Καλημέρα και από εμένα
-
Zografos ziZanio
- Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
Nikolas6997
- Imperial

Re: Καλημέρα και από εμένα
Καλώς ήρθες και από μένα Άγγελε.. Το κάθε τι θέλει το πρώτο βάπτισμα και αυτό είναι να αγοράσεις το πρώτο σου δέντρο και να πειραματιστείς.. Ένα ανθεκτικό και ανεκτικό στις ταλαιπωρίες είναι το ευλογημένο δέντρο της ελιάς.. Διάβασε όμως αρκετά άρθρα και θα σε διαφωτίσουν σε μεγάλο βαθμό.. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σου παράσχουμε οποιανδήποτε βοήθεια και να σου λύσουμε τίς αμφιβολίες σου.. Καλή παραμονή στο φόρουμ μας..
[center][img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ue-ag1.gif[/img][/center]
[center][img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ue-ag1.gif[/img][/center]
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
+1RiaDr έγραψε:Καλησπέρα Άγγελε και καλώς ήρθες! Προσπαθούμε όσο μπορούμε όλοι μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, στον βαθμό που δύναται ο καθένας. Η Βιβλιοθήκη περιέχει πολλά χρήσιμα άρθρα, μόλις γίνεις κι εσύ ενεργό μέλος του φόρουμ θα σου χορηγηθεί κωδικός εισόδου σε αυτή. Κάνε πάντως μια ακόμα επίσκεψη στα άρθρα που αναφέρεις - νομίζω πως είναι ξεκλείδωτα πια... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Προς το παρόν κάνε μια "βόλτα" στο φόρουμ, διάβασε θέματα, ερωτήσεις, προτάσεις και προβλήματα άλλων χρηστών, θέσε ερωτήματα κι όλα θα γίνουν σιγά σιγά!
Κατά τ' άλλα, εδώ είμαστε για ό,τι χρειαστείς.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλησπέρα Άγγελε και καλώς ήρθες! Προσπαθούμε όσο μπορούμε όλοι μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, στον βαθμό που δύναται ο καθένας. Η Βιβλιοθήκη περιέχει πολλά χρήσιμα άρθρα, μόλις γίνεις κι εσύ ενεργό μέλος του φόρουμ θα σου χορηγηθεί κωδικός εισόδου σε αυτή. Κάνε πάντως μια ακόμα επίσκεψη στα άρθρα που αναφέρεις - νομίζω πως είναι ξεκλείδωτα πια... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Προς το παρόν κάνε μια "βόλτα" στο φόρουμ, διάβασε θέματα, ερωτήσεις, προτάσεις και προβλήματα άλλων χρηστών, θέσε ερωτήματα κι όλα θα γίνουν σιγά σιγά!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
-
atsirtsis
Topic author - Σπορόφυτο

Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις! Διαβάζω, θα τυπώσω και όλα τα χρήσιμα να κάνω ένα ωραίο βιβλιαράκι με κατηγορίες να μη χαθώ και θα προσωρήσω το συντομότερο στην αγορά ενός δέντρου (ή δύο) και θα δημιουργήσω αντίστοιχο θέμα ζητώντας τις συμβουλές σας για όλα τα στάδια.
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Καλημέρα, ξεκίνα απο το παρακάτω
Bonsai Safari
http://bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=44&t=6569#p34321
Bonsai Safari
http://bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=44&t=6569#p34321
atsirtsis έγραψε:Εννοείται ξεκίνησα με τη βιβλιοθήκη και με το λινκ του βασίλη στις συχνές ερωτήσεις! Η βιβλιοθήκη είναι πραγματικά καταπληκτική, απλά δεν μπορώ να διαβάσω κάποια θέματα πολύ ενδιαφέροντα για αρχάριους όπως το ¨1η επαφή με μπονσάι ή το 15+1 συμβουλές και άλλα για αρχαρίους επειδή είναι κλειδωμένα... Ελπίζω βέβαια να βρω αντίστοιχες πληροφορίες για το ξεκίνημα και κυρίως για τη σωστή επιλογή δέντρου μέσω της αναζήτησης στο φορουμ.
Ψάξε το φορουμ είναι γεμάτο απο συμβουλές για αρχάριους και οχι! Ο,τι άλλο θες ρώτησε μας!
[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ue-ag1.gif[/img]
-
atsirtsis
Topic author - Σπορόφυτο

