Μεσογειακό Δασάκι Ροδιές - Ρίγανη
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 95 times
Re: Μεσογειακό Δασάκι Ροδιές - Ρίγανη
Οκτώβριος 2024. Έχουμε και ένα ρόδι. Δυστυχώς δύο από τις τρεις ρίγανες δεν έβγαλαν τους φετινούς παρατεταμένους καύσωνες και έτσι τα δεντράκια από 5 έμειναν 3. Κι έτσι όμως μια χαρά είμαστε...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Topic author - Imperial
Re: Μεσογειακό Δασάκι Ροδιές - Ρίγανη
Σ ευχαριστώ. Το δεντρολίβανο είναι απρόβλεπτο. Τη μια μέρα είναι καλά και την επόμενη που λέει ο λόγος ξεραίνεται χωρίς να έχεις κάνει κάτι και χωρίς να μπορείς το αποτρέψεις. Κι εγώ είχα ένα και έπαθε ακριβώς αυτό...
-
Topic author - Imperial
Μεσογειακό Δασάκι Ροδιές - Ρίγανη
Φέτος την άνοιξη έφτιαξα αυτό το δασάκι με ροδιές και ρίγανη.
Πανεύκολα είδη στο κλίμα μας, αντέχουν τα πάντα αδιαμαρτύρητα, και από θερμοκρασίες - ήλιο και από εργασίες. Στα συν ότι οι ροδιές ανθίζουν και δίνουν χρώμα (δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσουν άνθος και να γίνει ρόδι).
Για υπόστρωμα χρησιμοποίησα κάτι πολύ πρόχειρο, ότι βρήκα από χώμα που μου είχε μείνει από μεταφυτεύσεις με διάφορες αναλογίες ελαφρόπετρας χωρίς συγκεκριμένες μετρήσεις, αρκεί να αισθανόμουν το χώμα αρκετά "αεράτο" στα χέρια μου...
Ορίστε το δασάκι μου:
Πανεύκολα είδη στο κλίμα μας, αντέχουν τα πάντα αδιαμαρτύρητα, και από θερμοκρασίες - ήλιο και από εργασίες. Στα συν ότι οι ροδιές ανθίζουν και δίνουν χρώμα (δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσουν άνθος και να γίνει ρόδι).
Για υπόστρωμα χρησιμοποίησα κάτι πολύ πρόχειρο, ότι βρήκα από χώμα που μου είχε μείνει από μεταφυτεύσεις με διάφορες αναλογίες ελαφρόπετρας χωρίς συγκεκριμένες μετρήσεις, αρκεί να αισθανόμουν το χώμα αρκετά "αεράτο" στα χέρια μου...
Ορίστε το δασάκι μου:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Rating: 7.14%