Indoor Bonsai πρώτη απόπειρα
-
- Omono
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 34 times
Re: Indoor Bonsai πρώτη απόπειρα
πολυ ωραια η σκεψη σου αλλα κ το ολο αποτελεσμα σε δικαιωνει. ΜΠΡΑΒΟ Florian , καλη συνεχεια
- These users thanked the author deus x machina for the post:
- florian (18 Δεκ 2022, 08:25)
- Rating: 7.14%
Nihil humanum mihi alienum est
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 202 times
- Επικοινωνία:
Πολύ όμορφα Florian!!! Κράτα μας ενήμερους για την πορεία τους.
-
- Imperial
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 111 times
Συγχαρητήρια! Εξαιρετικά δεντράκια, αλλά εξαιρετικός από αισθητικής άποψης και συνολικά ο χώρος όπως τον διαμορφώνουν.
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
Καλησπέρα,BILLPAN έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 13:27Καλά Florian έγραψες!!!
Πάρα-πάρα πολύ ωραία!!! Έχεις πάρα πολύ ωραίο γούστο και στα ποτς...
Το bonsai στην πρώτη φωτογραφία τί είναι;
Κι εμένα με ενδιαφέρει η ιδέα καθώς κι εγώ περνάω όλη την ημέρα μου στο γραφείο και κατά τη διάρκεια αναπολώ τα δεντράκια μου στο σπίτι, αλλά το φοβάμαι σαν εγχείρημα, όπως κι εσύ αρχικά...
Κράτα μας ενημερωμένους για την πορεία τους, τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, καθώς και για τους τρόπους επίλυσής τους, προκειμένου να πάρουμε θάρρος και οι υπόλοιποι...
Καλή επιτυχία!!!
ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα.
Ζανθόξυλουμ Zanthoxyloum λεγεται. Το πήρα (σε άλλη μορφή) σε ένα από τα Σαφάφι που κάναμε με το φόρουμ.
Θα ενημερώσω που και που πως τα πάνε.
Καλή συνέχεια
Προστέθηκε μετά από 57 δευτερόλεπτα:
Ευχαριστώ πολύ!
-
- Mame
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 15 times
Καλά Florian έγραψες!!!
Κι εμένα με ενδιαφέρει η ιδέα καθώς κι εγώ περνάω όλη την ημέρα μου στο γραφείο και κατά τη διάρκεια αναπολώ τα δεντράκια μου στο σπίτι, αλλά το φοβάμαι σαν εγχείρημα, όπως κι εσύ αρχικά...
Κράτα μας ενημερωμένους για την πορεία τους, τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, καθώς και για τους τρόπους επίλυσής τους, προκειμένου να πάρουμε θάρρος και οι υπόλοιποι...
Καλή επιτυχία!!!
Καλή επιτυχία!!!
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
Indoor Bonsai πρώτη απόπειρα
Καλημέρα σε όλους,
Indoor Bonsai - BonsaiΕσωτερικού χώρου
παλαιότερα δεν θα το συζήταγα κ΄αν και. Όποτε διάβασα για Bonsai εσωτερικού χώρου δεν μου άρεσε καθόλου σαν ιδέα και τα είδη που ευδοκιμούν. Επειδή περνάω πλέον αρκετές ώρες στο γραφείο, άρχισε και μου άρεσε αυτή η ιδέα όλο και περισσότερο. Και έτσι αποφάσησα να το δοκιμάσω παρόλο τις προκαταλείψεις μου. Ξεκίνησα λοιπόν να φτιάξω τα πρώτα δεντράκια με πρότυπο το μπαλκόνι μου. Δηλαδή δέντρα πάνω σε πέτρα, Cascade, Kusamono φυτά δίπλα και η παρουσίασή τους σαν διακόσμιση του χώρου.
Βοηθάει και στην συγκέντρωση :-) Κάνω διάλειμμα να ποτίζω, να ψεκάζω (με νέρο) ή να τα κουρέψω. Με λίγα λόγια τα καμαρώνω όλη την μέρα και τα απολαμβάνω. Βρήκα και άτομο στην εταιρία που τα ποτίζει όταν λείπω καμία φορά.
Θα σας κρατήσω ενήμερους για την πορεία και πώς τα πάνε στις εποχές, κλιματισμό, ζέστη, κλειστά παράθυρα κλπ κλπ.
Εδώ και μερικές εικόνες
Indoor Bonsai - BonsaiΕσωτερικού χώρου
παλαιότερα δεν θα το συζήταγα κ΄αν και. Όποτε διάβασα για Bonsai εσωτερικού χώρου δεν μου άρεσε καθόλου σαν ιδέα και τα είδη που ευδοκιμούν. Επειδή περνάω πλέον αρκετές ώρες στο γραφείο, άρχισε και μου άρεσε αυτή η ιδέα όλο και περισσότερο. Και έτσι αποφάσησα να το δοκιμάσω παρόλο τις προκαταλείψεις μου. Ξεκίνησα λοιπόν να φτιάξω τα πρώτα δεντράκια με πρότυπο το μπαλκόνι μου. Δηλαδή δέντρα πάνω σε πέτρα, Cascade, Kusamono φυτά δίπλα και η παρουσίασή τους σαν διακόσμιση του χώρου.
Βοηθάει και στην συγκέντρωση :-) Κάνω διάλειμμα να ποτίζω, να ψεκάζω (με νέρο) ή να τα κουρέψω. Με λίγα λόγια τα καμαρώνω όλη την μέρα και τα απολαμβάνω. Βρήκα και άτομο στην εταιρία που τα ποτίζει όταν λείπω καμία φορά.
Θα σας κρατήσω ενήμερους για την πορεία και πώς τα πάνε στις εποχές, κλιματισμό, ζέστη, κλειστά παράθυρα κλπ κλπ.
Εδώ και μερικές εικόνες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.