νέος στο φόρουμ

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Petros
Imperial
Imperial
Has thanked: 6 times
Been thanked: 18 times

Re: νέος στο φόρουμ

Δημοσίευση από Petros »

Καλώς ήρθες στην παρέα.

BigSnap
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από BigSnap »

20250522_110532.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Topic author
nikolaiianakiev
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Δημοσίευση από nikolaiianakiev »

BigSnap έγραψε:
18 Ιουν 2025, 14:34
Συνεχίζει και ρίχνει τα φύλλα του ή σταμάτησε? Μπορει να συμβεί από την αλλαγή περιβάλλοντος.
Μπορει να ειναι και αλλοι λογοι ομως..Αν ειναι απο αλλαγη περιβάλλοντος θα πρέπει να έχει σταματησει πλεον να ριχνει τα φυλλα του αν το εχεις βάλει σε σωστό σημείο και το υπόστρωμμα στο οποίο ειναι φυτεμένο είναι οκ..

καλησπέρα φίλε μου το έβγαλα στο μπαλκόνι οποίοι είναι κλειστό και σταμάτησε καλά είχαν μείνει 3 φύλλα χαχ τώρα έχει μέρες βλέπω άρχισε να βγάζει καινούργια όσο για το χώμα δεν το έχω πειράξει είναι στην γλάστρα του όπως το αγόρασα 

Προστέθηκε μετά από 44 δευτερόλεπτα:
Harris έγραψε:
18 Ιουν 2025, 21:47
καλώς τον!

καλώς σας βρήκα Χάρη 

Προστέθηκε μετά από 33 δευτερόλεπτα:
BigSnap έγραψε:
11 Ιουν 2025, 10:05
Καλώς ήλθες φίλε μου!!
Καλή αρχή, υπομονή και διάβασμα..Σου ευχομαι επιτυχίες!!
Εχω 2 τετοια 'ενα στο γραφείο και ένα στο σπίτι..Το ένα είναι σε εσωτερικο χώρο και το άλλο σε εξωτερικό..Κι τα 2 είναι μια χαρά από υγεία εδώ και αρκετούς μήνες που τα έχω αλλά μπορώ να πω οτι αυτό που είναι σε εξωτερικό χώρο ξύπνησε πιο γρήγορα την ανοιξη και έχει και καλύτερη ανάπτυξη.
Οταν λέω εξωτερικό χώρο όμως εννοώ προστατευμένο από κάθε είδος αέρα και προστατευμένο και από το άμεσο φως.

ανέβασε καμία φωτογραφία να τα δούμε 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 105 times
Been thanked: 164 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

καλώς τον!
These users thanked the author Harris for the post:
nikolaiianakiev (21 Ιουν 2025, 19:46)
Rating: 7.14%
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

BigSnap
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από BigSnap »

Συνεχίζει και ρίχνει τα φύλλα του ή σταμάτησε? Μπορει να συμβεί από την αλλαγή περιβάλλοντος.
Μπορει να ειναι και αλλοι λογοι ομως..Αν ειναι απο αλλαγη περιβάλλοντος θα πρέπει να έχει σταματησει πλεον να ριχνει τα φυλλα του αν το εχεις βάλει σε σωστό σημείο και το υπόστρωμμα στο οποίο ειναι φυτεμένο είναι οκ..

Topic author
nikolaiianakiev
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

BigSnap έγραψε:
11 Ιουν 2025, 10:05
Καλώς ήλθες φίλε μου!!
Εχω 2 τετοια 'ενα στο γραφείο και ένα στο σπίτι..Το ένα είναι σε εσωτερικο χώρο και το άλλο σε εξωτερικό..Κι τα 2 είναι μια χαρά από υγεία εδώ και αρκετούς μήνες που τα έχω αλλά μπορώ να πω οτι αυτό που είναι σε εξωτερικό χώρο ξύπνησε πιο γρήγορα την ανοιξη και έχει και καλύτερη ανάπτυξη.
Οταν λέω εξωτερικό χώρο όμως εννοώ προστατευμένο από κάθε είδος αέρα και προστατευμένο και από το άμεσο φως.

ευχαριστώ φίλε μου έχω αυτό στο σπίτι με ένα Benjamin και δύο μπονζάι στην δουλειά μου αυτό που πήρα στο σπίτι βλέπω άρχισε να ρίχνει τα φύλλα του?? γιατί άραγε έπαθε σοκ από το καινούριο του σπίτι μήπως 

BigSnap
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από BigSnap »

Καλώς ήλθες φίλε μου!!
These users thanked the author BigSnap for the post:
nikolaiianakiev (11 Ιουν 2025, 21:40)
Rating: 7.14%

Topic author
nikolaiianakiev
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

νέος στο φόρουμ

καλησπέρα στην παρέα νέος στο φόρουμ και αρχάριους πριν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα μπονζάι ficus ginseng 
Απάντηση