Εννοείται ξεκίνησα με τη βιβλιοθήκη και με το λινκ του βασίλη στις συχνές ερωτήσεις! Η βιβλιοθήκη είναι πραγματικά καταπληκτική, απλά δεν μπορώ να διαβάσω κάποια θέματα πολύ ενδιαφέροντα για αρχάριους όπως το ¨1η επαφή με μπονσάι ή το 15+1 συμβουλές και άλλα για αρχαρίους επειδή είναι κλειδωμένα... Ελπίζω βέβαια να βρω αντίστοιχες πληροφορίες για το ξεκίνημα και κυρίως για τη σωστή επιλογή δέντρου μέσω της αναζήτησης στο φορουμ.
atsirtsis έγραψε:Μένω Αθήνα ναι, το Σαββατοκύριακο δυστυχώς θα είμαι εκτός λόγω δουλειάς, πλην όμως ελπίζω οι συναντήσεις να είναι συχνές και να έχω την ευκαιρία να παρευρεθώ στην επόμενη!
Σαν πρώτη και απλή απορία επειδή βλέπω άπειρες πληροφορίες στο φόρουμ... Από που ξεκινάω το διάβασμα???
Καλώς ήρθες!
Ξεκίνα με ερωτήσεις στα σωστά σημεία μέσα στο φόρουμ.... Υπάρχει και η αναζήτηση μπορείς και απο εκεί να βρείς παλαιες ερωτήσεις απαντήσεις. Διάβασες εκει που σου είπε ο vasilhs?
-
atsirtsis
Topic author - Σπορόφυτο

Μένω Αθήνα ναι, το Σαββατοκύριακο δυστυχώς θα είμαι εκτός λόγω δουλειάς, πλην όμως ελπίζω οι συναντήσεις να είναι συχνές και να έχω την ευκαιρία να παρευρεθώ στην επόμενη!
Σαν πρώτη και απλή απορία επειδή βλέπω άπειρες πληροφορίες στο φόρουμ... Από που ξεκινάω το διάβασμα???
atsirtsis έγραψε:Καλημέρα σας,
Ονομάζομαι Άγγελος, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα μπονσάι σαν χόμπι και να δημιουργήσω κάποια δικά μου. Πρίν ξεκινήσω βέβαια θέλω να ενημερωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο, να διαβάσω και να κάνω προσεκτικά βήματα σε κάθε στάδιο μετά από σχετική μελέτη, καθότι για την ώρα δηλώνω παντελώς άσχετος με το θέμα.
Έτσι λοιπόν βρήκα το φόρουμ σας και ενθουσιάστηκα, δεν περίμενα να βρω κάτι τόσο αναλυτικό στην ελληνική γλώσσα!
Ξεκινάω το διάβασμα λοιπόν και δειλά δειλά θα ξεκινήσω σε λίγο καιρό και τις δικές μου προσπάθειες οπότε και προβλέπεται να έχω πολλές απορίες!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
Καλώς τον Άγγελο! Σίγουρα ήρθες στην σωστή κοινότητα!
Διάβασε για αρχή στην βιβλιοθήκη στο παρακάτω σύνδεσμο.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
http://library.bonsaiforum.gr/faq.html
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες Άγγελε, μένεις στην Αθήνα; Μπορείς να έρθεις την Κυριακή στην συνάντηση που έχουμε στο φυτώριο. Σίγουρα απο κοντά θα 'μαθεις' πιο γρήγορα τα βασικά.atsirtsis έγραψε:Καλημέρα σας,
Ονομάζομαι Άγγελος, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα μπονσάι σαν χόμπι και να δημιουργήσω κάποια δικά μου. Πρίν ξεκινήσω βέβαια θέλω να ενημερωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο, να διαβάσω και να κάνω προσεκτικά βήματα σε κάθε στάδιο μετά από σχετική μελέτη, καθότι για την ώρα δηλώνω παντελώς άσχετος με το θέμα.
Έτσι λοιπόν βρήκα το φόρουμ σας και ενθουσιάστηκα, δεν περίμενα να βρω κάτι τόσο αναλυτικό στην ελληνική γλώσσα!
Ξεκινάω το διάβασμα λοιπόν και δειλά δειλά θα ξεκινήσω σε λίγο καιρό και τις δικές μου προσπάθειες οπότε και προβλέπεται να έχω πολλές απορίες!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
Βέβαια μπορείς να μας ρωτήσεις σε οτι σε απασχολεί για τα μπονσάι!
-
atsirtsis
Topic author - Σπορόφυτο

Καλημέρα και από εμένα
Καλημέρα σας,
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!