S.O.S
-
ALEXAS
Topic author - Mame

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
- Επικοινωνία:
Re: RE: Re: S.O.S
Δηλαδη τι εννωειται κυριε?Kostas έγραψε:Μεγάλο δέντρο μπορείς με το καιρό να το σχηματίσεις και να γίνει διαφορετικό.
Στάλθηκε από το HUAWEI Y560-L01 μου
-
ALEXAS
Topic author - Mame

- Επικοινωνία:
[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... fade72.jpg[/img]ALEXAS έγραψε:Σας ευχαριστω παρα πολυ κυριε...αλλη μια ερωτιση θα ηθελα να κανω... Το σιρματομα ποτε να το βγαλω εχω 10 μερε που σιρματοσα το φυτο.!!ποτε θα αφερεσωτα συρματα?
-
ALEXAS
Topic author - Mame

- Επικοινωνία:
Re: S.O.S
Σας ευχαριστω παρα πολυ κυριε...αλλη μια ερωτιση θα ηθελα να κανω... Το σιρματομα ποτε να το βγαλω εχω 10 μερε που σιρματοσα το φυτο.!!ποτε θα αφερεσωτα συρματα?
προστέθηκε πρίν 2 λεπτά 20 δευτερόλεπτα:
προστέθηκε πρίν 2 λεπτά 20 δευτερόλεπτα:
[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... fade72.jpg[/img]ALEXAS έγραψε:Σας ευχαριστω παρα πολυ κυριε...αλλη μια ερωτιση θα ηθελα να κανω... Το σιρματομα ποτε να το βγαλω εχω 10 μερε που σιρματοσα το φυτο.!!ποτε θα αφερεσωτα συρματα?
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Re: S.O.S
Δεν νομιζω να πάθει κάτι. Μπορεί να τα ρίξει τα φύλλα του αλλά θα βγάλει καινούργια. Ειναι γερά δέντρα αυτα. Την ανοιξη να λιπάνεις σωστά για να του δώσεις δύναμη.
-
ALEXAS
Topic author - Mame

- Επικοινωνία:
S.O.S
Παιδιά άφησα τον φικο μου εδώ και 2 μέρες αρκετή ωρα στον ήλιο απο πρωι έως απόγευμα και τώρα μερικά απο τα φύλλα του έγιναν ετσι[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 9ced97.jpg[/img] έγιναν σαν καφέ χρωμα λίγο..... Τι να κάνω ?