Πολυ ωραια. Καλη επιτυχια στην συνέχεια
Απο αυριο θα κανω και εγω μια καταβολαδα σε Ροδιά
Αγριελιά καταβολάδα
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 202 times
- Επικοινωνία:
Re: Αγριελιά καταβολάδα
Ωραίο! Μπράβο! Καλή επιτυχία από μένα!
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 111 times
ένα χρόνο μετά ...
τελικά έβγαλαν ρίζες!
καλή μας επιτυχία τώρα στην γλαστρούλα τους.
τελικά έβγαλαν ρίζες!
καλή μας επιτυχία τώρα στην γλαστρούλα τους.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Topic author - Imperial
Το ελέγχω ανά διαστήματα και το ποτίζω παράλληλα. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. Απλώς έλεγα τέλη Φεβρουαρίου να μεταφέρω το μητρικό φυτό. Κάτι που προϋποθέτει να έχω κόψει τις καταβολάδες. Αυτά τα εξογκώματα είναι αρκετό καιρό που τα έχει βγάλει και συνεχώς διογκώνονται. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει η εξέλιξη τώρα που πιάνουν τα κρύα ώστε να δώσει ρίζες, ή θα σταματήσει και ενεργοποιηθεί ξανά την άνοιξη. Βλέποντας και κάνοντας ...
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 39 times
Καλησπέρα Θάνο! Σαφώς και έχει προοπτική! Τα φύματα αυτά στον κορμό δηλώνουν την δημιουργία ριζών! Έχε υπομονή και γρήγορα θα δείς τις ρίζες να γεμίζουν το πλαστικό γλαστράκι.
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Topic author - Imperial
Αγριελιά καταβολάδα
Έχω σε ένα παρτέρι μια αγριελιά την οποία θέλω να μεταφέρω σε γλάστρα για να την δουλέψω. Στα δύο κλαδιά που έχει, αντί να τα κόψω, έκανα τέλη Μαΐου δύο εναέριες καταβολάδες προκειμένου να μην πάνε χαμένα.
Ρίζες δεν έχω δει ακόμα παρά μόνο τα εξογκώματα που βλέπετε στην φωτογραφία. Νομίζω ότι είναι καλό σημάδι -η ελιά έτσι κι αλλιώς δεν αναπτύσει γρήγορα ριζικό σύστημα- αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν έχει προοπτική.
Τι λέτε; έχει ελπίδα ώστε να βγάλουν ρίζες πριν μεταφέρω το μητρικό φυτό κατά το Φεβρουάριο; Θα χρειαστεί να τις αφήσω μέχρι την άνοιξη; Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας, αν κάποιος έχει κάνει εναέρια καταβολάδα σε ελιά.
Ρίζες δεν έχω δει ακόμα παρά μόνο τα εξογκώματα που βλέπετε στην φωτογραφία. Νομίζω ότι είναι καλό σημάδι -η ελιά έτσι κι αλλιώς δεν αναπτύσει γρήγορα ριζικό σύστημα- αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν έχει προοπτική.
Τι λέτε; έχει ελπίδα ώστε να βγάλουν ρίζες πριν μεταφέρω το μητρικό φυτό κατά το Φεβρουάριο; Θα χρειαστεί να τις αφήσω μέχρι την άνοιξη; Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας, αν κάποιος έχει κάνει εναέρια καταβολάδα σε ελιά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.