νεος αλλα γέρος

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

stelios
Imperial
Imperial
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Re: νεος αλλα γέρος

Δημοσίευση από stelios »

Καλώς ήρθες γέρο στην παρέα μας! Έσω υπαρχειη ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων. Κανείς δεν το παίζει ειδικός όλοι κεεδιζουμε από την εμπειρία των πιο παλιών και οι νέοι βάζουν σε σκέψεις τους παλιούς. Ή παρέα μας είναι ευχάριστη θα το καταλάβεις με τον καιρό.
Άβαταρ μέλους

Topic author
geros
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

νεος αλλα γέρος

Δημοσίευση από geros »

καταρχην χαρηκα πολυ που εγινα μελος, ειμαι γερος 35 ετων, το γερος ειναι παρατσουκλι απο το επιθετο, το ονομα μου ειναι βαγγελης
πρωην κατοικος αθηνας (αγ.βαρβαρα αιγαλεω)
πλεον μενω μονιμα ερετρια και μετα απο πολλα χρονια που στερηθηκα την χαρα να εχω ενα κηπακι
βρεθηκα με 5 στρεματα γη. αγαπω τη φυση και οταν λεμε φυση και τα ζωα μαζι ( ολα δηλαδη χωρις τους ανθρωπους που τα χαλανε) απο το καρατε κιντ ειδα την τεχνικη του μπονσαι και εγινε παθος, παθος χωρις να εχω χρονο να το ολοκληρωσω εστω με ενα!

μπορει να μην καταφερα να κανω ποτε την επιθυμια μου πραγματικοτητα παντα παρακολουθουσα εκθεσεις εβλεπα φωτο διαβαζα κτλ! γενικοτερα πολυ διαβασμα για τα φυτα και τα δεντρα τα οποια λατρευω , αλλα το διαβασμα δεν ειναι το παν! παντα χρειαζεται πειραματισμος και νεα μυαλα αλλιως δεν θα υπηρχε εξελιξη. εξαλλου το διαβασμα δεν ειναι κατι σιγουρο σαν γνωση οταν διαβαζεις αυτα που γραφει ο καθενας που τα θεωρει σωστα.
πλεον εχω καταληξει σε καποια χωρις να σταματω να πειραματιζομαι. μαρεσει πολυ να εμβολιαζω δεντρα και να μαθαινω συνεχεια νεες τεχνικες που υπαρχουν πολλες, γενικα ψαχνω τι ειναι καλυτερο απο αυτο που λεμε παραδοσιακος τροπος! δεν μαρεσει η στασιμοτητα θελω εξεληξη. ακομα και το ποτισμα ενος δεντρου το κανω διαφορετικα πλεον μετα απο πειραματα! πιστευω οτι ο ανθρωπος ειναι πλασμενος γιανα διορθωνει μικρες ατελειες της φυσης ( για μενα παραδεισος) και να ζει ευτυχισενος σε αυτον π.χ αν ενα δεντρακι αν δεν το στηριξεις μπορει να το σπασει ο αερας.
να μην σας κουραζω με τις γερο- παραξενιες μου ετσι ειπα να πω και γω ενα γεια :)
μια κοινωνία γίνεται καλύτερη όταν οι γέροι φυτέυουν δέντρα,
στων οποίων τη σκία ξέρουν πως δεν θα καθίσουν ποτέ...
Απάντηση