Ο Κήπος Μου
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 399 times
- Been thanked: 334 times
Re: Ο Κήπος Μου
Μπράβο Βασίλη! Έχει μία υπέροχη συλλογή και έχεις φτιάξει έναν υπέροχο χώρο για να χαίρεσαι τις δημιουργίες σου!
Ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες σου!
Ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες σου!
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 115 times
Σ' ευχαριστώ Θάνο, άστο, στριμωχνόμαστε εμείς για να χωράνε τα φυτά...

Και ορισμένες σημερινές καλλιτεχνικές...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Topic author - Imperial
Κάποιες φωτογραφίες της φετινής άνοιξης (Μάρτιος 2025):
Προστέθηκε μετά από 14 λεπτά 1 δευτερόλεπτο:
Και μερικές ακόμα
Προστέθηκε μετά από 14 λεπτά 1 δευτερόλεπτο:
Και μερικές ακόμα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Rating: 7.14%
-
Topic author - Imperial
Καλημέρα,
Τα δεντράκια μου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια χαρά τα πήγαν και χωρίς εμένα
Τα δεντράκια μου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια χαρά τα πήγαν και χωρίς εμένα

-
Topic author - Imperial
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Γιάννη ναι, την έχω κα γω την πετριά μου, έχω τρέλα...
Ontherun δυστυχώς οι γείτονες πολλές φορές δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν. Παίρνω βέβαια και θετικά σχόλια. Θα έπρεπε να είμαστε όλοι γείτονες μεταξύ μας και να απολαμβάνουμε...
Γιάννη ναι, την έχω κα γω την πετριά μου, έχω τρέλα...
Ontherun δυστυχώς οι γείτονες πολλές φορές δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν. Παίρνω βέβαια και θετικά σχόλια. Θα έπρεπε να είμαστε όλοι γείτονες μεταξύ μας και να απολαμβάνουμε...

-
Topic author - Imperial
Παίρνοντας πάσα από τον Γιάννη, ανεβάζω κι εγώ κάποιες φωτογραφίες του κήπου μου από τον μήνα που μόλις μας πέρασε:
-
Topic author - Imperial
Πέρασε (πραγματικά γρήγορα) κι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και είπα να ανεβάσω κάποιες τελευταίες φωτό του Μαρτίου.
Τώρα έρχεται σιγά σιγά η ώρα για τα πρώτα κλαδέματα και αργότερα, κατά τον Μάιο, θα είναι πάλι καλή εποχή για φωτογραφήσεις... Ο Απρίλιος όμως είναι μήνας ανθοφορίας και έτσι θα ανεβάσω λογικά κάποιες φωτό με λουλούδια...
Τώρα έρχεται σιγά σιγά η ώρα για τα πρώτα κλαδέματα και αργότερα, κατά τον Μάιο, θα είναι πάλι καλή εποχή για φωτογραφήσεις... Ο Απρίλιος όμως είναι μήνας ανθοφορίας και έτσι θα ανεβάσω λογικά κάποιες φωτό με λουλούδια...
-
Topic author - Imperial
Σήμερα το πρωί, πριν φύγω για τη δουλειά, είπα να πάρω ένα γρήγορο πρωινό στον κήπο μου.
Απόλαυση... Το ευχαριστήθηκα τόσο που λέω αυτό πρέπει να το μοιραστώ (όσο γίνεται μέσα από φωτογραφίες) και με τους άλλους, κι έτσι έβγαλα λίγες φωτό:
Απόλαυση... Το ευχαριστήθηκα τόσο που λέω αυτό πρέπει να το μοιραστώ (όσο γίνεται μέσα από φωτογραφίες) και με τους άλλους, κι έτσι έβγαλα λίγες φωτό:
-
Topic author - Imperial
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας.
Ανεβάζω και κάποιες φωτό με ήλιο:
Ανεβάζω και κάποιες φωτό με ήλιο: