Πρόσεχα να μην βρέχεται αλλά και πάλι...Ίσως είναι και θέμα ταινίας ή μη σωστής αρχικής εφαρμογής της...
Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση το κλαδάκι κόλλησε οπότε στην προκειμένη περίπτωση δεν πειράζει...
Πρόσεχα να μην βρέχεται αλλά και πάλι...Ίσως είναι και θέμα ταινίας ή μη σωστής αρχικής εφαρμογής της...
Αν την εβρεχες θα ξεκολλάει.
Μάριε ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα και μονωτική ταινία από πάνω σαν επιπρόσθετο μέτρο, την οποία αφαίρεσα μετά από μια εβδομάδα γιατί άρχισε να ξεκολλάει...
Κι εγώ το υποπτευόμουν για orange dream! Ευχαριστώ πολύ!Sim62 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2022, 12:23Orange dream.
Δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με κάψιμο φύλλων το καλοκαίρι όπως άλλα σφενδάμια σαν το Atropurpureum. Άστο στον ήλιο μέχρι τέλος Μαίου και μετά ίσκιο όλο το καλοκαίρι. Έτσι κάνω εγώ με αυτά που έχω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Βοηθάει πολύ επίσης αν έχεις πιστόλι ποτίσματος με mist (υδρονέφωση) για τις πολύ ζεστέ ημέρες.
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 46 δευτερόλεπτα:Η κόλλα στιγμής δουλεύει και για μένα πολύ καλά έκανες !!Sim62 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2022, 12:21Orange dream.
Δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με κάψιμο φύλλων το καλοκαίρι όπως άλλα σφενδάμια σαν το Atropurpureum. Άστο στον ήλιο μέχρι τέλος Μαίου και μετά ίσκιο όλο το καλοκαίρι. Έτσι κάνω εγώ με αυτά που έχω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Βοηθάει πολύ επίσης αν έχεις πιστόλι ποτίσματος με mist (υδρονέφωση) για τις πολύ ζεστέ ημέρες.
Η κόλλα στιγμής δουλεύει και για μένα πολύ καλά έκανες !!Sim62 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2022, 12:21Orange dream.