πλατάνι κήπου
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 211 times
Re: πλατάνι κήπου
τις τελευταίες χρονιές το κλάδευα το χειμώνα και μετά το άφηνα σε ελεύθερη ανάπτυξη για να παχύνει ο κορμός. νομίζω έχει παχύνει αρκετά (έχει ξεκινήσει από πολύ λεπτό κλαδακι). Φέτος το κλάδεψα, θα ακολουθήσει και μεταφύτευση για την βελτίωση του ριζικού συστήματος και του νεμπάρι και λέω να ασχοληθώ με την διακλάδωση.
Όπως έχω πει θέλω να το κρατήσω σε μεγάλο μέγεθος στο κρασοβάρελο. οτιδήποτε άλλο το θεωρώ επικίνδυνο για το κλίμα της Αθήνας.
Όπως έχω πει θέλω να το κρατήσω σε μεγάλο μέγεθος στο κρασοβάρελο. οτιδήποτε άλλο το θεωρώ επικίνδυνο για το κλίμα της Αθήνας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Imperial
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 11 times
Re: πλατάνι κήπου
αγαπημενα δεντρα τα πλατανια ...3 εχασα....δυσκολευονται γενικοτερα πολυ ομορφο θανο μπραβο το ζηλευω...μην το αφησεις να παρει αλλο υψος....αν μπορεσεις καποια στιγμη να το μεταφυτευσεις σε μικροτερη γλαστρα εκει θα το δουμε ...και παλι μπραβο
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 211 times
πλατάνι κήπου
πήγα να προσθέσω ένα καλοκαιρινό ubdate στο πλατανάκι μου και διαπιστώνω ότι δεν έχω ανοίξει σχετικό θέμα.
ξεκίνησε λοιπόν από ένα μικρό δεντράκι, σαν κλαδάκι ήταν, που μου το έφεραν από κάποιο ρέμα. κάπου στο Αγρίνιο νομίζω.
δεν το προορίζω για bonsai αλλά για ένα μικρό δεντράκι στην αυλή. το έχω μέσα σε ένα βαρελάκι και εκεί σκοπεύω να το αφήσω. 3 χρόνια είναι σε ελεύθερη ανάπτυξη για να χοντρύνει ο κορμός του. και έχει παχύνει ήδη εντυπωσιακά. Δύο φορές έχει μεταφυτευτεί με έντονο κόψιμο ρίζας. και έχει ανταποκριθεί καλά. Σήμερα του έκανα ένα ελαφρύ κουρεματακι και νατο λοιπόν:
ξεκίνησε λοιπόν από ένα μικρό δεντράκι, σαν κλαδάκι ήταν, που μου το έφεραν από κάποιο ρέμα. κάπου στο Αγρίνιο νομίζω.
δεν το προορίζω για bonsai αλλά για ένα μικρό δεντράκι στην αυλή. το έχω μέσα σε ένα βαρελάκι και εκεί σκοπεύω να το αφήσω. 3 χρόνια είναι σε ελεύθερη ανάπτυξη για να χοντρύνει ο κορμός του. και έχει παχύνει ήδη εντυπωσιακά. Δύο φορές έχει μεταφυτευτεί με έντονο κόψιμο ρίζας. και έχει ανταποκριθεί καλά. Σήμερα του έκανα ένα ελαφρύ κουρεματακι και νατο λοιπόν:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.