WORKSHOP BONSAIFORUM 24 ΜΑΪΟΥ 2014
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Re: WORKSHOP BONSAIFORUM 24 ΜΑΪΟΥ 2014
Φυσικά και η είσοδος ειναι ΔΩΡΕΑΝ! Απλά θέλουμε να ξέρουμε όσο τον δυνατόν πόσα άτομα θα είμαστε για να προετοιμάσουμε τον χώρο!
-
karesansui
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλοσώρισες στο φόρουμ.housed minu έγραψε: haha μισο λεπτο να βαλω τονους στο ονομα Κοσμίν είναι το μικρο μου.....τελος παντον, η αληθεια ειναι πως εχω ενα γουνιπερο που μαζεψα απο μια πλατεια καταπατημενο απο σκουπιδια και χορτα, αν ειναι θα το φερω να μου πειτε και καμια γνωμη γιατι ειναι αρκετα ομορφο και αρκετα ταλεπωριμενο.[ Εικόνα ]
Φυσικά και θα τον φέρεις τον γιουνίπερο...όλο και κάποια βοήθεια θα του προσφέρουμε!
(γράψε μας λίγα λόγια για σένα, πως ξεκίνησες με τα μπονσάι, πόσο καιρό ασχολείσαι με την τέχνη και ότι άλλο θέλεις στην ενότητα: λίγα λόγια για σας )
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
housed minu
- Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Καλώς ήρθες - ομολογώ πως κάπως δεν το κατάλαβα καλά το όνομα.. Είσοδος εννοείται πως δεν υπάρχει, μια παρέα εραστών της τέχνης των μπονσάι είμαστε που βρισκόμαστε για να κάνουμε όλοι μαζί εργασίες, να βοηθήσουμε όσους χρειάζονται βοήθεια και να μοιραστούμε εμπειρίες! Αν έχεις κάποιο δέντρο (μπονσάι ή προ-μπονσάι) που να χρειάζεται παρεμβάσεις ή για το οποίο να θέλεις ν' ακούσεις ιδέες μπορείς να το φέρεις, διαφορετικά μπορείς απλώς να παρακολουθήσεις τις εργασίες στα δέντρα των άλλων.RiaDr έγραψε:housed minu έγραψε:
Τεεεεεελεια.....θα ερθω και εγω (Σπινου Κοσμιν) ειναι το ονομα μου!
ερωτησεις: 1)υπαρχει καποια εισοδο που θα χρειαστει να πληρωσουμε;
2)πρεπει οπως δηποτε να φερουμε δικα μας μπονσαι;
3)τι ακριβος θα γινει στην συναντηση;
Σας χαιρετω!
Η συγκεκριμένη συνάντηση είπαμε πως θα είναι αφιερωμένη σε πιο μεγάλου μεγέθους δέντρα - τι ακριβώς θα γίνει θα το δεις εκεί.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]
haha μισο λεπτο να βαλω τονους στο ονομα Κοσμίν είναι το μικρο μου.....τελος παντον, η αληθεια ειναι πως εχω ενα γουνιπερο που μαζεψα απο μια πλατεια καταπατημενο απο σκουπιδια και χορτα, αν ειναι θα το φερω να μου πειτε και καμια γνωμη γιατι ειναι αρκετα ομορφο και αρκετα ταλεπωριμενο.[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
...Κοίτα βαθιά μέσα στην φύση και θα καταλάβεις τα πάντα καλύτερα!
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]RiaDr έγραψε:Καλώς ήρθες - ομολογώ πως κάπως δεν το κατάλαβα καλά το όνομα.. Είσοδος εννοείται πως δεν υπάρχει, μια παρέα εραστών της τέχνης των μπονσάι είμαστε που βρισκόμαστε για να κάνουμε όλοι μαζί εργασίες, να βοηθήσουμε όσους χρειάζονται βοήθεια και να μοιραστούμε εμπειρίες! Αν έχεις κάποιο δέντρο (μπονσάι ή προ-μπονσάι) που να χρειάζεται παρεμβάσεις ή για το οποίο να θέλεις ν' ακούσεις ιδέες μπορείς να το φέρεις, διαφορετικά μπορείς απλώς να παρακολουθήσεις τις εργασίες στα δέντρα των άλλων.housed minu έγραψε:
Σας χαιρετω!
Η συγκεκριμένη συνάντηση είπαμε πως θα είναι αφιερωμένη σε πιο μεγάλου μεγέθους δέντρα - τι ακριβώς θα γίνει θα το δεις εκεί.. [ Εικόνα ]
Μενέλαε για τόσο αργά λίγο δύσκολο το βλέπω, απ' το πρωί....
Captain χαίρομαι που ειστε στα δικά μας χωρικά ύδατα και θα σας γνωρίσουμε κι από κοντά![ Εικόνα ]
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς ήρθες - ομολογώ πως κάπως δεν το κατάλαβα καλά το όνομα.. Είσοδος εννοείται πως δεν υπάρχει, μια παρέα εραστών της τέχνης των μπονσάι είμαστε που βρισκόμαστε για να κάνουμε όλοι μαζί εργασίες, να βοηθήσουμε όσους χρειάζονται βοήθεια και να μοιραστούμε εμπειρίες! Αν έχεις κάποιο δέντρο (μπονσάι ή προ-μπονσάι) που να χρειάζεται παρεμβάσεις ή για το οποίο να θέλεις ν' ακούσεις ιδέες μπορείς να το φέρεις, διαφορετικά μπορείς απλώς να παρακολουθήσεις τις εργασίες στα δέντρα των άλλων.housed minu έγραψε:
Σας χαιρετω!
Η συγκεκριμένη συνάντηση είπαμε πως θα είναι αφιερωμένη σε πιο μεγάλου μεγέθους δέντρα - τι ακριβώς θα γίνει θα το δεις εκεί.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]
Μενέλαε για τόσο αργά λίγο δύσκολο το βλέπω, απ' το πρωί....
Captain χαίρομαι που ειστε στα δικά μας χωρικά ύδατα και θα σας γνωρίσουμε κι από κοντά![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... egreen.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Captain Phillips
- Mame

