Νέος με μπονσαι διάθεση
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
Re: Νέος με μπονσαι διάθεση
καλός ήρθες κι από μένα φίλε μου. Στη παρέα μας θα βρεις πολλές πληροφορίες για να φτιάχνεις σιγά σιγά μόνος σου ωραία δέντρα.
Ότι απορίες έχεις ρώτα μας. ανέβασε φωτό με το δέντρα σου.
Ότι απορίες έχεις ρώτα μας. ανέβασε φωτό με το δέντρα σου.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς ήρθες! Τα εντελώς απαραίτητα τα έχεις (δέντρο και διάθεση), όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε όλοι μαζί εδώ!
Καλό ξεκίνημα!
Καλό ξεκίνημα!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Καλως ηρθες και απο μενα..καλο διαβασμα και συμμετοχη στο φορουμ..ψαχνοντας στο φορουμ και ρωτωντας για οτι δεν υπαρχει ηδη,ειναι ενας καλος οδηγος για ξεκινημα..ολοι μετα χαρας θα σε βοηθησουμε εδω,αναλογα με τις γνωσεις του καθενος..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλοσώρισες Αλέξανδρε στο bonsaiforum![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... tion-9.gif[/img]
Διακρίνω μια μεγάλη επιθυμία για την δημιουργική αυτή τέχνη.
Στην διάθεσή σου ό,τι πληροφορία θέλεις για να μυηθείς κι εσύ στον όμορφο αυτόν κόσμο, τον κόσμο του μπονσάι και απο ΄κει και πέρα να είσαι βέβαιος πως θα φανείς πολλαπλά χρήσιμος στην κοινότητα forum...
Διακρίνω μια μεγάλη επιθυμία για την δημιουργική αυτή τέχνη.
Στην διάθεσή σου ό,τι πληροφορία θέλεις για να μυηθείς κι εσύ στον όμορφο αυτόν κόσμο, τον κόσμο του μπονσάι και απο ΄κει και πέρα να είσαι βέβαιος πως θα φανείς πολλαπλά χρήσιμος στην κοινότητα forum...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Καλώς τον. Είναι καλή εποχή για διάβασμα για να ξεκινήσεις δυναμικά την Άνοιξη!!!( Θα καταλαβεις γιατι...)
Μπορεις να μας ανεβάσεις απο το δέντρο σου καμια φωτογραφία να δουμε τι δέντρο έχεις για να σε κατευθύνουμε ;
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... /image.gif[/img]
Μπορεις να μας ανεβάσεις απο το δέντρο σου καμια φωτογραφία να δουμε τι δέντρο έχεις για να σε κατευθύνουμε ;
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... /image.gif[/img]
-
Alexandros ARIANOS
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Νέος με μπονσαι διάθεση
Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να με βοηθήσετε με το δεντράκι μου που αγόρασα απο τοπικό Super Market.
Μένω Αχαρνών Α. Πατήσια και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με bonsai trees. Απο δέντρα ξέρω κάποια πράγματα αλλά με αυτά τα μικρά δεντράκια δεν ξέρω πολλά πράγματα. Θα ήθελα να μάθω και με την βοήθεια σας να γίνω χρήσιμος στην κοινότητα του φορουμ.
Ευχαριστώ.
Α Α
Μένω Αχαρνών Α. Πατήσια και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με bonsai trees. Απο δέντρα ξέρω κάποια πράγματα αλλά με αυτά τα μικρά δεντράκια δεν ξέρω πολλά πράγματα. Θα ήθελα να μάθω και με την βοήθεια σας να γίνω χρήσιμος στην κοινότητα του φορουμ.
Ευχαριστώ.
Α Α