Νέος με όρεξη.
-
Captain Phillips
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Νέος με όρεξη.
Θα το κανονίσω να έρθω στην συνάντηση να τα πούμε απο κοντά. Υπάρχουν κάποια "τεχνικά" θέματα αλλά μπορεί να λυθούν.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
2 κεδρους στο 21 παρακαλω!stelios έγραψε:Καλώς τον! Έναν ΚΕΔΡΟ παρακαλώ!!!
ιεφτασεεεε..!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
+1RiaDr έγραψε:Καλώς μας ήρθες και καλή αρχη με τα μπονσάι. Έκανες όμως ένα "τραγικό" λάθος ήδη: ετοιμάσου εκτός από το δικό σου μπονσάι να κουβαλήσεις κι ένα container με τα δέντρα που θα σου ζητήσουν όλοι οι υπόλοιποι γυρνώντας από Ιαπωνία! Ξέρω κάποιους (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) που ψάχνουν χρόνια τώρα τρόπο να φέρουν δέντρα από Ιαπωνία και σίγουρα θα χαρούν να σε γνωρίσουν!
Καλώς ήρθες και ετοιμαζόμαστε για τις παραγγελίες!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς μας ήρθες και καλή αρχη με τα μπονσάι. Έκανες όμως ένα "τραγικό" λάθος ήδη: ετοιμάσου εκτός από το δικό σου μπονσάι να κουβαλήσεις κι ένα container με τα δέντρα που θα σου ζητήσουν όλοι οι υπόλοιποι γυρνώντας από Ιαπωνία! Ξέρω κάποιους (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) που ψάχνουν χρόνια τώρα τρόπο να φέρουν δέντρα από Ιαπωνία και σίγουρα θα χαρούν να σε γνωρίσουν!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... e/text.gif[/img]
Καλοσώρισες, επίσημα πλέον, στο bonsaiforum!
Σ´ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Ναυτικός ών, δεν φοβάσαι τα ταξίδια να υποθέσω! Οπότε, να σε περιμένουμε την Κυριακή στην συνάντησή μας;
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις κι απο κοντά και παράλληλα να αρχίσεις να μυήσαι με την βοήθειά μας σε αυτήν την τέχνη που τόσο θαύμασες στα ταξίδια σου στην μακρινή Αυτοκρατορία των Χρυσανθέμων!!
Καλοσώρισες, επίσημα πλέον, στο bonsaiforum!
Σ´ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Ναυτικός ών, δεν φοβάσαι τα ταξίδια να υποθέσω! Οπότε, να σε περιμένουμε την Κυριακή στην συνάντησή μας;
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις κι απο κοντά και παράλληλα να αρχίσεις να μυήσαι με την βοήθειά μας σε αυτήν την τέχνη που τόσο θαύμασες στα ταξίδια σου στην μακρινή Αυτοκρατορία των Χρυσανθέμων!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Captain Phillips
Topic author - Mame

- Been thanked: 0
Νέος με όρεξη.
Καλημέρα, είμαι από Πειραιά αλλά λόγο δουλειάς ταξιδεύω συχνά. Στην Ιαπωνία πριν μερικά χρόνια ενθουσιάστηκα με τα bonsai. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω και να το φέρω με το πλοίο αλλά τελικά άλλαξε η διαδρομή εκτάκτως δεν θα γυρνούσαμε Ελλάδα και το άφησα για άλλη φορά.
Ετοιμάζεται να γίνει ενα ταξίδι την Άνοιξη αλλά και πάλι σκεφτόμουν να φτιάξω ενα μόνος μου με την βοήθειά σας. (Ίσως βέβαια να φέρω και μερικά με το πλοίο)
Η βιβλιοθήκη και το φόρουμ σας είναι το καλύτερο που έχω διαβάσει στην Ελλάδα και μπράβο σας!
Ετοιμάζεται να γίνει ενα ταξίδι την Άνοιξη αλλά και πάλι σκεφτόμουν να φτιάξω ενα μόνος μου με την βοήθειά σας. (Ίσως βέβαια να φέρω και μερικά με το πλοίο)
Η βιβλιοθήκη και το φόρουμ σας είναι το καλύτερο που έχω διαβάσει στην Ελλάδα και μπράβο σας!