Mελικοκια του Jean Zac
-
mix.dny
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Mελικοκια του Jean Zac
Τα φυλλα ειχαν πεσει πριν το παρω!Λογικα ειχε κρυο στο μπαλκονι του Χαρη!Οι πρωτες φωτο ειναι πιο προσφατες!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
Re: Mελικοκια του Jean Zac
Ωραίο! Μπράβο! Μήπως το ποτισες πολύ και έπεσαν τα φύλλα του? Ίσως να θέλει προσαρμογή
-
Kostas
- Imperial

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Re: Mελιγκοκια του Jean Zac
Πολύ ωραίο το δεντράκι σου. Καλή συνέχεια.[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]

-
mix.dny
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mελικοκια του Jean Zac
Μου ειπε ο Χαρης πριν απο τη συναντηση του Σεπτεμβριου οτι θα μου δωσει ενα δεντρο!Την ημερα της συναντησης με ρωτησε αν μου αρεσει το παρων!Την απαντηση ενδεχομενως να την ηξερε γιατι ειχα μεινει ωρα απο πανω του και το κοιτουσα!Μην τα πολυλογω δεχτηκα με χαρα να το φροντισω και εκ των υστερων μου ειπε οτι ηταν του Γιαννη!
Το δεντρο ειχε ριξει τα φυλλα του,αλλα μαλλον στην αυλη μου εχει πιο πολλη ζεστη απο το μπαλκονι του Χαρη γιατι ξαναπεταξε!Η μονη εργασια που εχω κανει ειναι να αφαιρεσω το συρμα που το ειχε πληγωσει ελαφρως!Οι φωτογραφιες δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες (μην τα ξαναλεμε),απο κοντα ειναι πιο ωραιο και εχει πολλες πλευρες που μπορει να το δει κανεις!
Ευχαριστω πολυ και τον ανθρωπο που το εφτιαξε αλλα και αυτον που σκεφτηκε να το δωσει σε εμενα![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
Υ.Γ.Το μπλε λεκανακι ειναι οτι πιο γλυκο εχω δει απο τον Γιαννη!Χαρακτηριστικο δειγμα της ιδιαιτεροτητας του καλλιτεχνη!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Οκτ 2014, 20:55 --
.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Οκτ 2014, 20:57 --
.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Οκτ 2014, 20:59 --
.
Το δεντρο ειχε ριξει τα φυλλα του,αλλα μαλλον στην αυλη μου εχει πιο πολλη ζεστη απο το μπαλκονι του Χαρη γιατι ξαναπεταξε!Η μονη εργασια που εχω κανει ειναι να αφαιρεσω το συρμα που το ειχε πληγωσει ελαφρως!Οι φωτογραφιες δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες (μην τα ξαναλεμε),απο κοντα ειναι πιο ωραιο και εχει πολλες πλευρες που μπορει να το δει κανεις!
Ευχαριστω πολυ και τον ανθρωπο που το εφτιαξε αλλα και αυτον που σκεφτηκε να το δωσει σε εμενα![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
Υ.Γ.Το μπλε λεκανακι ειναι οτι πιο γλυκο εχω δει απο τον Γιαννη!Χαρακτηριστικο δειγμα της ιδιαιτεροτητας του καλλιτεχνη!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Οκτ 2014, 20:55 --
.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Οκτ 2014, 20:57 --
.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Οκτ 2014, 20:59 --
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι