Γεια σας.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Γεια σας.
giotis έγραψε:με ενδιαφέρει να διαβάσω άρθρα όπως τεχνικές, yiamandori και κεραμικη.Θέλω να γίνω ενεργό μέλος.πόσος καιρός χρειάζεται ;διάβασα στο ενεργό μέλος οτι αρκεί να κάνεις δημοσιεύσεις και να μπενεις 1 φορα την εβδομάδα.γθα ποσο όμως ;
Ας μη μένουμε στους τύπους, η ουσία μετράει, τα μπονσάι δηλαδή, λόγω των οποίων είμαστε εδώ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό...
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
giotis
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
μερικά λόγια για σένα εδώ
---------------------------------------
Το παίζω ειδικός αλλά δεν γνωρίζω τίποτα. Σε γενικές γραμμές είμαι άσχετος και μένω Αθήνα.
Επίσης άφησα μουσάκι για να μοιάζω στον Μιγιάκι. [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/whistle.gif[/img] [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/violin.gif[/img]
---------------------------------------
Το παίζω ειδικός αλλά δεν γνωρίζω τίποτα. Σε γενικές γραμμές είμαι άσχετος και μένω Αθήνα.
Επίσης άφησα μουσάκι για να μοιάζω στον Μιγιάκι. [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/whistle.gif[/img] [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/violin.gif[/img]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Για να ξεκινήσεις σαν ενεργό μέλος να γράψεις, για αρχή , μερικά λόγια σενα εδω.giotis έγραψε:με ενδιαφέρει να διαβάσω άρθρα όπως τεχνικές, yiamandori και κεραμικη.Θέλω να γίνω ενεργό μέλος.πόσος καιρός χρειάζεται ;διάβασα στο ενεργό μέλος οτι αρκεί να κάνεις δημοσιεύσεις και να μπενεις 1 φορα την εβδομάδα.γθα ποσο όμως ;Hfestion έγραψε:Τι χρειάζεσαι? Ρωτα μας
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
Φίλε μου αλίμονο αν αντλουσαμε πληροφορίες μονο απο το φόρουμ... το ίντερνετ είναι απειρο... Googlαρεις , ψάχνεις και βρίσκεις.
Για την ωρα ξεκινά με το να συντηρεις ενα δέντρο και να κρατήσεις ζωντανο και θα έρθουν και τα υπόλοιπα.
Υ.γ: είμαστε off topic καο αυτό είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους και ακόμα αυτό δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Οτι θες ανοιξε καινούργιο θέμα
Σου εύχομαι καλή διαμονή στη παρεα μας και καλή αναζήτηση. ..
Για την ωρα ξεκινά με το να συντηρεις ενα δέντρο και να κρατήσεις ζωντανο και θα έρθουν και τα υπόλοιπα.
Υ.γ: είμαστε off topic καο αυτό είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους και ακόμα αυτό δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Οτι θες ανοιξε καινούργιο θέμα
Σου εύχομαι καλή διαμονή στη παρεα μας και καλή αναζήτηση. ..
-
giotis
Topic author - Σπορόφυτο

με ενδιαφέρει να διαβάσω άρθρα όπως τεχνικές, yiamandori και κεραμικη.Θέλω να γίνω ενεργό μέλος.πόσος καιρός χρειάζεται ;διάβασα στο ενεργό μέλος οτι αρκεί να κάνεις δημοσιεύσεις και να μπενεις 1 φορα την εβδομάδα.γθα ποσο όμως ;Hfestion έγραψε:Τι χρειάζεσαι? Ρωτα μας
-
Hfestion
- Συντονιστής

Θεση για εργαλεια και πιο χαμηλα θεση για χωμα .... πευκο καμενο με καμινετο και λουστρο !!!!αλλα αυτα ειναι για αλλο θεμα 《επιτελους και ενας που δεν ειπε χωρις παρεξηγηση χαχαχα 》 και φιλε γιωτη ... απο το λιγο που ειμαι εδω μεσα δεν πιστευω να αρνηθει κανεις να βοηθησει απλα ...... ζητα και θα λαβεις
-
Hfestion
- Συντονιστής

