Λίγα λόγια
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Λίγα λόγια
Αντώνη καλώς ήρθες! Ο...πυρήνας του φόρουμ βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά θα μπορούσατε να οργανωθείτε όσοι κατοικείτε σε κοντινές περιοχές κι εμείς θα βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στη διοργάνωση μιας συνάντησης!
Κατά τ' άλλα, περιμένουμε απορίες, για να ξεκινήσουμε από κάπου! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
Κατά τ' άλλα, περιμένουμε απορίες, για να ξεκινήσουμε από κάπου! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
alexcorfu
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Επικοινωνία:
Re: Λίγα λόγια
Καλώς ήρθες Αντώνη! Αν θέλεις, ξεκίνησε με τη βιβλιοθήκη του forum και για ό,τι άλλο θέλεις, μή διστάσεις να ρωτήσεις!
-
myrtilos
Topic author - Omono

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 24 times
Λίγα λόγια
Γεια και χαρά.
Το όνομα μου είναι Αντώνης Πεγκλίδης και κατοικώ στη Νάουσα Ημαθίας.
Εδώ και 3 χρόνια επισκέπτομαι περιστασιακά το site και ενημερώνομαι περί bosnai.
Μου φάνηκε από την αρχή ενδιαφέρον, και αυτός είναι ο λόγος που αγόρασα τα φυτά που έστειλα σε φωτογραφίες.
Έχω αρκετές γλάστρες με αρωματικά και διάφορα φυτά, και επειδή το ένα φέρνει τ' άλλο,σκέφτηκα να ασχοληθώ περισσότερο με τα φυτά που προορίζω για bonsai.
Αν κάνετε workshops στο βορρά θα με ενδιέφερε να το παρακολουθήσω.
Οι γενικές μου γνώσεις στην κηπουρική είναι σε κάποιο επίπεδο,αντιθέτως για τα bonsai είμαι αρχάριος και γι' αυτό χρειάζομαι τις συμ-
βουλές από έμπειρα άτομα.
Αυτά τα λίγα, ευχαριστώ.
Το όνομα μου είναι Αντώνης Πεγκλίδης και κατοικώ στη Νάουσα Ημαθίας.
Εδώ και 3 χρόνια επισκέπτομαι περιστασιακά το site και ενημερώνομαι περί bosnai.
Μου φάνηκε από την αρχή ενδιαφέρον, και αυτός είναι ο λόγος που αγόρασα τα φυτά που έστειλα σε φωτογραφίες.
Έχω αρκετές γλάστρες με αρωματικά και διάφορα φυτά, και επειδή το ένα φέρνει τ' άλλο,σκέφτηκα να ασχοληθώ περισσότερο με τα φυτά που προορίζω για bonsai.
Αν κάνετε workshops στο βορρά θα με ενδιέφερε να το παρακολουθήσω.
Οι γενικές μου γνώσεις στην κηπουρική είναι σε κάποιο επίπεδο,αντιθέτως για τα bonsai είμαι αρχάριος και γι' αυτό χρειάζομαι τις συμ-
βουλές από έμπειρα άτομα.
Αυτά τα λίγα, ευχαριστώ.