Γιουνιπερος sos
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 156 times
- Επικοινωνία:
-
- Imperial
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 115 times
Re: Γιουνιπερος sos
Έχεις στα χέρια σου κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που νομίζεις.
Πιάσε τα σύρματα, ξεκίνα να κατεβάζεις προς τα κάτω όλα αυτά τα κλαδιά, μετά άρχισε να κλαδεύεις ο,τι περισσεύει και θα σου λυθούν αυτόματα οι απορίες...
Πιάσε τα σύρματα, ξεκίνα να κατεβάζεις προς τα κάτω όλα αυτά τα κλαδιά, μετά άρχισε να κλαδεύεις ο,τι περισσεύει και θα σου λυθούν αυτόματα οι απορίες...
- Rating: 7.14%
-
- V.I.P
- Has thanked: 0
- Been thanked: 277 times
Εμείς να δεις πόσες φορές την έχουμε πάθει !!!!Nikos έγραψε:01 Ιαν 1970, 23:04Έχω αυτό γιουνιπερακι 4χρονια τώρα έχω φάει σκάλωμα με την διαμόρφωση του δεν ξέρω που να πάω έχω χάσει το δρόμο μου δεν βλέπω τίποτα. Οποια γνώμη ευπρόσδεκτη ευχαριστώ
.

Πάμε σε 2-3 σχέδια. Το φύλλωμα είναι τυχαίο..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Rating: 28.57%
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 397 times
- Been thanked: 334 times
Παρά πολύ ωραία τοποθέτηση - γωνία, μπράβο!
Ίσως
Ίσως
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Shohin
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 63 times
Η κλιση που του εδωσες το εκανε σουπερ δεντρο.
μου αρεσει παρα πολυ και με ενα συρματωμα νομιζω θα τριβεις τα ματια σου.
ισιο θα ηταν ενα απλο βαρετο δεντρακι.βρες του ενα οβαλ ποτ.νομιζω θα του πηγαινει τελεια.
μου αρεσει παρα πολυ και με ενα συρματωμα νομιζω θα τριβεις τα ματια σου.
ισιο θα ηταν ενα απλο βαρετο δεντρακι.βρες του ενα οβαλ ποτ.νομιζω θα του πηγαινει τελεια.
-
- Shohin
- Has thanked: 109 times
- Been thanked: 63 times
Και μενα μου αρεσει το πλαγιασμα! Στην ακρη ενος οβαλ ποτ θα ηταν μια χαρα!
Ακριβως οπως τα λεει ο Θανος, αν το χωμα σου ειναι οκ δωστου τροφη και ηλιο να φουντωσει και
τον Οκτωβρη το βλεπεις.
Ακριβως οπως τα λεει ο Θανος, αν το χωμα σου ειναι οκ δωστου τροφη και ηλιο να φουντωσει και
τον Οκτωβρη το βλεπεις.
-
- Imperial
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 219 times
Μια χαρά είναι. Εμένα μου αρέσει. Αν και προτιμώ τα όρθια, δεν με ενοχλεί. Καταλαβαίνω ότι έχει εδραιωθεί σε αυτήν την πλάγια θέση.
Αυτό που χρειάζεται είναι καταρχάς να πυκνώσει. Μήπως είναι σε σκιά και είναι έτσι αραιό. Νομίζω θέλει αρκετό ήλιο και κορφολογημα για να κρατηθεί το φύλλωμα κοντά στον κορμό και να γίνει πιο συμπαγές.
Από κει και πέρα πρέπει η με σύρματα η με κλαδέματα να του δώσεις μια κατεύθυνση, ένα σχήμα. Για παράδειγμα το 1ο (χαμηλό κλαδι) δεν μπορεί να είναι τελείως προς τα πάνω. Και εάν δεν θέλεις να το συρματωσεις πρέπει με κορφολογημα να διατηρήσεις την πλαγια- οριζόντια κατεύθυνση. Τώρα είναι σαν μια δεύτερη κορυφή. Αντίστοιχα το 2ο κλαδί είναι τελείως προς τα κάτω. Και αυτό σιγά σιγά πρέπει (τουλάχιστον το φύλλωμα του να έρθει οριζόντια. Η κορυφή πιστεύω ότι με απλό κορφολογημα πρέπει να πυκνώσει και σιγά σιγά θα βελτιωθεί συνολικά.
Πάντως είναι ωραίο για να ασχοληθείς.
Αυτό που χρειάζεται είναι καταρχάς να πυκνώσει. Μήπως είναι σε σκιά και είναι έτσι αραιό. Νομίζω θέλει αρκετό ήλιο και κορφολογημα για να κρατηθεί το φύλλωμα κοντά στον κορμό και να γίνει πιο συμπαγές.
Από κει και πέρα πρέπει η με σύρματα η με κλαδέματα να του δώσεις μια κατεύθυνση, ένα σχήμα. Για παράδειγμα το 1ο (χαμηλό κλαδι) δεν μπορεί να είναι τελείως προς τα πάνω. Και εάν δεν θέλεις να το συρματωσεις πρέπει με κορφολογημα να διατηρήσεις την πλαγια- οριζόντια κατεύθυνση. Τώρα είναι σαν μια δεύτερη κορυφή. Αντίστοιχα το 2ο κλαδί είναι τελείως προς τα κάτω. Και αυτό σιγά σιγά πρέπει (τουλάχιστον το φύλλωμα του να έρθει οριζόντια. Η κορυφή πιστεύω ότι με απλό κορφολογημα πρέπει να πυκνώσει και σιγά σιγά θα βελτιωθεί συνολικά.
Πάντως είναι ωραίο για να ασχοληθείς.
-
Topic author - Σπορόφυτο
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Γιουνιπερος sos
Έχω αυτό γιουνιπερακι 4χρονια τώρα έχω φάει σκάλωμα με την διαμόρφωση του δεν ξέρω που να πάω έχω χάσει το δρόμο μου δεν βλέπω τίποτα. Οποια γνώμη ευπρόσδεκτη ευχαριστώ
.Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.