WORKSHOP BONSAIFORUM ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
-
- V.I.P
- Has thanked: 0
- Been thanked: 266 times
Re: WORKSHOP BONSAIFORUM ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
Ο κύριος με την πράσινη ποδιά και το τατουάζ στο χέρι ποιος είναι βρέ παιδιά ???
Μοιάζει με κάποιον γνωστό μου αλλά εκείνος είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν έχει τατουάζ.
Αυτός στην φωτογραφία βλέπω να πίνει συνέχεια καφέ και να κάθεται σε μία καρέκλα.
Προσφέρει κάτι ή ήλθε για τά κουλουράκια και το τζάμπα φαγητό ????

Ο αγαπητός φίλος Παναγιώτης !!!!!!
Η κολώνα του φόρουμ.
Μάλλον στο επόμενο workshop θα του στείλω μία μελικοκιά με το ΚΤΕΛ για να ασχολείται.
Μοιάζει με κάποιον γνωστό μου αλλά εκείνος είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν έχει τατουάζ.
Αυτός στην φωτογραφία βλέπω να πίνει συνέχεια καφέ και να κάθεται σε μία καρέκλα.
Προσφέρει κάτι ή ήλθε για τά κουλουράκια και το τζάμπα φαγητό ????

Ο αγαπητός φίλος Παναγιώτης !!!!!!
Η κολώνα του φόρουμ.
Μάλλον στο επόμενο workshop θα του στείλω μία μελικοκιά με το ΚΤΕΛ για να ασχολείται.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Διαχειριστής
- Been thanked: 36 times
- Επικοινωνία:
Ένα βίντεο με juniper Procumbens που έγινε από τον karesansui. Κλάδεμα και λίγο συρματωμα
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 92 times
- Been thanked: 150 times
- Επικοινωνία:
Φλόριαν σε ευχαριστούμε για την φιλοξενία! Περάσαμε υπέροχα! Τον Απρίλιο θα είναι ακόμα καλύτερα! 

