Aναγνωριση υλικου

Θέματα που αφορούν τα Bonsai
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
saxonis789
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Aναγνωριση υλικου

Δημοσίευση από saxonis789 »

Α σας ευχαριστω ολους!!My nellie δεν γνωριζα οτι προκαλει διαφορα[κινδυνο]!!!τοτε γιατι να το ψαξο να το βρω...αμα ειναι παθουμε και τιποτα κιολας....ευχαριστω [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... flower.gif[/img] αρα καλυτερα το χωματακι με την αμμο + ελαφροπετρα + χαλικακι + τυρφη..
Κωστας ...!!!

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Αν κάνετε αναζήτηση για κινδύνους από την χρήση του σφάγνου, θα βρείτε ότι πράγματι υπάρχουν κίνδυνοι από την εισπνοή των λεπτών ινών. Γι' αυτό, λίγες προφυλάξεις όταν το χρησιμοποιούμε, δεν βλάπτουν για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχος (όσο είναι αυτό δυνατόν....)
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 105 times
Been thanked: 164 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

M4r0k1nos έγραψε:Sphagnum moss για υπόστρωμα μόνο?? Για πιο λόγο? Ωφελεί σε κάτι?
Δεν το εχω κανει ποτε. Ομως εχω δει με τον συγκεκριμενο κυριο να βαζει σφαγκνουμ + τις ριζες που εκοψε απο την μεταφυτευση ολα μαζι μεσα στο ποτ.

Τωρα να απαντησει καποιος αλλος το τι προσφερει αυτο... Με την λογικη και μονο πιστευω οτι εχει καλη διαπερατότητα νερου, κρατά υγρασία και ισως και θρεπτικα στοιχεια γιατι και αυτο ειναι ζωντανος οργανισμος...
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

M4r0k1nos
Imperial
Imperial
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από M4r0k1nos »

Sphagnum moss για υπόστρωμα μόνο?? Για πιο λόγο? Ωφελεί σε κάτι?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 105 times
Been thanked: 164 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

saxonis789 έγραψε:Καλησπεραααα!!! στο παραπανω βιντεο στο 2¨45 λεπτα μπορειτε να μου πειτε τι υλικο ειναι ??νομιζω ειναι ξερα βρυα.?ι κατι αλλο? το βιντεο ειναι εντελως τυχαιο απλωσ μ αρεσαν οι ιδεες του κυριου και εχω αυτη την απορια
SPHAGNUM MOSS ειναι! Τον εχω δει τον συγκεκριμένο κ σε αλλα βιντεο και το χρησιμοποιεί κατα κόρων! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
saxonis789
Shohin
Shohin

Aναγνωριση υλικου

Δημοσίευση από saxonis789 »

Καλησπεραααα!!! στο παραπανω βιντεο στο 2¨45 λεπτα μπορειτε να μου πειτε τι υλικο ειναι ??νομιζω ειναι ξερα βρυα.?ι κατι αλλο? το βιντεο ειναι εντελως τυχαιο απλωσ μ αρεσαν οι ιδεες του κυριου και εχω αυτη την απορια
Κωστας ...!!!
Απάντηση