καλημερα !!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: καλημερα !!
Καλώς ήρθες! Τα παιδιά έχουν εν γένει δίκιο, το πεύκο είναι "δύσκολο" δέντρο, πόσο μάλλον για να ξεκινήσεις μ' αυτό. Καλύτερα με τις σταθερές αξίες: ελιά, φτελιά, γιουνίπερο... δέντρα αρκετά πιο ανθεκτικά και δοκιμασμένα!
Όσο για τη Βιβλιοθήκη, ορισμένα άρθρα προορίζονται για τα ενεργά μέλη του φόρουμ (δες εκεί για λεπτομέρειες), τα "ανοιχτά" όμως θα είναι υπεραρκετά για να ξεκινήσεις κι εννοείται πως είμαστε στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς!
Καλώς ήρθες και πάλι!
Όσο για τη Βιβλιοθήκη, ορισμένα άρθρα προορίζονται για τα ενεργά μέλη του φόρουμ (δες εκεί για λεπτομέρειες), τα "ανοιχτά" όμως θα είναι υπεραρκετά για να ξεκινήσεις κι εννοείται πως είμαστε στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς!
Καλώς ήρθες και πάλι!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
nikolas2014
- Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Καλησπέρα!!!Πάρε φτελιά!!Η φτελιά είναι σκυλί!Μαθαίνεις με αυτή και πας παρακάτω!Το πευκάκι άστο... καλά να είσαι,να το πάρεις πιο μετά!
-
Antonis Rizopoulos
- Shohin

-
Καραγιωργος Α
- Imperial

-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
καλως τον!!giorgos300 έγραψε:καλως σας βρηκα!!! εχω ενα θεμα με την βιβλιοθηκη μου ζηταει κωδικους ,,μια βοηθεια θα χρειαζομουν για αυτο το θεμα.τα δεντρακια που μου εχουν κανει κλικ ειναι γιουνιπερος ροδιες πευκακια...μαλλον για αρχη θα παρω ενα πευκακι και στη συνεχεια βλεπουμε ! μολις θα παω να δω για δεντρακια ελπιζω την ερχομενη εβδομαδα θα αναρτησω φωτο απο τα υποψηφια να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας
αν μου επιτρεπεις μια παρατηρηση,καλυτερα να ξεκινησεις με κατι διαφορετικο απο πευκακι,για τον μονο λογο οτι ειναι καπως ιδιοτροπα..γιατι δεν ξεκινας με τον γιουνιπερο/αρκευθο που σου αρεσε επισης?
οσο για την βιβλιοθηκη,διαβασε οτι χρειαστεις απο τα αρθρα που ειναι ελευθερα και τις αποριες σου τις λυνουμε εδω..
τι λες?[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/welcomewave.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
giorgos300
Topic author - Σπορόφυτο

καλως σας βρηκα!!! εχω ενα θεμα με την βιβλιοθηκη μου ζηταει κωδικους ,,μια βοηθεια θα χρειαζομουν για αυτο το θεμα.τα δεντρακια που μου εχουν κανει κλικ ειναι γιουνιπερος ροδιες πευκακια...μαλλον για αρχη θα παρω ενα πευκακι και στη συνεχεια βλεπουμε ! μολις θα παω να δω για δεντρακια ελπιζω την ερχομενη εβδομαδα θα αναρτησω φωτο απο τα υποψηφια να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Been thanked: 37 times
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες Γιώργο. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε σε ο,τι εχει σχέση με τα μπονσάι.
Πες μας τι δέντρα σου εχουν κανει κλικ; Έχεις μελετήσει καθολου την βιβλιοθήκη του bonsaiforum.gr ?
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... lcome2.gif[/img]
Πες μας τι δέντρα σου εχουν κανει κλικ; Έχεις μελετήσει καθολου την βιβλιοθήκη του bonsaiforum.gr ?
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... lcome2.gif[/img]
-
giorgos300
Topic author - Σπορόφυτο

καλημερα !!
καλημερα κ απο εμενα κ καλως σας βρηκα.απο καιρο ηθελα να ασχοληθω με την δημιουργια ενος bonsai και την ενασχοληση με το hobby ayto.λογω ελλειψης χρονου το ανεβαλα συνεχεια.πλεον ηρθε το πληρωμα του χρονου να ασχοληθω με τα bonsai
θα χρειατω σιγουρα τη βοηθεια σας και θα σας ενοχλω ανα τακτα χρονικα διαστημα !!! και παλι καλημερα σας!