Καλώς ήλθες, καλή σταδιοδρομία.
Αν έχεις όρεξη και συνέπεια θα φτιάξεις πολύ όμορφα πράγματα για εσένα και την οικογένειά σου που θα ομορφαίνουν κάθε μέρα το σπίτι σου.
Νέος (μάλλον ώριμος) και αρχάριος
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 340 times
- Been thanked: 269 times
- Επικοινωνία:
Re: Νέος (μάλλον ώριμος) και αρχάριος
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Με υπομονή, παρατήρηση, ψάξιμο θα δέις τα δέντρακια σου σιγά σιγά να μεταμορφώνονται.
Με υπομονή, παρατήρηση, ψάξιμο θα δέις τα δέντρακια σου σιγά σιγά να μεταμορφώνονται.
-
Topic author - Σπορόφυτο
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Νέος (μάλλον ώριμος) και αρχάριος
Καλημέρα και από μένα . Με λένε Αλέξανδρο και μένω στον Υμηττό. Μικρός θυμάμαι στο σπίτι να υπάρχουν πολλά λουλούδια στη βεράντα . Δεν θυμάμαι όμως ποτέ να ασχολήθηκα μαζί τους.
Αργότερα όταν έκανα οικογένεια κι εκεί λίγο-λίγο τοποθετήσαμε αρκετά λουλούδια χωρίς και πάλι να ασχολούμαι πάρα πολύ .
Πριν ένα μισή χρόνο μου έκαναν δώρο ένα bonsai φίκο. Τους πρώτους 6 μήνες το είχα μέσα στο σπίτι, κάθε μέρα πήγαινε και χειρότερα, πέθανε, τα φύλλα του πέφταν, ήταν εξασθενημένο, δεν είχε ζωντάνια.
Εκεί κάπου ξεκίνησα να το ψάχνω ...και βρήκα αυτή την ωραία παρέα ! Άρχισα να διαβάζω και να ενημερώνομαι για το δεντράκι μου .
Αφού έμαθα ότι θέλει εξωτερικό το τοποθέτησα στο μπαλκόνι και έβλεπα μήνα το μήνα να αλλάζει, να μεγαλώνει, να ζωντανεύει.
Ένα χρόνο μετά έχει γίνει απίστευτο (σε σχέση με πριν).
Και μια και μου μπήκε το μικρόβιο βρήκα από φιλο ένα πυξάρι , και από το χωριό μια μικρή κρανιά.
Ως αρχάριος λοιπόν κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη !!!
Καλώς σας βρήκα!
Υ. Γ. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες .
Αργότερα όταν έκανα οικογένεια κι εκεί λίγο-λίγο τοποθετήσαμε αρκετά λουλούδια χωρίς και πάλι να ασχολούμαι πάρα πολύ .
Πριν ένα μισή χρόνο μου έκαναν δώρο ένα bonsai φίκο. Τους πρώτους 6 μήνες το είχα μέσα στο σπίτι, κάθε μέρα πήγαινε και χειρότερα, πέθανε, τα φύλλα του πέφταν, ήταν εξασθενημένο, δεν είχε ζωντάνια.
Εκεί κάπου ξεκίνησα να το ψάχνω ...και βρήκα αυτή την ωραία παρέα ! Άρχισα να διαβάζω και να ενημερώνομαι για το δεντράκι μου .
Αφού έμαθα ότι θέλει εξωτερικό το τοποθέτησα στο μπαλκόνι και έβλεπα μήνα το μήνα να αλλάζει, να μεγαλώνει, να ζωντανεύει.
Ένα χρόνο μετά έχει γίνει απίστευτο (σε σχέση με πριν).
Και μια και μου μπήκε το μικρόβιο βρήκα από φιλο ένα πυξάρι , και από το χωριό μια μικρή κρανιά.
Ως αρχάριος λοιπόν κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη !!!
Καλώς σας βρήκα!
Υ. Γ. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες .