Ο Κήπος Μου
παρουσίαση
Γεια σας, είμαι ο<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Lisah99,νέο μέλος σε αυτό το φόρουμ. Θα ήθελα να μοιραστώ δημοσιεύσεις και να ανταλλάξω εμπλουτιστικές ιδέες με εσάς, τους ειδικούς στον τομέα.
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 340 times
- Been thanked: 269 times
- Επικοινωνία:
Re: Ο Κήπος Μου
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε έναν χώρο που να μπορούμε να χαλαρώσουμε. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτής της ασχολίας.
Ωραία δεντράκια!!!
Ωραία δεντράκια!!!
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 82 times
Γεια σου Joop,JoopVanDenBerge έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 12:25Hallo Bill,
een lekker groen balkonnetje.
Je hebt in ieder geval voldoende boompjes om te knippen en water te geven.
Als je straks nog meer boompjes hebt, moet je nog op zoek naar een apartement met een groter balkon of huis met een tuin.
Bonsaigroet, Joop
Σ' ευχαριστώ.
Ναι, έχω αρκετή δουλίτσα.
Προσπαθώ με διάφορα κολπάκια να κερδίσω χώρο. Έχω και αυλή πίσω στον ακάλυπτο και έχω αρχίσει να επεκτείνομαι και εκεί ...
-
- Shohin
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 47 times
Hallo Bill,
Als je straks nog meer boompjes hebt, moet je nog op zoek naar een apartement met een groter balkon of huis met een tuin.
Bonsaigroet, Joop
Bonsaigroet, Joop
-
Topic author - Omono
Με το τέλος του φθινοπώρου (τουλάχιστον ημερολογιακά), ανεβάζω κάποιες φθινοπωρινές φωτογραφίες της συλλογής μου...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
-
Topic author - Omono
Έχοντας μπει πια στο καλοκαίρι, κάνω ένα update με ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές πλέον φωτογραφίες του κήπου μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Topic author - Omono
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Χαίρομαι που σας αρέσει!! :D
Φίλε Μικέ δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω τί είναι το δέντρο σου, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχεις κάνει ανάρτηση σε λάθος νήμα... Παρακαλώ θερμά τους συντονιστές να του ανοίξουν νέο θέμα και να μεταφέρουν την ανάρτησή του εκεί.
Χαίρομαι που σας αρέσει!! :D
Φίλε Μικέ δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω τί είναι το δέντρο σου, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχεις κάνει ανάρτηση σε λάθος νήμα... Παρακαλώ θερμά τους συντονιστές να του ανοίξουν νέο θέμα και να μεταφέρουν την ανάρτησή του εκεί.
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 141 times
- Επικοινωνία:
-
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Ωραίος ο κήπος σου φίλε μου, μπράβο!
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 11 δευτερόλεπτα:
καλό θα ήταν να ανοίξεις νέο θέμα
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 11 δευτερόλεπτα:
Δυστυχώς δεν ξέρω τι είναι. Μπορείς λίγες φωτογραφίες Πίο κοντινές στα φύλλα και τον κορμό?
καλό θα ήταν να ανοίξεις νέο θέμα
-
- Shohin
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 41 times
Ελλειψη χωρου?μια χαρα χωρας ακομα.οταν θα εχεις πραγματικα "μπουκωσει" θα το καταλαβεις.μεχρι τοτε και οσο το αποτελεσμα σε ευχαριστει συνεχισε να βαζεις!!!θα καμαρωνεις πιο πολυ!
- Rating: 7.14%
-
Topic author - Omono
Ο Κήπος Μου
Καλησπέρα παιδιά!
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από το μπαλκόνι μου τώρα που έχει μπει η άνοιξη. Όπως θα δείτε, λόγω έλλειψης χώρου, έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και το μικρό στέγαστρο πάνω από την εξώπορτα της πολυκατοικίας...
Ελπίζω να σας αρέσουν!!
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από το μπαλκόνι μου τώρα που έχει μπει η άνοιξη. Όπως θα δείτε, λόγω έλλειψης χώρου, έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και το μικρό στέγαστρο πάνω από την εξώπορτα της πολυκατοικίας...
Ελπίζω να σας αρέσουν!!
- These users thanked the author BILLPAN for the post (total 4):
- Johnnyb (31 Μαρ 2023, 13:49) • Jack of all trades (31 Μαρ 2023, 20:32) • Karolos (02 Απρ 2023, 01:57) • Hfestion (03 Απρ 2023, 22:52)
- Rating: 28.57%