Η αλήθεια είναι ότι κάποια άρθρα είναι κλειδωμενα, ο λόγος δεν είναι ότι θέλουμε να κρύψουμε πληροφορίες αλλα δεν θέλουμε να μπερδεύουμε νεα μελοι. Οσο αναφορά μεταφυτρυσεις και ποτισμα, η πολύ μικρή μου εμπειρία μου λέει ότι αν δε λερωσεις τα χέρια σου με χωμα και αν δε χάσεις 5-10 δέντρα δεν θα μάθεις οτι κι αν έχεις διαβάσει. Όσο για την επιλογή γλαστρας (ποτ) το ωραίο είναι σχετικό. Άλλωστε συνηθίζουμε για κάποια χρόνια να καλλιεργουμε δεντρα σε μεγαλύτερες γλάστρες ( training pots)ώστε να εκπαιδευουμε ενα δέντρο μας σε λιγότερο χώμα σιγά σιγα. Αυτή η διαδικασία την λεμε pre bonsai. Ολα αυτα τα χρόνια ψιλό ψάχνουμε και για potmpatellas έγραψε:πχ κατασκευες η για το ποτισμα η τα λαθη στις μεταφυτευσεις η αυτο για την επιλογη γλαστρας αυτα πιστευω ειναι σημαντικα για εναν αρχαριο που ψαχνεται
Χαρα μας να σε βοηθήσουμε αλλα και ενδεχόμενος να μας βοηθήσεις.
Οτι θες, άνοιξε νέο τοπικ και ρώτα μας. Μπορείς ακόμη να ψάξεις παλιά τοπικ και να πάρεις πληροφορίες.
Ωραίες οι κατασκευές σου. Η παλετα είναι "all time classic" και ο δικός μου παγκος είναι από παλέτα. Ωραίο το πρώτο έπιπλο. Έχει και θέση για εργαλεία. ..
-
giotis
Topic author - Σπορόφυτο

Εγώ δεν μπορώ να δω το αλλο θέμα με τις κατασκευές.Του mpatelia είναι πάντως πολύ πρακτική και ωραία!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Ιαν 2015, 19:20 --
Και η κεραμικη για bonsai είναι κλειδωμένη
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Ιαν 2015, 19:20 --
Και η κεραμικη για bonsai είναι κλειδωμένη
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
1.προσπαθησα να εξηγησω καποια πραγματα,απο κει και περα αν παρεξηγηθηκες λυπαμαι!mpatellas έγραψε:και σας ειπα παλι μην μου γραφετε χωρις παρεξηγηση .....θα παρεξηγηθω ......
2.η παλετο-κατασκευη πολυ πρακτικη,εχει ξαναπαρουσιαστει..
3.τον περιστρεφομενο δισκο τον εφτιαξες ή ειναι ετοιμος?..παρουσιασε μας την κατασκευη σου αν θες..!
4.ειμαστε αρκετα [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/text/offtopic.gif[/img] ,οποτε οπως πολυ σωστα επεσημανε ο vaggelakos ανοιξε ενα καινουριο θεμα,ας μην ξεχναμε οτι το θεμα ειναι του νεο-εισερχομενου μελους μας giotis,ας σεβαστουμε τοσο το μελος οσο και το θεμα του!
υγ.αα! και..χωρις παρεξηγηση ε?χεχε![img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/obscene/drinkingbuddies.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Τις εβαλα για να τονισω οτι το αρθρο που λεει για κατασκευες και ειναι κλειδωμενο θα ταν καλυτερα αν ηταν ανοιχτο ..... εξ αλλοθ δεν τις βλεπουν ολοι σαν κατασκευες χαχαχα (και παρακαλω μην ξαναπειτε χωρις παρεξηγηση χαχαχα)
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Μια χαρά κατασκευές. Αλλά νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος. Καλύτερα να ανοίξεις θέμα με τις κατασκευές σου.
Τις φωτο τις βλεπεις ;;;;αν οχι οκ αν ναι τοτε αυτο οφειλετε στο πεδιο αντιληψης του καθενος πχ η πανω φωτο ειναι μια ραφιερα των 3 ξαι πανω περιατρεφομενος δισκος και κατω μια ραφιερα απο παλετες τωρα φιλε μου μονο αυτο μπορω να σου εξηγησω και σας ειπα παλι μην μου γραφετε χωρις παρεξηγηση .....θα παρεξηγηθω ......
-
Kostas
- Imperial

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
mpatellas
Χωρίς παρεξήγηση αλλά εγώ δεν βλέπω κάποια κατασκευή...
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Ιαν 2015, 16:16 --
giotis
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... lcome3.gif[/img]
Χωρίς παρεξήγηση αλλά εγώ δεν βλέπω κάποια κατασκευή...
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Ιαν 2015, 16:16 --
giotis
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... lcome3.gif[/img]

Αυτες ειναι δυο κατασκευες δικες μου η μια για να τα βαζω πανω και η αλλη για να δουλευω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εγω προσωπικα θελω να εχω διαβασει αρκετα ετσι ωστε σε περιπτωση που κατι χρειαστω να ξερω που να το ψαξω ,εχω διαβασει 2βιβλια στα ελληνικα και τωρα ενα στα αγγλικα και γενικα οταν ασχολουμε με κατι θελω να εχω μελετησει πρωτα αρκετα οσο για το επιπεδο γνωσης θεωρω οτι δεν στο ανεβαζουν οσα διαβαζεις αλλα οσα καταλαβενεις οποτε θεωρω οτι μπορει ενας αρχαριος να τα διαβασει ...... εξ αλλου δεν γεννηθηκε κανενας που να τα ξερει ολα .....ολοι δτην πορεια τα μαθαινουμε και παλι προσωπικα θα μιλησω δεν παρεξηγω ευκολα αλλα πχ πρεπει να χεις πολλα μπονσαι για να εχεις σταντ;;;;; πχ εμενα μια μεγαλη μου απορια ηταν ο τροπος που πρεπει να επιλεχθει μια γλαστρα .....