Έστειλα εμαιλ στον Dragonail για την συμμετοχή μου.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
housed minu
- Σπορόφυτο

karesansui έγραψε:Αμ' έπος, αμ΄έργον!! Σε περιμένουμε...!iohokahey έγραψε:Οποιοι θελουν;Harris έγραψε: Οποίοι θελουν να έρθουν θα πρέπει να το δηλώσουν
Και γω θελω..!
Σας χαιρετω!
...Κοίτα βαθιά μέσα στην φύση και θα καταλάβεις τα πάντα καλύτερα!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

Γιωτα έγραψε:καλημεεερες!θα ειναι πρωι η συναντηση ως συνηθως?
Ε ναι, κατά τις 10:30 όπως πάντα!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
karesansui έγραψε:Αμ' έπος, αμ΄έργον!! Σε περιμένουμε...!iohokahey έγραψε:Οποιοι θελουν;Harris έγραψε: Οποίοι θελουν να έρθουν θα πρέπει να το δηλώσουν
Και γω θελω..!
θεληση υπαρχει..!!
τα υπολοιπα λειπουν..!!
(ευχαριστω παντως)
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

Να, τέτοια λες και ανατριχιάζει η φιλόλογος μέσα μου! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img] Το έχω ξαναπεί, μπορεί να κέρδισε η ιατρική, αλλά έχασε η φιλολογία στην περίπτωσή σου!karesansui έγραψε:Ό,τι βολεύει : ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επίγειο, προσωπικό μήνυμα, δημόσια δήλωση, ταχυδρομικό περιστέρι, φρυκτωρίες...[ Εικόνα ]marios έγραψε:Θα στείλουμε εμαίλ;
Ο χώρος πάντως απ' ό,τι έχω δει είναι καταπληκτικός, ευχαριστούμε πολύ τον Florian που μας τον διαθέτει, να είμαστε καλά να τα πούμε όλοι εκεί.
υγ Iohokahey, ποτέ δεν είναι αργά για ένα ταξιδάκι - αστραπή στην Αθήνα! Έλα εσύ κι ένα δέντρο να διαμορφώσεις θα βρεθεί![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... histle.gif[/img]
-
karesansui

Ό,τι βολεύει : ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επίγειο, προσωπικό μήνυμα, δημόσια δήλωση, ταχυδρομικό περιστέρι, φρυκτωρίες...[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]marios έγραψε:Θα στείλουμε εμαίλ;
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
karesansui

Αμ' έπος, αμ΄έργον!! Σε περιμένουμε...!iohokahey έγραψε:Οποιοι θελουν;Harris έγραψε: Οποίοι θελουν να έρθουν θα πρέπει να το δηλώσουν
Και γω θελω..!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Οποιοι θελουν;Harris έγραψε: Οποίοι θελουν να έρθουν θα πρέπει να το δηλώσουν
Και γω θελω..!
..When The Night Is Overcome
Γιώργος
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Μπράβο Παναγιώτη πολυ ωραια τα έγραψες!
Οποίοι θελουν να έρθουν θα πρέπει να το δηλώσουν για να προετοιμαστεί ο χώρος καλυτερα.
Ανεβάστε φωτογραφίες απο τα τέρατα!
Οποίοι θελουν να έρθουν θα πρέπει να το δηλώσουν για να προετοιμαστεί ο χώρος καλυτερα.
Ανεβάστε φωτογραφίες απο τα τέρατα!
-
karesansui