-
- Imperial
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 95 times
Δυστυχώς έκανα τη βλακεία να μην τον βγάλω φωτογραφία πριν... Είχα σκοπό να τον φωτογραφίσω επί τόπου πριν τον ξεκινήσω αλλά πάνω στη βιασύνη επειδή φεύγαμε το ξέχασα τελείως...
Έχω σκοπό να τον ανεβάσω σε δικό του θέμα. Εκεί θα περιγράψω την προηγούμενη εικόνα του με λόγια, δεν είναι δύσκολο να τον φανταστεί κανείς. Δεν έχω βγάλει ακόμα φωτό από την διαμόρφωση που του έκανες. Έκανες πολύ καλή δουλειά, κάθε μέρα τον κοιτάω και μου αρέσει και πιο πολύ, δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο γιατί δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια προς το είδος, πιο πολύ τον πήρα από περιέργεια για να τον δοκιμάσω, τώρα όμως με βλέπω να μεταβάλω άποψη μέρα με τη μέρα. Κάτσε να ασχοληθώ μαζί του λίγο αργότερα και είμαι σίγουρος ότι θα δεθώ μαζί του. Πάντως έκανες τη σωστή αρχή και μου έδειξες τον δρόμο... Σε ευχαριστώ και από εδώ.
Όπως και σένα Θάνο, για την πολύ σημαντική καθοδήγησή σου στην μεταφύτευση της μπουκαμβίλιας μου σχετικά με το ποιες ρίζες να κλαδέψω, σε ποια σημεία και ποιες να κρατήσω, αλλά και για την επιλογή του ποτ. Αλλά και όλα τα παιδιά για τις συμβουλές, τις απόψεις τους, και πάνω απ' όλα την καλή παρέα!!
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 373 times
- Been thanked: 302 times
Bill περιμένω και φωτογραφίες από τον γιουνιπερο πού φτιάξαμε παρέα. Έχεις βγάλει φωτογραφία πως ήταν όταν τον αγόρασες?
-
- Imperial
Περάσαμε όντως πολύ ωραία. Χαλαρώσαμε και ξεχαστήκαμε για λίγες ώρες.
Άντε, όπως είπαμε σύντομα μέσα στον Απρίλιο και το επόμενο για κλαδέματα...
Κάποιες φωτό και από μένα:
Άντε, όπως είπαμε σύντομα μέσα στον Απρίλιο και το επόμενο για κλαδέματα...
Κάποιες φωτό και από μένα:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Rating: 7.14%
-
- Shohin
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 48 times
Μπραβο σε ολους παιδια.ευχαριστουμε Δωρη για τις φωτογραφιες.πηρα μια ιδεα και εγω που δε μπορεσα!Hfestion έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:20Σήμερα πραγματοποιήθηκε το workshop του φόρουμ μας στον υπέροχο χώρο του Φλόριαν. Το κλίμα ήταν υπέροχο όπως πάντα, είδα φίλους που είχα να δω αρκετό καιρό, ανταλλάξαμε απόψεις και διαμορφώθηκαν αρκετά δέντρα.
Ακολουθούν και λίγες φωτογραφίες από μένα.
Υ.γ: Φλόριαν σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!!!!
-
- Συντονιστής
Σήμερα πραγματοποιήθηκε το workshop του φόρουμ μας στον υπέροχο χώρο του Φλόριαν. Το κλίμα ήταν υπέροχο όπως πάντα, είδα φίλους που είχα να δω αρκετό καιρό, ανταλλάξαμε απόψεις και διαμορφώθηκαν αρκετά δέντρα.
-
- Imperial
Θάνο εσύ λογικά έχεις αρκετά μεγαλύτερη συλλογή από τη δική μου, οπότε είναι πιο δύσκολο να τα φέρεις όλα βόλτα...
Επίσης φέτος η άνοιξη μπήκε πολύ νωρίς από τον Φεβρουάριο και έπρεπε κανείς να είναι στις επάλξεις και γρήγορος. Εγώ αρκετά τα είχα τελειώσει πριν φύγει ο Φεβρουάριος...
Δεν θεωρώ όμως ότι έχει χαθεί ακόμα η ευκαιρία, αν και πρέπει να είμαστε πιο συντηρητικοί κατά την μεταφύτευση (λιγότερο κόψιμο ρίζας ή και καθόλου, ίσως και λιγότερη αλλαγή υποστρώματος - όχι ολική αφαίρεση). Πιστεύω ότι και μέσα στον Απρίλη μπορούμε να συνεχίσουμε, αν και πιο προσεκτικά. Με τα νέα δεδομένα του καιρού βέβαια το κόβω αρκετά δύσκολο για Μάιο φέτος. Θα δείξει...
-
- Imperial
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 209 times
Μόνο εγώ δεν έχω προλάβει να τελειώσει τα δέντρα μου. Και κλαδέματα σε κάποια δεν έχω προλάβει και κάποιες μεταφυτευσεις που ήθελα και μπορεί να πέρασε ο καιρός. Νομίζω θα φέρω καμία ελίτσα για καθάρισμα.
-
- Imperial
Φλοριάν να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την πάντα όμορφη φιλοξενία!!Hfestion έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 19:45Φλόριαν σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στον υπέροχο χώρο σου!!
Αν και όλα μου τα δέντρα είναι έτοιμα να υποδεχτούν την άνοιξη, όλο και κάτι θα βρω να φέρω. Όποιος έχει κάποιο δέντρο που τον προβληματίσει ας το φέρει....
Ραντεβού λοιπών Κυριακή πρωί για καφεδάκι - workshop
Δώρη κι εγώ τα είχα τελειώσει όλα αλλά έτρεξα σήμερα το πρωί στο κοντινότερο φυτωριο και προμηθεύτηκα δύο τρια ακόμα για να φέρω να φτιάξουμε μαζί στο workshop... Μεταξύ άλλων κι έναν γιουνιπερο που με προβληματίζει και θέλω γνώμες...
-
- Συντονιστής
Φλόριαν σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στον υπέροχο χώρο σου!!
Αν και όλα μου τα δέντρα είναι έτοιμα να υποδεχτούν την άνοιξη, όλο και κάτι θα βρω να φέρω. Όποιος έχει κάποιο δέντρο που τον προβληματίσει ας το φέρει....
-
- Shohin
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 51 times
Beste Panagiotis,
Dank je wel voor je snelle antwoord.
Ik was mij al aan het voorbereiden om zondag te gaan, maar ik heb nu op de rem getrapt.
Met 4 tot 6 personen op zondag, wacht ik liever tot een keer dat er meer leden zijn om kennis te maken.
