Νεότατος στο mponsai foroum
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Re: Νεότατος στο mponsai foroum
Όλα στραβά πάνε, αλλά από ΄δώ και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα, καλώς όρισες στην παρέα του φόρουμ. Διάβασε άρθρα στη βιβλιοθήκη, κάνε καμιά βόλτα σε κανένα φυτώριο, κοίτα τι υπάρχει και αν δεν είσαι σίγουρος πώς να ξεκινήσεις και τι να πάρεις βγάλε καμμιά φωτογραφία, να τη δούμε και μείς και να σου πούμε την γνώμη μας.
Υ.Γ Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κανένα bonsai προς το παρόν αλλά κάτι που θα μπορούσε να γίνει ένα υπέροχο bonsai στο μέλλον με την δική σου δουλειά και φροντίδα.
Υ.Γ Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κανένα bonsai προς το παρόν αλλά κάτι που θα μπορούσε να γίνει ένα υπέροχο bonsai στο μέλλον με την δική σου δουλειά και φροντίδα.
-
sinaf
- Omono

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 55 times
Καλωσόρισες και από εμένα.
Πριν πάρεις κάποιο δεντράκι κάνε πρώτα μία έρευνα αγορά, για να μην το χρυσοπληρώσεις και μετά σκέφτεσαι ότι όλα πήγαν στραβά...
Δες σχετικό άρθρο στη βιβλιοθήκη, αναρτήσεις των φίλων και η παρέα είναι εδώ για να σε βοηθήσει.
Καλή συνέχεια.
Πριν πάρεις κάποιο δεντράκι κάνε πρώτα μία έρευνα αγορά, για να μην το χρυσοπληρώσεις και μετά σκέφτεσαι ότι όλα πήγαν στραβά...
Δες σχετικό άρθρο στη βιβλιοθήκη, αναρτήσεις των φίλων και η παρέα είναι εδώ για να σε βοηθήσει.
Καλή συνέχεια.
-
OlaStravaPane
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ευχαριστώ παιδιά το ελπίζω να πάνε όλα καλά αν και δεν το βλέπω.
κοίτα ψιλά και αγνάντευε
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Καλως τον!
Ευχομαι η ενασχοληση σου με τα μπονσαι να μην μπει στην κατηγορια " ολα στραβα πανε"!!
Καλη αρχη..
Ευχομαι η ενασχοληση σου με τα μπονσαι να μην μπει στην κατηγορια " ολα στραβα πανε"!!
Καλη αρχη..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]και η εμπειρία μου λέει πως τα περισσότερα μαγαζιά που διαθέτουν ξέρουν απλά πως θέλουν να τα πουλήσουν! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]RiaDr έγραψε:Καλώς μας ήρθες! Προσωπικά προτείνω να ΜΗΝ πας σε ανθοπωλείο, να πας σε φυτώριο, κι εκεί να ΜΗΝ αναφέρεις τη λέξη bonsai, υπάρχει μια τάση ν' ανεβαίνουν οι τιμές στο άκουσμά της. Εξάλλου είναι προτιμότερο να πάρεις ένα δέντρο και να το κάνεις σιγά σιγά μόνος σου μπονσάι.
Αν παρ' όλα αυτά θέλεις κάτι "έτοιμο", κάνε πρώτα έρευνα αγοράς, γιατί τα ανθοπωλεία συνήθως έχουν τσιμπημένες τιμές και όχι πάντα δέντρα που αξίζουν τον κόπο. Βγάλε φωτογραφία αν μπορέσεις να σου πουμε και μια γνώμη πριν από την αγορά, καλού κακού. Καλό ψάξιμο!
Δεν εισαι μια σταγονα στον ωκεανο...
εισαι ολοκληρος ο ωκεανος σε μια σταγονα ~RUMI~ नमस्ते
εισαι ολοκληρος ο ωκεανος σε μια σταγονα ~RUMI~ नमस्ते
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς μας ήρθες! Προσωπικά προτείνω να ΜΗΝ πας σε ανθοπωλείο, να πας σε φυτώριο, κι εκεί να ΜΗΝ αναφέρεις τη λέξη bonsai, υπάρχει μια τάση ν' ανεβαίνουν οι τιμές στο άκουσμά της. Εξάλλου είναι προτιμότερο να πάρεις ένα δέντρο και να το κάνεις σιγά σιγά μόνος σου μπονσάι.
Αν παρ' όλα αυτά θέλεις κάτι "έτοιμο", κάνε πρώτα έρευνα αγοράς, γιατί τα ανθοπωλεία συνήθως έχουν τσιμπημένες τιμές και όχι πάντα δέντρα που αξίζουν τον κόπο. Βγάλε φωτογραφία αν μπορέσεις να σου πουμε και μια γνώμη πριν από την αγορά, καλού κακού. Καλό ψάξιμο!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
OlaStravaPane έγραψε:καλημέρα σας φιλοι των μπονσαι σας χαιρετώ!
ειμαι νεότατος στον χωρο των μπονσαι αλλα με λαχταρα να μαθψω πραγματακια για τα ωραια αυτα δεντρακια τουω.
θα προσπαθω να ειμαι συνεπης με το χρονοδιαγραμα τοων εργασιων που προεεπει να ακολουθω για να τα κραταω ζωντανα,
θα παω σε ενα ανθοπολωλιο και τι πρεοει να ρωητσω για να αγορασω μπονσαι;
καλημερα σε ΟΛΟΥΣ!
Καλημέρα νεότατε φίλε των μπονσάι.
Αυτό που πρέπει να ρωτήσεις πρώτιστα σε ένα ανθοπωλείο για να αγοράσεις ένα μπονσάι είναι το εξής:
Διαθέτει το κατάστημά σας μπονσάι προς πώληση;
Αν βρείς αυτό που σου αρέσει και το αγοράσεις, εδώ είμαστε εμείς!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
alexcorfu
- Imperial

- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Ξεκινώντας, μπορείς να διαβάζεις τα άρθρα της Βιβλιοθήκης και να ρωτάς ό,τι θέλεις! Καλύτερα, επισκέψου διάφορα φυτώρια! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img]
-
OlaStravaPane
Topic author - Σπορόφυτο

Νεότατος στο mponsai foroum
καλημέρα σας φιλοι των μπονσαι σας χαιρετώ!
ειμαι νεότατος στον χωρο των μπονσαι αλλα με λαχταρα να μαθψω πραγματακια για τα ωραια αυτα δεντρακια τουω.
θα προσπαθω να ειμαι συνεπης με το χρονοδιαγραμα τοων εργασιων που προεεπει να ακολουθω για να τα κραταω ζωντανα,
καλημερα σε ΟΛΟΥΣ!
καλημερα σε ΟΛΟΥΣ!
κοίτα ψιλά και αγνάντευε