WORKSHOP BONSAIFORUM 24 ΜΑΪΟΥ 2014
[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/834/l4mb.jpg[/img]
Μάιος! Ο μήνας των λουλουδιών. Ο πέμπτος μήνας του χρόνου και ο τελευταίος της Άνοιξης αν και επίσημα το καλοκαίρι αρχίζει 2-3 εβδομάδες μετά το τέλος του μήνα, κατά τις 20 Ιουνίου. Είναι ο αντίστοιχος Νοέμβριος του Νότιου Ημισφαίριου. Κατά τον Πλούταρχο η ονομασία προέρχεται απο την πιό όμορφη Πλειάδα, την νύμφη Μαία, μητέρα του Ερμή, στον οποίο ήταν αφιερωμένος αυτός ο μήνας. Το χαρακτηριστικό λουλούδι αυτού του μήνα είναι το κρίνο του Μαγιού (convallaria Majalis)* -φωτό-
Τον μήνα αυτόν λοιπόν, που οι ρωμαίοι γιόρταζαν τα ανθεστήρια (Floralia) το bonsaiforum διοργανώνει την προτελευταία συνάντηση της εποχής το Σάββατο, 24 Μαίου 10:30πμ, σε έναν χώρο ...έκπληξη, τον τεράστιο χώρο στάθμευσης ενός βιομηχανικού κτιρίου, ευγενική παραχώρηση του Florian. (Είναι μήπως η ...μεταβιομηχανική εποχή του μπονσάι;).
Η ευρυχωρία που είναι δεδομένη, προσφέρεται για εργασίες πάνω σε μεγάλα δέντρα.
Καλό θα ήταν όποιος θέλει να φέρει τα ...τερατάκια του να το δηλώσει έγκαιρα ώστε να γίνει και η κατάλληλη προετοιμασία απο πλευράς διαμόρφωσης του χώρου!
Οι εκπλήξεις για την συνάντηση του Μαίου δεν σταματούν εδώ...Θα επενέλθουμε λίαν συντόμως...Μείνετε σε επαφή και το Σάββατο στις 24 θα είμαστε όλοι εκεί!!
Η διεύθυνση είναι: Σμύρνης 9, Ταύρος. Βρίσκεται πίσω ακριβώς απο το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206.
Η πρόσβαση γίνεται με τα ΜΜΜ εύκολα.
Με την γραμμή 1 (Ηλεκτρικός Κηφισιά-Πειραιάς) σταθμός Ταύρου (Ελ. Βενιζέλος) και 12΄περπάτημα.
Με τις λεωφοριακές γραμμές:
Μάιος! Ο μήνας των λουλουδιών. Ο πέμπτος μήνας του χρόνου και ο τελευταίος της Άνοιξης αν και επίσημα το καλοκαίρι αρχίζει 2-3 εβδομάδες μετά το τέλος του μήνα, κατά τις 20 Ιουνίου. Είναι ο αντίστοιχος Νοέμβριος του Νότιου Ημισφαίριου. Κατά τον Πλούταρχο η ονομασία προέρχεται απο την πιό όμορφη Πλειάδα, την νύμφη Μαία, μητέρα του Ερμή, στον οποίο ήταν αφιερωμένος αυτός ο μήνας. Το χαρακτηριστικό λουλούδι αυτού του μήνα είναι το κρίνο του Μαγιού (convallaria Majalis)* -φωτό-
Τον μήνα αυτόν λοιπόν, που οι ρωμαίοι γιόρταζαν τα ανθεστήρια (Floralia) το bonsaiforum διοργανώνει την προτελευταία συνάντηση της εποχής το Σάββατο, 24 Μαίου 10:30πμ, σε έναν χώρο ...έκπληξη, τον τεράστιο χώρο στάθμευσης ενός βιομηχανικού κτιρίου, ευγενική παραχώρηση του Florian. (Είναι μήπως η ...μεταβιομηχανική εποχή του μπονσάι;).
Η ευρυχωρία που είναι δεδομένη, προσφέρεται για εργασίες πάνω σε μεγάλα δέντρα.
Καλό θα ήταν όποιος θέλει να φέρει τα ...τερατάκια του να το δηλώσει έγκαιρα ώστε να γίνει και η κατάλληλη προετοιμασία απο πλευράς διαμόρφωσης του χώρου!
Οι εκπλήξεις για την συνάντηση του Μαίου δεν σταματούν εδώ...Θα επενέλθουμε λίαν συντόμως...Μείνετε σε επαφή και το Σάββατο στις 24 θα είμαστε όλοι εκεί!!
Η διεύθυνση είναι: Σμύρνης 9, Ταύρος. Βρίσκεται πίσω ακριβώς απο το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206.
Η πρόσβαση γίνεται με τα ΜΜΜ εύκολα.
Με την γραμμή 1 (Ηλεκτρικός Κηφισιά-Πειραιάς) σταθμός Ταύρου (Ελ. Βενιζέλος) και 12΄περπάτημα.
Με τις λεωφοριακές γραμμές:
- 049 (Πειραιάς-Ομόνοια) στάση Ταύρος
- 914 (Ομόμοια - Λαχαναγορά - Παλ. Κοκκινιά) στάση Ταύρος
- 815 (Γουδί - Βασ. Σοφίας- Πανεπιστημίου - Ομόνοια - Στάση Ταύρος) στάση Ταύρος
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως