Wax flower ( Chamelaucium uncinatum)
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 360 times
Re: Wax flower ( Chamelaucium uncinatum)
Γεια σου φίλε μου!
Αυτο που θα μπορούσες να κάνεις και στα δύο δέντρα σου είναι με ενα ψαλιδακι κα αραιώνεις το φύλλωμα και μετα πολυ προσεκτικά να περάσεις σύρματα στα κεντρικά κλαδιά. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσεις να δίνεις μορφή στα κεντρικά κλαδιά και όλα μαζί συνολικά θα δώσουν ενα αποτελεσμα. Ενδεικτικά σου δείχνω σε δύο φωτογραφίες μου τι εννοώ.
Αρχικά τα δέντρα σου θα δείχνουν άσχημα, όμως όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνονται ομορφότερα!Ότι απορρια έχεις μην διστάσεις να μας ρωτήσεις
Αυτο που θα μπορούσες να κάνεις και στα δύο δέντρα σου είναι με ενα ψαλιδακι κα αραιώνεις το φύλλωμα και μετα πολυ προσεκτικά να περάσεις σύρματα στα κεντρικά κλαδιά. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσεις να δίνεις μορφή στα κεντρικά κλαδιά και όλα μαζί συνολικά θα δώσουν ενα αποτελεσμα. Ενδεικτικά σου δείχνω σε δύο φωτογραφίες μου τι εννοώ.
Αρχικά τα δέντρα σου θα δείχνουν άσχημα, όμως όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνονται ομορφότερα!Ότι απορρια έχεις μην διστάσεις να μας ρωτήσεις
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Thodorisrek
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
deus x machina
- Omono

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 65 times
Re: Wax flower ( Chamelaucium uncinatum)
καλημερα . Πιστευω οτι ακομα ειναι παρα πολυ πυκνο -χωρις να χρειαζεται. Θα αφαιρουσα καμποσα φυλλαρακια απο καθε κλαδακι , απο το σημειο που ξεκινα . Δηλαδη απο το καθε σημειο που φευγει απο τον κορμο ωστε να εχεις πιο ξεκαθαρο δεντρο κ για να αποφασισεις αργοτερα τι θα ακολουθησεις
Nihil humanum mihi alienum est
-
Thodorisrek
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Wax flower ( Chamelaucium uncinatum)
Καλησπέρα ! Μόλις προστέθηκε στη μικρη συλλογή μου αυτο το όμορφο δεντράκι ! Έγινε η πρωτη μεταφύτευση σε σωστο υπόστρωμα και γλαστρα προσαρμογής, με ελάχιστο καθαρισμο στα ενδιαμεσα κλαδιά του και ελπίζω να τα πάει πολύ καλά . Οποιαδήποτε συμβουλή ή virtual image δεκτή !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.