Metasequoia kinder έκπληξη
-
- Imperial
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 219 times
Re: Metasequoia kinder έκπληξη
Μετασεκογια στον κήπο του εθνικού μουσείου του Άμστερνταμ. Έτσι, για να παίρνεις ιδέες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 397 times
- Been thanked: 334 times
Ωραίο Φανή, έχεις σκεφτεί κάτι για το μέλλον του? Θα το αφήσεις έτσι ψηλό ή θα το κόψεις χαμηλά?
Προστέθηκε μετά από 22 δευτερόλεπτα:
Προστέθηκε μετά από 22 δευτερόλεπτα:
Ωραίο βίντεο
-
- Imperial
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 115 times
Ωραία το έχεις στήσει όρθιο Φάνη. Προσπάθησε από εδώ και πέρα να δημιουργήσεις μεγαλύτερα κλαδιά και να διαχειριστείς το ύψος. Πρέπει να αποφασίσεις πόσο ψηλό θέλεις να είναι. Αν το αφήσεις μόνο του δεν πρόκειται να σταματήσει και θα σου ξεφύγει πολύ γρήγορα...
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 156 times
- Επικοινωνία:
-
- Omono
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 59 times
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Και Μπραβο σου που προβλεψες , υιοθετησες και μεγαλωσες το δευτερο φυτο-δεντρακι σου. Σιγουρα δεν σε διεψευσε αλλα κ ουτε θα σε προδωσει. Ισα ισα που θα πρεπει να περιμενεις κ αλλες εκπληξεις απο δαυτο. Καλη συνεχεια
Nihil humanum mihi alienum est
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 53 times
Metasequoia kinder έκπληξη
Το Μάιο του 2018 αγόρσα ένα σπορόφυτο Άτσερ Katsura με σκοπό να το φυτέψω στο παρτέρι και να αρχίσω να το εξελίσσω.
Ωστόσο μέσα στη γλάστρα μεγάλωνε και ένα αγνώστου ταυτότητας, έως εκείνη τη στιγμή, 2ο σπορόφυτο. Μετά από λίγες εβδομάδες πέταξε φύλλα και αποδείχτηκε ότι ήταν Μετασεκόια.
Την άφησα να μεγαλώνει παρέα με το Άτσερ στη γλάστρα, έως την επόμενη άνοιξη (2019) που τα χώρισα, με το Acer να μπαίνει στο παρτέρι και η Μετασεκόια σε training pot.
Όλα αυτά τα χρόνια απλά την έχω αφήσει σε ελεύθερη ανάπτυξη. Έχει φτάσει σε ύψος 1,20μ. και με διάμετρο κορμού 2 εκ.
Φέτος με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι στην κορυφή έβγαλε και έναν κώνο!
Ωστόσο μέσα στη γλάστρα μεγάλωνε και ένα αγνώστου ταυτότητας, έως εκείνη τη στιγμή, 2ο σπορόφυτο. Μετά από λίγες εβδομάδες πέταξε φύλλα και αποδείχτηκε ότι ήταν Μετασεκόια.
Την άφησα να μεγαλώνει παρέα με το Άτσερ στη γλάστρα, έως την επόμενη άνοιξη (2019) που τα χώρισα, με το Acer να μπαίνει στο παρτέρι και η Μετασεκόια σε training pot.
Όλα αυτά τα χρόνια απλά την έχω αφήσει σε ελεύθερη ανάπτυξη. Έχει φτάσει σε ύψος 1,20μ. και με διάμετρο κορμού 2 εκ.
Φέτος με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι στην κορυφή έβγαλε και έναν κώνο!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.