Γεια στο υπεροχο forum
-
Nikolas6997
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Γεια στο υπεροχο forum
Καλώς όρισες και από μένα.. Ανέβασε και φώτο των φυτών σου, και των καναρινιών σου, είμαι και εγώ καναρινιάς. Καλά είναι να ασχολείσαι με διάφορα, αν έχεις όμως τον κατάλληλο χρόνο!!! Καλή παραμονή και εδώ θα είμαστε στις δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές..
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ue-ag1.gif[/img] και επίσημα στο forum!!
(και μια φιλική συμβουλή... Μην ασχολείσαι με πάρα πολλά αντικείμενα (καναρίνια-ενυδρεία-μπονσάι) ταυτόχρονα! Κάποια ή κάποιο απο αυτά μοιραία θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και θα στεναχωρηθείς μετά! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... tive/4.gif[/img]
(και μια φιλική συμβουλή... Μην ασχολείσαι με πάρα πολλά αντικείμενα (καναρίνια-ενυδρεία-μπονσάι) ταυτόχρονα! Κάποια ή κάποιο απο αυτά μοιραία θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και θα στεναχωρηθείς μετά! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... tive/4.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
alucards74
Topic author - Σπορόφυτο

Ωραία είναι ναι[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/69.gif[/img] !!! Συνδυάζει βουνό και θάλασσα και μ΄αρέσει πολύ το τοπίο του πηλίου!
Έχω κανα εξάμηνο εδώ. Πρίν δούλευα για 10 χρόνια στα Χανιά που έχει φανταστικές παραλίες,
αλλά το πράσινο εδώ με έχει εντυπωσιάσει!
Έχω κανα εξάμηνο εδώ. Πρίν δούλευα για 10 χρόνια στα Χανιά που έχει φανταστικές παραλίες,
αλλά το πράσινο εδώ με έχει εντυπωσιάσει!
-
alucards74
Topic author - Σπορόφυτο

Eυχαριστώ πολύ όλους για το θερμό καλωσόρισμα!!!!!!!!!!!!!!
Θα βάλω μια φωτό απο το δεντράκι να δείτε πως είναι στην υγεία του!
Θα βάλω μια φωτό απο το δεντράκι να δείτε πως είναι στην υγεία του!
-
tsantos
- Omono

Καλως ηρθες alucards74 κ καλη αρχη!!!
Απο οσα ειπες μονο τα καναρινια δεν εχω!ποιος ξερει μπορει καποια στιγμη χαχαχαχαχα
+ φανταρος στη Νεα Ιωνια!
Οτι θες ρωτα!κ απο ενυδρεια σκαμπαζουμε...
Απο οσα ειπες μονο τα καναρινια δεν εχω!ποιος ξερει μπορει καποια στιγμη χαχαχαχαχα
+ φανταρος στη Νεα Ιωνια!
Οτι θες ρωτα!κ απο ενυδρεια σκαμπαζουμε...
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς μας ήρθες! Άνοιξε κάπου, αν θέλεις, καινούριο θέμα να μας παρουσιάσεις το δέντρο σου..
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Alexandra Rizopoulou
- Shohin

-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Γεια σου και απο μενα φιλε μου και καλη αρχη.
Οτι χρειαστεις,καποια απορια η καποιο προβλημα πολυ ευχαριστως να σε κατατοπισουμε ΟΛΟΙ μας και να σε διευκολυνουμαι.Εδω μεσα στο φορουμ η γνωση φανερωνεται και μοιραζεται ευχαριστα προς ολους χωρις ταμπου και κομπλεξισμους αλλα απο ευχαριστηση!
Καλως ηρθες!!!
Οτι χρειαστεις,καποια απορια η καποιο προβλημα πολυ ευχαριστως να σε κατατοπισουμε ΟΛΟΙ μας και να σε διευκολυνουμαι.Εδω μεσα στο φορουμ η γνωση φανερωνεται και μοιραζεται ευχαριστα προς ολους χωρις ταμπου και κομπλεξισμους αλλα απο ευχαριστηση!
Καλως ηρθες!!!
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Re: Για στο υπεροχο forum
καλως ηρθες φιλε κ απο μενα..σιγουρα θα χεις πολλα πολλα καλοσωρισματα,κ οτι αποριες εχεις οι εμπειροι θα ευχαριστηθουν πολυ να σε κατατοπισουν..κ παλι καλως ηρθες στον ομορφο κοσμο νανοδεντρων..!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Been thanked: 37 times
- Επικοινωνία:
Re: Για στο υπεροχο forum
Καλώς ήρθες συνάδελφε μοτοσυκλετιστή! Ωραια τα ταξιδια με την μηχανή αλλα και τα μπονσάι είναι μια άλλη τρέλλα!
Διάβασε και ρώτησε μας οτι θες. Μπορείς εαν θες να ανεβάσεις φωτογραφία στο φόρουμ να δούμε το δέντρο σου!
Διάβασε και ρώτησε μας οτι θες. Μπορείς εαν θες να ανεβάσεις φωτογραφία στο φόρουμ να δούμε το δέντρο σου!
-
alucards74
Topic author - Σπορόφυτο

Γεια στο υπεροχο forum
Kαλημέρα σας. Εχθες βρήκα στα lidl ενα υπέροχο μικρό δεντράκι και χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα.
Είναι καιρός τωρα που ήθελα να πάρω ένα και να ασχολήθώ μαζί του!
Ψάχνοντας για πληροφορίες bonsai στο internet βρήκα το forum και αμέσως έκανα εγγραφή.
Το πλήθος των πληροφοριών εδω μεσα είναι τεράστιο και τα bonsai γενικά απο τα λιγα που έχω δεί ως τώρα
είναι πραγματικά σαν επιστήμη! Πραγματικα εχω εντυπωσιαστεί απο το forum!
θα ξεκινήσω το διάβασμα σιγα σιγά και θα επανέρχομαι με απορίες στα σχετικά topic!
Λίγα λόγια για εμένα! Μένω στο Βόλο, μου αρέσουν τα καναρίνια και ερασιτεχνικά ασχολουμαι με την αναπαραγωγή τους!
Στο μπαλκόνι μου εχω διάφορα φυτά και λουλούδια και ετοιμάζω και ένα ενυδρείο γλυκού νερού 200 λιίτρων.
Το αλλο μου χόμπι είναι η μοτοσυκλέτα μου! Καλως σας βρήκα και αρχίζω διάβασμα!
Είναι καιρός τωρα που ήθελα να πάρω ένα και να ασχολήθώ μαζί του!
Ψάχνοντας για πληροφορίες bonsai στο internet βρήκα το forum και αμέσως έκανα εγγραφή.
Το πλήθος των πληροφοριών εδω μεσα είναι τεράστιο και τα bonsai γενικά απο τα λιγα που έχω δεί ως τώρα
είναι πραγματικά σαν επιστήμη! Πραγματικα εχω εντυπωσιαστεί απο το forum!
θα ξεκινήσω το διάβασμα σιγα σιγά και θα επανέρχομαι με απορίες στα σχετικά topic!
Λίγα λόγια για εμένα! Μένω στο Βόλο, μου αρέσουν τα καναρίνια και ερασιτεχνικά ασχολουμαι με την αναπαραγωγή τους!
Στο μπαλκόνι μου εχω διάφορα φυτά και λουλούδια και ετοιμάζω και ένα ενυδρείο γλυκού νερού 200 λιίτρων.
Το αλλο μου χόμπι είναι η μοτοσυκλέτα μου! Καλως σας βρήκα και αρχίζω διάβασμα!