Small juniper για προπονηση!!!
-
Topic author - Shohin
- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 45 times
Re: Small juniper για προπονηση!!!
Θα χρησιμοποιησω μια ατακα του βασιλη δανιηλ πριν χρονια στο ποδοσφαιρο..."μεινανε με 10 και μας μπερδεψαν".
Τι σας φταιει το φτωχο πλην τιμιο cascade.μας εκαψες κυριε γιαννη με το virtual.ας μεναμε με την κοτα.αχαχαχχααχαχ.
την ανοιξη θα πρεπει να αλλαζω γωνιες παλι να δω αν ταιριαζει.αν και μου φωναζε κανε με cascade με βαλατε σε σκεψεις.
Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά 6 δευτερόλεπτα:
Τι σας φταιει το φτωχο πλην τιμιο cascade.μας εκαψες κυριε γιαννη με το virtual.ας μεναμε με την κοτα.αχαχαχχααχαχ.
την ανοιξη θα πρεπει να αλλαζω γωνιες παλι να δω αν ταιριαζει.αν και μου φωναζε κανε με cascade με βαλατε σε σκεψεις.
Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά 6 δευτερόλεπτα:
-
- Shohin
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 47 times
Πανεμορφο δεντρακι με πολλες δυνατοτητες και μαλλι για "ξασιμο"
Πανακριβο βεβαια να τα λεμε κι'αυτα...
Σουπερ συρματωμα, μπραβο σου!
Συμφωνω και γω με τα virtual στο να μην τον συνεχισεις cascade
Πανακριβο βεβαια να τα λεμε κι'αυτα...
Σουπερ συρματωμα, μπραβο σου!
Συμφωνω και γω με τα virtual στο να μην τον συνεχισεις cascade
- Rating: 7.14%
Just a Bonsai Keeper!
-
- V.I.P
- Has thanked: 0
- Been thanked: 266 times
Μία άλλη εκδοχή διαμόρφωσης γιά τόν γιουνίπερο.
.
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Topic author - Shohin
Σε ευχαριστω Δωρη!
Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά 40 δευτερόλεπτα:
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια.μακαρι να εχει καλη συνεχεια γιατι παρ'ολο το μικρο του κοστος νομιζω θα εχει ωραιο "ταξιδι".deus έγραψε: τρομερη ''πρωτη υλη'' αλλα και φοβερη η ματια και το αποτελεσμα σου. Του εχεις δωσει σχημα και κινηση τετοια ωστε ηδη να θεωρειται μια προκληση συνεχειας. Και μια τετοια '' καλη συνεχεια '' , σου ευχομαι
Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά 22 δευτερόλεπτα:
Χαχαχαχαχχαχα...ελπιζω οι γατες σας να μην ειναι τοσο επιλεκτικες οσο οι δικες μου στο φαγητο.Jean-Zac έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 07:44Μιάς και ήμουνα στο Montecarlo για διακοπές (έτσι για να σκάσουν μερικοί-μερικοί από την ζήλια τους ),
τηλεφώνησα στις γάτες μου να φτιάξουν ένα σχέδιο για τον γιουνίπερο αλλά αυτές ζητούσαν σαν αντάλλαγμα
πατέ σολωμό και γκουρμέ κοτόπουλο. Έτσι ρώτησα την κότα πόσο θέλει και αυτή είπε μισό κιλό καλαμπόκι και συμφώνησα.
Βέβαια το σχέδιο είναι ορνιθοσκάλισμα αλλά τι περιμένεις από μία κότα.
Όταν επιστρέψω θα κάνω κάτι καλύτερο.
να μου δωσετε ενα τιμοκαταλογο για τα virtual γιατι εχω μερικους ακομα που θελουν μελλοντικα σχεδια αλλα θα σας τα στειλω σε προσωπικα μηνυματα αλλιως θα πρεπει να ανοιγω νεα θεματα για ολα.
-
- V.I.P
- Has thanked: 0
- Been thanked: 266 times
Μιάς και ήμουνα στο Montecarlo για διακοπές (έτσι για να σκάσουν μερικοί-μερικοί από την ζήλια τους ),
τηλεφώνησα στις γάτες μου να φτιάξουν ένα σχέδιο για τον γιουνίπερο αλλά αυτές ζητούσαν σαν αντάλλαγμα
πατέ σολωμό και γκουρμέ κοτόπουλο. Έτσι ρώτησα την κότα πόσο θέλει και αυτή είπε μισό κιλό καλαμπόκι και συμφώνησα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Omono
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 56 times
τρομερη ''πρωτη υλη'' αλλα και φοβερη η ματια και το αποτελεσμα σου. Του εχεις δωσει σχημα και κινηση τετοια ωστε ηδη να θεωρειται μια προκληση συνεχειας. Και μια τετοια '' καλη συνεχεια '' , σου ευχομαι
- These users thanked the author deus x machina for the post:
- Ontherun (31 Οκτ 2024, 07:06)
Nihil humanum mihi alienum est
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 355 times
- Been thanked: 289 times
Πάρα πολύ πετυχημένη η πρώτη σου διαμόρφωση!
Μπράβο!
Μπράβο!
-
Topic author - Shohin
Small juniper για προπονηση!!!
Καλημερα σε ολους....
Βρεθηκε στην "εξωφρενικη" τιμη των 8 ευρω ο παρακατω γιουνιπερακος.για οσους το εχουν με τις διαστασεις ειναι σε γλαστρακι 3 λιτρων περιπου 19 cm.
βασικα μου αρεσε γιατι "μπλεδιζε" λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα διπλα του.
βαζω καποιες φωτογραφιες να υπαρχουν για αρχειο.
Βρεθηκε στην "εξωφρενικη" τιμη των 8 ευρω ο παρακατω γιουνιπερακος.για οσους το εχουν με τις διαστασεις ειναι σε γλαστρακι 3 λιτρων περιπου 19 cm.
βασικα μου αρεσε γιατι "μπλεδιζε" λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα διπλα του.
βαζω καποιες φωτογραφιες να υπαρχουν για αρχειο.