γεια σε ολους
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Re: γεια σε ολους
Γιάννης87 έγραψε:ευχαριστω, ναι ηθελα να φτιαξω οχι να αγορασω, παντως για αγορα οταν τα lidl ξαναφερουν τα ficus ginseng σκεφτομαι να αγορασω ενα, και εγω για ελια σκεφτομουν στην αρχη, μ αρεσει εχω και μια στο μπαλκονι
[justify]Τα Ficus ginseng είναι πολύ ανθεκτικά και όμορφα φυτά για εσωτερικό χώρο. Δεν θεωρούνται πάντως bonsai. Εντελώς αυθαίρετα ορισμένοι έμποροι τα ονομάζουν σαν τέτοια. Τώρα η ελιά που ίσως αγόραζες για να ξεκινήσεις πρέπει να πληρεί ορισμένες προυποθέσεις για να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία bonsai. Πρίν προχωρήσεις στην αγορά της διάβασε σχετικά άρθρα του φόρουμ και αν βρείς σε κάποιο φυτώριο κάτι ανέβασε αν θές μια φωτογραφία του πρίν το αγοράσεις για να ακούσεις γνώμες.[/justify]
-
Γιάννης87
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ευχαριστω, ναι ηθελα να φτιαξω οχι να αγορασω, παντως για αγορα οταν τα lidl ξαναφερουν τα ficus ginseng σκεφτομαι να αγορασω ενα, και εγω για ελια σκεφτομουν στην αρχη, μ αρεσει εχω και μια στο μπαλκονι
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Καλώς ήλθες. Όπως σου πρότεινε ο DimosA διάβασε όσα περισσότερα ανοικτά άρθρα της βιβλιοθήκης. Θα εφοδιαστείς με αρκετές γνώσεις μιάς και είσαι καινούργιος στο αντικείμενο. Όσο για δέντρο μια ελιά θα έλεγα ότι είναι μια καλή επιλογή αφού και είναι πολύ ανθεκτικό δέντρο και θα συγχωρήσει πιθανά λάθη.
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
Μπορείς να διαβάσεις τα άρθρα στην βιβλιοθήκη του site...
Εχει αρκετα πραμματα να διαβασεις τα οποία θα σε κατατοπίσουν για αρχή..
Σου εύχομαι καλή αρχή σε ότι και να ξεκινήσεις ...
Μπορείς να διαβάσεις τα άρθρα στην βιβλιοθήκη του site...
Εχει αρκετα πραμματα να διαβασεις τα οποία θα σε κατατοπίσουν για αρχή..
Σου εύχομαι καλή αρχή σε ότι και να ξεκινήσεις ...
-
Γιάννης87
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
γεια σε ολους
Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος και ασχετος με το θεμα, αλλα δε σας κρυβω οτι εδω και 2-3 μερες αρχισα να σκαλιζω στο ιντερνετ οτιδηποτε εχει να κανει με τα μπονσαι και θα θελα οπωσδηποτε να φτιαξω και εγω ενα δικο μου, ως αρχαριος με πιο δεντρακι θα μου προτεινατε να ξεκινησω?