Απρόσκλητος επισκέπτης
-
alexcorfu
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Επικοινωνία:
Re: Απρόσκλητος επισκέπτης
Όσον αφορά τέτοιους επισκέπτες, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ο ελάχιστος συναισθηματισμός απέναντί τους! Συμφωνώ με το Χάρη. Ένα ψέκασμα και να πάνε στην ευχή! Δυστυχώς, πολλές φορές, δε μπορούμε να έχουμε αρμονία στη βιοποικιλότητα...
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Ναι είχε προλάβει!!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/gelio3d.gif[/img]mpatellas έγραψε:Ααααα εσενα σου αφησε και δωρακι ε;;;;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Πέρυσι τέτοια εποχή είχα βγει στο μπαλκόνι να ποτίσω και τσούπ εμφανίζετε μια μεγάλη ακρίδα. Λέω μην την σκοτώσω και την έστειλα στο διπλανό οικόπεδο... Μετά απο μερικές μέρες τι είδα; Δεκάδες μικρές ακρίδες (μωρά) επάνω στα δέντρα μου.
Ψέκασα και όλα καλά!
Ψέκασα και όλα καλά!
-
Sim62
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
mpatellas έγραψε:Πας το χερι σου σιγα σιγα απο πισω ....το πιανεις απο τα πισω ποδια ....... και τσουπ το μαγγωσες!!!!!!
Αποστολή εξετελέσθη !!!
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια απο ακριδες μπαμπη,απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους στο φορουμ μας,δεν ειναι για καλο..μηπως ευγενικα-ευγενικα να τον διωξεις..?[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... /gluck.gif[/img]?
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Sim62
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Απρόσκλητος επισκέπτης
Ενα νέο μέλος εμφανίστηκε στην αυλή με ιδιαίτερη προτίμηση στα πεύκα και τους κράταιγους.
Ζημιές δεν βλέπω να κάνει (τον έχω υπό στενή παρακολούθηση) αλλά μήπως κανένας πιό έμπειρος στο είδος γνωρίζει κάτι περισσότερο και θα πρότεινε να τον αποθαρρύνω λίγο ?
Ζημιές δεν βλέπω να κάνει (τον έχω υπό στενή παρακολούθηση) αλλά μήπως κανένας πιό έμπειρος στο είδος γνωρίζει κάτι περισσότερο και θα πρότεινε να τον αποθαρρύνω λίγο ?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.