Ik verheug mij op de volgende keer dat er weer een meeting is (met meer leden!)
Bonsaigroet, Joop
Dank je wel voor je snelle antwoord.
Ik was mij al aan het voorbereiden om zondag te gaan, maar ik heb nu op de rem getrapt.
Met 4 tot 6 personen op zondag, wacht ik liever tot een keer dat er meer leden zijn om kennis te maken.
Ik verheug mij op de volgende keer dat er weer een meeting is (met meer leden!)
Bonsaigroet, Joop
-
Topic author - Συντονιστής
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 52 times
Dear Joop.
We are always looking forward to meeting the new members of the forum.
The workshop usually starts at 10:00 pm and ends ca 13:30_14:00.
Unfortunately, this time we will have a very small participation of 4 - max 6 people.
If the time and the duration of the workshop or the number of people is not a problem, we'll be happy to meet you in person.
Cheers!
We are always looking forward to meeting the new members of the forum.
The workshop usually starts at 10:00 pm and ends ca 13:30_14:00.
Unfortunately, this time we will have a very small participation of 4 - max 6 people.
If the time and the duration of the workshop or the number of people is not a problem, we'll be happy to meet you in person.
Cheers!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
- Shohin
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 51 times
Hallo allemaal,
het is mijn bedoeling om zondag 31 maart aanstaande, voor de 1e keer bij een bonsai-workshop te zijn hier in Griekenland en kennis met jullie te maken.
Want alleen contact via het forum is ook niet alles en het lijkt mij heel leuk jullie persoonlijk te ontmoeten.
Momenteel heb ik geen bomen om direct aan te werken maar ik heb een tijdje terug in een draadje van iemand anders geschreven, dat ik nog in het bezit ben van een flinke hoeveelheid bonsaipotten (de meeste nieuw maar ook sommige gebruikte) die ik wil verkopen. Het zijn tientallen potten van klein tot middengroot. Geglazuurd en niet geglazuurd. Tevens ook enkele stuks bonsai-scharen en andere bonsai-benodigdheden.
Ik zal al die potten toch niet meer gebruiken dus dit is een mooie gelegenheid om ze mee te nemen.
Nu hierover een paar vragen:
- is het toegestaan om die potten en dergelijke mee te nemen en zijn er nog regels aan verbonden?
- hoe laat begint de meeting en hoe laat eindigt het. Ik vraag dit omdat ik +- 3,5 uur moet rijden naar Athene.
- Als er belangstelling is, zou ik graag een persoonlijk bericht van jullie willen hebben met de gewenste pot-maten.
Graag tot zondag.
Bonsaigroet, Joop.
het is mijn bedoeling om zondag 31 maart aanstaande, voor de 1e keer bij een bonsai-workshop te zijn hier in Griekenland en kennis met jullie te maken.
Want alleen contact via het forum is ook niet alles en het lijkt mij heel leuk jullie persoonlijk te ontmoeten.
Momenteel heb ik geen bomen om direct aan te werken maar ik heb een tijdje terug in een draadje van iemand anders geschreven, dat ik nog in het bezit ben van een flinke hoeveelheid bonsaipotten (de meeste nieuw maar ook sommige gebruikte) die ik wil verkopen. Het zijn tientallen potten van klein tot middengroot. Geglazuurd en niet geglazuurd. Tevens ook enkele stuks bonsai-scharen en andere bonsai-benodigdheden.
Ik zal al die potten toch niet meer gebruiken dus dit is een mooie gelegenheid om ze mee te nemen.
Nu hierover een paar vragen:
- is het toegestaan om die potten en dergelijke mee te nemen en zijn er nog regels aan verbonden?
- hoe laat begint de meeting en hoe laat eindigt het. Ik vraag dit omdat ik +- 3,5 uur moet rijden naar Athene.
- Als er belangstelling is, zou ik graag een persoonlijk bericht van jullie willen hebben met de gewenste pot-maten.
Graag tot zondag.
Bonsaigroet, Joop.
-
- Διαχειριστής
- Been thanked: 36 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα!
Ραντεβού την Κυριακή στου Φλόριαν!
https://maps.app.goo.gl/osGaCHLQJkaupq9m6
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 57 δευτερόλεπτα:

Ραντεβού την Κυριακή στου Φλόριαν!
https://maps.app.goo.gl/osGaCHLQJkaupq9m6
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 57 δευτερόλεπτα:

-
Topic author - Συντονιστής
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 52 times
WORKSHOP BONSAIFORUM ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Πέρασε καιρός από το τελευταίο workshop και μας έπιασε η νοσταλγία
Την Κυριακή λοιπόν, τώρα που καλοκαίριασε
στην αυλή της Μetropolitan FOODS στου Αγ. Ιωάννη Ρέντη, που μας παρέχει ο Φλόριαν, το bonsaiforum διοργανώνει ένα ανοιξιάτικο workshop.
Θα σας περιμένουμε και θα είμαστε όλοι εκεί!
Πέρασε καιρός από το τελευταίο workshop και μας έπιασε η νοσταλγία

Την Κυριακή λοιπόν, τώρα που καλοκαίριασε

Θα σας περιμένουμε και θα είμαστε όλοι εκεί!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως