Καλώς σας βρηκα!! Γιουνίπερος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Re: Καλώς σας βρηκα!! Γιουνίπερος
Καλώς τον.
Θα ανοίγεις ξεχωριστα θέματα για κάθε δέντρο που ανεβάζεις γιατι θα χάσουμε τον μπούσουλα.

Θα ανοίγεις ξεχωριστα θέματα για κάθε δέντρο που ανεβάζεις γιατι θα χάσουμε τον μπούσουλα.
-
Kiriakosk
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Καλώς σας βρηκα!! Γιουνίπερος
Καλησπέρα κ καλώς βρεθήκαμε! Εν συντομία, ασχολούμαι εδώ κ 10 μήνες με το Βonsai, εχω δουλέψει σε 8-9 φυτά μέχρι τώρα, έχωντας καταλήξει σε 3, και θα ήθελα αν μπορούσατε μια συμβούλη για μεταφύτευση κ υπόστρωμα. Εκ των προτέρων να πώ ενα ευχαριστώ στην κοινότητα γιατί πολλές φορές μεχρι τώρα διάβασα το forum κ την βιβλιοθήκη βρίσκοντας πολλά πράγματα!
τα δεντράκια μου:
Γιουνίπερος 1 Γιουνίπερος 2 Μυρτιά Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι καιρός (σε 1-2 μήνες) να βάλω σε pot τον γιουνίπερο 1, το φυτό είναι στα χέρια μου κλαδεμένο κ συρματώμενο 1 χρόνο τώρα αγορασμένο απο φυτώριο, είναι στην γλάστρα που τον αγόρασα κ θεωρώ πως είναι ώρα να αλλάξω υπόστρωμα... σκέφτομαι μείγμα 10% τυρφη, 30% akadama, 30% λάβα, 30% ελαφροπετρα.
Ο γιουνίπερος 2 είναι 8 μήνες στα χέρια μου είναι ακόμα πολύ μικρός (15-20 cm) τον έβαλα απο την αρχή σε γλαστράκι με χώμα τύρφη, ποταμίσια άμμο, ελαφρόπετρα 1:1:1, κ πάει πολύ πολύ καλα!
τα δεντράκια μου:
Γιουνίπερος 1 Γιουνίπερος 2 Μυρτιά Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι καιρός (σε 1-2 μήνες) να βάλω σε pot τον γιουνίπερο 1, το φυτό είναι στα χέρια μου κλαδεμένο κ συρματώμενο 1 χρόνο τώρα αγορασμένο απο φυτώριο, είναι στην γλάστρα που τον αγόρασα κ θεωρώ πως είναι ώρα να αλλάξω υπόστρωμα... σκέφτομαι μείγμα 10% τυρφη, 30% akadama, 30% λάβα, 30% ελαφροπετρα.
Ο γιουνίπερος 2 είναι 8 μήνες στα χέρια μου είναι ακόμα πολύ μικρός (15-20 cm) τον έβαλα απο την αρχή σε γλαστράκι με χώμα τύρφη, ποταμίσια άμμο, ελαφρόπετρα 1:1:1, κ πάει πολύ πολύ καλα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.