Νέο μέλος στην παρέα σας!!!

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
nikolas2014
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Νέο μέλος στην παρέα σας!!!

Δημοσίευση από nikolas2014 »

Καλησπέρα σε όλους παιδιά!!!Ευχαριστώ πολύ!!Αυτή τη Κυριακή δε θα μπορέσω μάλλον να έρθω!Είχα περάσει από το φυτώριο αυτό,έχει και μια πανέξυπνη γάτα πιο μέσα στα δέντρα!!Μακάρι να μπορέσω να έρθω!Αν τα καταφέρω θα είμαι εκεί!!!!

Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 27 Μαρ 2014, 21:46 --
filitsa έγραψε:
nikolas2014 έγραψε:Εύκολα δεντράκια έχω εντάξει.. :) Καλώς σας βρήκα Στάθη,να είστε καλά!!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ελιές,θέλει υπομονή μεγάλη η αλήθεια είναι,αλλά κάτι με συναρπάζει σε αυτές!!Περιμένω να μάθω και να πάρω τα βουνά!..Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να βγάλω δέντρο από τη φύση και να το χάσω..Προς το παρόν έχω 2 ελιές εδώ με καλό χοντρό κορμό...τις περιμένω..
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Τι εννοείς τις περιμένεις; :) :) :)
Να βγάλουν κλαδάκια εκεί που θέλω ώστε να τις διαμορφώσω όπως θέλω!!Κάνω υπομονή.. ;)
Άβαταρ μέλους

Alexandra Rizopoulou
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από Alexandra Rizopoulou »

[img]http://seraphguild.com/wp-content/uploa ... elcome.jpg[/img]

Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 27 Μαρ 2014, 20:30 --

[img]http://seraphguild.com/wp-content/uploa ... elcome.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους

filitsa
Imperial
Imperial
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από filitsa »

nikolas2014 έγραψε:Εύκολα δεντράκια έχω εντάξει.. :) Καλώς σας βρήκα Στάθη,να είστε καλά!!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ελιές,θέλει υπομονή μεγάλη η αλήθεια είναι,αλλά κάτι με συναρπάζει σε αυτές!!Περιμένω να μάθω και να πάρω τα βουνά!..Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να βγάλω δέντρο από τη φύση και να το χάσω..Προς το παρόν έχω 2 ελιές εδώ με καλό χοντρό κορμό...τις περιμένω..
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Τι εννοείς τις περιμένεις; :) :) :)
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από iohokahey »

Καλωσορισες και απο μενα! !
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Topic author
nikolas2014
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Εύκολα δεντράκια έχω εντάξει.. :) Καλώς σας βρήκα Στάθη,να είστε καλά!!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ελιές,θέλει υπομονή μεγάλη η αλήθεια είναι,αλλά κάτι με συναρπάζει σε αυτές!!Περιμένω να μάθω και να πάρω τα βουνά!..Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να βγάλω δέντρο από τη φύση και να το χάσω..Προς το παρόν έχω 2 ελιές εδώ με καλό χοντρό κορμό...τις περιμένω..
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... lcome2.gif[/img]
Καλοσώρισες Νίκο στην μεγάλη παρέα του φόρουμ!
Απ ότι έγραψες είσαι ήδη κάτοχος 5 μπονσάι και δύο μελλοντικών! Πολύ καλός αριθμός για ξεκίνημα πόσο μάλλον όταν ξέρεις και τα φροντίζεις όπως πρέπει.
Ανέβασε φωτογραφίες απο τα δεντράκια σου αν θέλεις...
Την Κυριακή έχουμε την μηνιαία συνάντησή μας (διάβασε την σχετική δημοσίευση).
Θα χαρούμε να έρθεις και να γνωριστούμε και απο κοντά. Φέρε και κάποιο απο τα δεντράκια σου αν θέλεις, εκείνο ή εκείνα που θα ήθελες να ...επέμβεις περισσότερο για κάτι το διαφορετικό πέρα απο μια απλή συντήρησή τους!

και πάλι καλοσώρισες και καλή συνέχεια...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

stathis
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από stathis »

nikolas2014 έγραψε:Καλησπέρα λοιπόν και από εμένα στην παρέα σας!Ένα χρόνο τώρα ασχολούμαι όσο μπορώ με τα δεντράκια!Σας διαβάζω,και πρίν λίγες ημέρες έγινα και μέλος!Έχω 3 φτελιές,ένα λιγούστρο και μία καρμόνα!Και περιμένω δύο ελιές στην αυλή μου...να πετάξουν κάτι για να δώ τι θα κάνω και με αυτές!Αρχάριος είμαι και η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω κάνει κάποιο μεγάλο βήμα ακόμα,δεν έχω χάσει δεντράκι.. θα είμαι δίπλα σας και θα είστε δίπλα μου!!Χρόνια πολλά στον δημιουργό με υγεία..απ´ότι διάβασα,καλές συζητήσεις και καλή δύναμη σε όλους!Με λένε Νίκο,είμαι 27 από Αθήνα!! :)

Καλώς τον! Νικόλα είσαι στην σωστή παρέα! 1 χρόνο χωρίς να χάσεις δέντρο; Αυτό πραγματικά εμένα λέει πολλά!!!!

[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/te ... mewave.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Topic author
nikolas2014
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Νέο μέλος στην παρέα σας!!!

Καλησπέρα λοιπόν και από εμένα στην παρέα σας!Ένα χρόνο τώρα ασχολούμαι όσο μπορώ με τα δεντράκια!Σας διαβάζω,και πρίν λίγες ημέρες έγινα και μέλος!Έχω 3 φτελιές,ένα λιγούστρο και μία καρμόνα!Και περιμένω δύο ελιές στην αυλή μου...να πετάξουν κάτι για να δώ τι θα κάνω και με αυτές!Αρχάριος είμαι και η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω κάνει κάποιο μεγάλο βήμα ακόμα,δεν έχω χάσει δεντράκι.. θα είμαι δίπλα σας και θα είστε δίπλα μου!!Χρόνια πολλά στον δημιουργό με υγεία..απ´ότι διάβασα,καλές συζητήσεις και καλή δύναμη σε όλους!Με λένε Νίκο,είμαι 27 από Αθήνα!! :)
Απάντηση