xassima
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Το φυτώριο βρίσκεται στον Πύργο. Εγώ πηγαινοέρχομαι Πύργο- Αθήνα. Μπορώ να φέρω μερικά φυτά την επόμενη φορά που θα πάω. Συνεπώς Αθήνα (Νέο Ηράκλειο) ή Πύργος είναι τα μέρη παραλαβής. Φωτογραφίες δεν έχω. Δεν το είχα σκεφτεί. Θα αναρτήσω κάποια στιγμή.
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου !!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Καλώς τον,
πολυ ενδιαφέρον ακούγετε. Θα μπορούσες εαν δεν σου κανει κόπο να ανεβάσεις μια φωτογραφία κάποια απο αυτα τα δέντρα;
Σε ποια περιοχη έχεις τα δέντρα αυτά;
Ευχαριστούμε.
πολυ ενδιαφέρον ακούγετε. Θα μπορούσες εαν δεν σου κανει κόπο να ανεβάσεις μια φωτογραφία κάποια απο αυτα τα δέντρα;
Σε ποια περιοχη έχεις τα δέντρα αυτά;
Ευχαριστούμε.
-
xassima
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
ευκαλυπτος απο σπορο!!
Αγαπητοί φίλοι των μπονσαϊ μπορώ να σας χαρίσω μικρούς ευκάλυπτους που χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι είναι ιδανικοί για να γίνουν μπονσαϊ. Είναι τα φυτά από φυτώριο περίπου δυο χιλιάδων δέντρων ετησίως που προορίζονται για καλλιέργεια και τα οποία βγαίνουν κάπως προβληματικά για καλλιέργεια ιδανικά όμως για μπονσάϊ. Επειδή μέχρι τώρα τα πετάω όποιος ενδιαφέρεται του τα χαρίζω αρκεί να έρθει να τα πάρει.