Συνάντηση μελών * (Συνέδριο για bonsai) *
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Re: Συνέδριο για bonsai
marianna84 έγραψε:Καλημέρα, από που ανεβάζω τη φωτογραφία; Από ποιό site; Πρέπει να την κάνω να έχει μικρότερο μέγεθος με κάποιο τρόπο;
διάβασε εδω: http://www.bonsaiclub.gr/forum/viewtopi ... 3490#p3490
-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Καλημέρα, από που ανεβάζω τη φωτογραφία; Από ποιό site; Πρέπει να την κάνω να έχει μικρότερο μέγεθος με κάποιο τρόπο;
Συγουρα σε καποιο απο τα επομενα Σ/Κ θα κανονησουμε καποια συναντηση , οποτε εαν θελεις μπορεις να φερεις το δεντρακι σου ωστε να το δουμε και απο κοντα , τοτε θα μπορεσουμε να σου πουμε πολυ περισσοτερα . 

-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

-
Philip
- Masterpiece

marianna84 έγραψε:Πείτε μου και για μαγαζί αν γνωρίζετε ώστε όταν το μετεμφυτεύσω να αγοράσω και τα απαραίτητα..
Ολα τα απαραιτητα τα εχουμε εμεις........οποτε δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι. Οταν βρεθουμε θα σου πουμε ποια ειναι τα μαγαζια για μελλοντικες σου αγορες.
-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

Πείτε μου και για μαγαζί αν γνωρίζετε ώστε όταν το μετεμφυτεύσω να αγοράσω και τα απαραίτητα..
-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

Εντάξει αύριο θα στείλω φωτογραφία
. Το έχω 7 μήνες. Ναι μπορω να περιμένω μέχρι την Άνοιξη απλά δεν γνωρίζω πως να κάνω μία επιτυχημένη μετεμφύτευση και γι αυτο χρειάζομαι βοήθεια και ρωτάω για τις συναντήσεις. Όταν δείτε τη φωτογραφία περιμένω προτάσεις για το κλάδεμα (σχέδιο) του. Εγώ σκέφτομαι να γίνει σε δύο επίπεδα, το χαμηλό πιο πλατύ (μία συστάδα φύλλων) και το δεύτερο λίγο πιο πάνω με ένα μικρο κενό ανάμεσά τους. Αν το πετύχω 
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Ποσο καιρο το εχεις? Δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι την Ανοιξη; Βαλε μια φωτογραφια του να το δουμε!marianna84 έγραψε:Καλησπέρα!ναι Αθήνα μένω. το bonsai είναι zanthoxylum piperitum και οι ρίζες κοντεύουν να βγουν κάτω από τη γλάστρα και απ' ότι ξέρω τότε χρειάζεται μεταφύτευση. Έχω ακουσει ότι πρέπει να το κάνω Φλεβάρη-Μάρτη αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Δεν έχει κάποια αρρώστια απλά και η γλάστρα στο κάτω μέρος έχει αρχίσει να κάνει ρωγμές.Ξερετε αν το συγκεκριμένο είναι φυλλοβόλο?Μία ακόμα ερώτηση, επειδή το διάβασα στο Internet, χρειάζεται απευθείας ηλιακή ακτινοβολία?
Αυτη την εποχη δεν υπαρχει προβλημα με τον Ηλιο. Το καλοκαιρι ομως πρεπει να το εχεις σε σκια...
-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

Καλησπέρα!ναι Αθήνα μένω. το bonsai είναι zanthoxylum piperitum και οι ρίζες κοντεύουν να βγουν κάτω από τη γλάστρα και απ' ότι ξέρω τότε χρειάζεται μεταφύτευση. Έχω ακουσει ότι πρέπει να το κάνω Φλεβάρη-Μάρτη αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Δεν έχει κάποια αρρώστια απλά και η γλάστρα στο κάτω μέρος έχει αρχίσει να κάνει ρωγμές.Ξερετε αν το συγκεκριμένο είναι φυλλοβόλο?Μία ακόμα ερώτηση, επειδή το διάβασα στο Internet, χρειάζεται απευθείας ηλιακή ακτινοβολία?
-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει χώμα, λιπάσματα κτλ. ειδικά για bοnsai. Εγώ το είχα αγοράσει από ανθοκομική έκθεση και δεν γνωρίζω κάποιο.
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Καλησπερα Μαριαννα.... Μενεις Αθηνα? Γιατι ειμαστε ολοι απο Αθηνα... (εστω αυτοι που κανουν τις συναντησεις.)
Τι δεντρο εχεις και γιατι θες να του κανεις μεταφυτευση?
Μπορεις να μας βαλεις μια φωτογραφια του?
Καλως ηρθες!

Τι δεντρο εχεις και γιατι θες να του κανεις μεταφυτευση?
Μπορεις να μας βαλεις μια φωτογραφια του?
Καλως ηρθες!
Μαριαννα καταρχην καλως ορισες
Τωρα οσον αφορα την επομενη συνατηση μας μπορεις να ενημερωνεσαι και απο εδω αλλα και απο το σαιτ της λεσχης , ενοτητα συναντησεις.
http://www.bonsaiclub.gr/meetings/month ... /14/-.html
http://www.bonsaiclub.gr/
Στο μεταξυ και μεχρι την ανοιξη οποτε και γινονται μεταφυτευσεις μπορεις να δεις καποια σχετικα βιντεο αλλα και να διαβασεις ωστε να παρεις μια ιδεα.
Τωρα οσον αφορα την επομενη συνατηση μας μπορεις να ενημερωνεσαι και απο εδω αλλα και απο το σαιτ της λεσχης , ενοτητα συναντησεις.
http://www.bonsaiclub.gr/meetings/month ... /14/-.html
http://www.bonsaiclub.gr/
Στο μεταξυ και μεχρι την ανοιξη οποτε και γινονται μεταφυτευσεις μπορεις να δεις καποια σχετικα βιντεο αλλα και να διαβασεις ωστε να παρεις μια ιδεα.

-
marianna84
Topic author - Σπορόφυτο

Συνάντηση μελών * (Συνέδριο για bonsai) *
Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια εδώ. Μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για το πότε θα γίνει το επόμενο συνέδριο (μάζεμα) και συγκεκριμένα για μετεμφύτευση bonsai;