Α οκ, κατάλαβα... Το λες από άποψη δημιουργίας κενών χώρων και συμμετρίας... Ωραία κουβέντα...Ioanisu62 έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 19:38Βασιλη,
απλα εννοω το κλαδι να παραμεινει πισω αλλα το pad να "φαινεται απο δεξια.
Θα εχεις μια καλυτερη κωνικοτητα.
Δεν τα παω καλα με τους νομους εσωτερικης καμπυλης, εξωτερικης πρωτο δευτερο τριτο πισω.
Η φυση δεν εχει τετοιους κανονες και το δεντρο δεν θα παει σε διαγωνισμο!
***Σε αλλα νεα το υποστρωμα lechuza αποδεικνυεται αψογο!
Ιδανικο δε για τελευταιo, upper layer. Σ'ευχαριστω
Το lechuza είναι άριστο υπόστρωμα. Ιδιαίτερα μάλιστα αν πετύχεις τη σωστή μείξη για τις συνθήκες σου. Εγώ το αναμειγνύω με terrapon (τριμμα καρυδας + lechuza) + bonsai soil της dcm (αργιλοαμμωώδες) + έξτρα ελαφρόπετρα ψιλή + φλοιό κονωφορων και έχω ένα πλούσιο και ελαφρύ μείγμα. Λειτουργεί καλά για μένα. Θέλει λίγες δοκιμές μέχρι να βρεις τη χρυσή τομή. Για top layer δες και το blackstone της ίδιας εταιρείας. Απλά για διακοσμητικούς λόγους... (Μπορεί ασφαλώς να χρησιμοποιηθει και κανονικά σαν υπόστρωμα, ειδικα αν έκοψες πολύ ρίζα. Έχει ενεργό άνθρακα που βοηθάει στην ανάπτυξη ρίζας.).
Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά 26 δευτερόλεπτα:
BILLPAN έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:36Α οκ, κατάλαβα... Το λες από άποψη δημιουργίας κενών χώρων και συμμετρίας... Ωραία κουβέντα...Ioanisu62 έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 19:38Βασιλη,
απλα εννοω το κλαδι να παραμεινει πισω αλλα το pad να "φαινεται απο δεξια.
Θα εχεις μια καλυτερη κωνικοτητα.
Δεν τα παω καλα με τους νομους εσωτερικης καμπυλης, εξωτερικης πρωτο δευτερο τριτο πισω.
Η φυση δεν εχει τετοιους κανονες και το δεντρο δεν θα παει σε διαγωνισμο!
***Σε αλλα νεα το υποστρωμα lechuza αποδεικνυεται αψογο!
Ιδανικο δε για τελευταιo, upper layer. Σ'ευχαριστω
Το lechuza είναι άριστο υπόστρωμα. Ιδιαίτερα μάλιστα αν πετύχεις τη σωστή μείξη για τις συνθήκες σου. Εγώ το αναμειγνύω με terrapon (τριμμα καρυδας + lechuza) + bonsai soil της dcm (αργιλοαμμωώδες) + έξτρα ελαφρόπετρα ψιλή + φλοιό κονωφορων και έχω ένα πλούσιο και ελαφρύ μείγμα. Λειτουργεί καλά για μένα. Θέλει λίγες δοκιμές μέχρι να βρεις τη χρυσή τομή. Για top layer δες και το blackstonepon της ίδιας εταιρείας. Απλά για διακοσμητικούς λόγους... (Μπορεί ασφαλώς να χρησιμοποιηθει και κανονικά σαν υπόστρωμα, ειδικα αν έκοψες πολύ ρίζα. Έχει ενεργό άνθρακα που βοηθάει στην ανάπτυξη ρίζας.). Εγώ τώρα θέλω να δοκιμάσω το unipon, θεωρώ ότι πρέπει να είναι καλό για σφενδάμους.