Προγραμματισμός για την επόμενη μας συνάντηση
-
- Mame
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 15 times
Re: Προγραμματισμός για την επόμενη μας συνάντηση
Αυτά που κάνετε, δεν είναι σωστά πράγματα εμείς δηλαδή οι επαρχιώτες θα σας βλέπουμε και θα ζηλεύουμε
-
- Shohin
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 47 times
Για 24.11 συμφωνω για ο,τι αποφασισετε.
Workshop or safari, ειμαι μεσα.
Τωρα στο safari, η δεν παιρνω μαζι χρηματα η
λεω στον γειτονα να μου νοικιασει 3μ στην ταρατσα του!
Workshop or safari, ειμαι μεσα.
Τωρα στο safari, η δεν παιρνω μαζι χρηματα η
λεω στον γειτονα να μου νοικιασει 3μ στην ταρατσα του!
Just a Bonsai Keeper!
-
- Διαχειριστής
- Has thanked: 0
- Been thanked: 32 times
- Επικοινωνία:
Τώρα που κάνει κρύο και έχει βροχές ατού Φλόριαν είναι σούπερ και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Όταν ζεστάνει θα πάμε στα άλλα γνωστά ή άγνωστα λημέρια.
Για safari ανάλογα εάν θέλουμε να το κάνουμε καρφωτα σε κάποιο φυτώριο εάν βρούμε βρήκαμε και μετά η ιδέα του Θάνου να πάμε για καφέ. Ή να παμε εξαρχής σε κάποιο καφέ στα βόρεια προάστια!
Όταν ζεστάνει θα πάμε στα άλλα γνωστά ή άγνωστα λημέρια.
Για safari ανάλογα εάν θέλουμε να το κάνουμε καρφωτα σε κάποιο φυτώριο εάν βρούμε βρήκαμε και μετά η ιδέα του Θάνου να πάμε για καφέ. Ή να παμε εξαρχής σε κάποιο καφέ στα βόρεια προάστια!
-
- Shohin
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 47 times
Και ανταλλαγη δωρων, κυριως μπουγκαϊνβιλεων!
*Αν και δεν ξερω την προ covid εποχη σας, συμφωνω απολυτα για την συχνοτητα.
Οι συναντησεις καλο μας κανουν, οποιο και ηταν το χομπι μας.
Το ειδα και γω που μετα τοσα χρονια ηρθε σχετικος ανθρωπος στον κηπο!
- Rating: 7.14%
Just a Bonsai Keeper!
-
- Imperial
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 200 times
Θα πρότεινα και γω να κάνουμε προσπάθεια να επανέλθουμε σε προ covid εποχή
Δηλαδή συναντήσεις κάθε μήνα.
Ακόμα κι εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα από το florian μπορούμε όσο ο καιρός το επιτρέπει να βρισκόμαστε έξω (γλυπτοθήκη, ακαδημία Πλάτωνος κλπ) ή και σε καφέ για συζήτηση μόνο όταν είναι ο καιρός βροχερός.
Οπότε συμφωνώ για workshop 24/11 ή 1η/12.
Δηλαδή συναντήσεις κάθε μήνα.
Ακόμα κι εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα από το florian μπορούμε όσο ο καιρός το επιτρέπει να βρισκόμαστε έξω (γλυπτοθήκη, ακαδημία Πλάτωνος κλπ) ή και σε καφέ για συζήτηση μόνο όταν είναι ο καιρός βροχερός.
Οπότε συμφωνώ για workshop 24/11 ή 1η/12.
- Rating: 7.14%
-
- Shohin
- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 45 times
"...Για να αγοράσω κάτι θα πρέπει να είναι εξωφρενικά υπέροχο και με ρίσκο το να κοιμηθω στον καναπέ του σαλονιού μου για 1,2 εβδομάδες..."
Χααχαχαχαχαχαχαχ...θεικο σχολιο..χαχααχαχαχαχχαχαχ
Να σαι καλα Δωρη.....αχαχαχαχαχαχχαχαχ
Χααχαχαχαχαχαχαχ...θεικο σχολιο..χαχααχαχαχαχχαχαχ
Να σαι καλα Δωρη.....αχαχαχαχαχαχχαχαχ
-
Topic author - Συντονιστής
- Has thanked: 355 times
- Been thanked: 289 times
Προγραμματισμός για την επόμενη μας συνάντηση
Χαιρετώ την παρέα!!!!
Στο τελευταίο workshop τα πέρασα καταπληκτικά!!!
Πραγματικά όποιος δεν ήρθε έχασε!! Νομίζω πως σιγά σιγά μπορούμε να συζητάμε και για την επόμενη μας συνάντηση ώστε να προγραμματίσουμε και τις δουλειές μας.
Υπήρξε από κάποιους το ενδιαφέρον να κάναμε Safari. Η σωστή επιλογή ενός δέντρου μπορεί να μας γλιτώσει από πρόβληματα (πχ μια ασθένεια που μπορεί να γίνει εφιάλτης), ακόμα να μας γλιτώσει από αρκετά χρόνια (να έχει προοπτική σαν αρχικό υλικό). Μπορεί να έρθει καποιος και σαν βόλτα, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσει κάτι. Για παράδειγμα εγώ έχω πάρα πολλά δέντρα και δεν έχω χώρο ούτε για ένα γλαστρακι με μαϊντανό. Για να αγοράσω κάτι θα πρέπει να είναι εξωφρενικά υπέροχο και με ρίσκο το να κοιμηθω στον καναπέ του σαλονιού μου για 1,2 εβδομάδες. Ακόμα μπορεί και να μην βρούμε τίποτα τις προκοπής.
Προτείνω λοιπών η επόμενη συνάντηση μας να είναι Σαφάρι, αλλά και ένα workshop δεν θα με χαλάσει.
Συνηθίζουμε να πηγαίνουμε σε ένα πολύ μεγάλο φυτώριο στον Άγιο Στέφανο.
Όποιος έχει κάτι άλλο στον νου του μπορεί να το προτείνει.
Επίσης για την επόμενη συνάντηση προτείνω ημερομηνίες.
Α. 24/11
Β. 1/12
Γ. Είναι πολύ κοντινή η ημερομηνία, με το νέο έτος
Όποιος θέλει μπορεί να πει την γνώμη του στο αν θέλει η επόμενη συνάντηση να είναι Σαφάρι ή όχι και αν εξυπηρετεί κάποια από αυτές τις ημερομηνίες ή ακόμα και κάποια άλλη.
(Στην περίπτωση του σαφάρι το φόρουμ δεν έχει καμία σχέση και καμία ευθύνη για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με οποιοδήποτε φυτώριο. Επίσης η συνάντηση είναι εντελώς δωρεάν)
Στο τελευταίο workshop τα πέρασα καταπληκτικά!!!
Πραγματικά όποιος δεν ήρθε έχασε!! Νομίζω πως σιγά σιγά μπορούμε να συζητάμε και για την επόμενη μας συνάντηση ώστε να προγραμματίσουμε και τις δουλειές μας.
Υπήρξε από κάποιους το ενδιαφέρον να κάναμε Safari. Η σωστή επιλογή ενός δέντρου μπορεί να μας γλιτώσει από πρόβληματα (πχ μια ασθένεια που μπορεί να γίνει εφιάλτης), ακόμα να μας γλιτώσει από αρκετά χρόνια (να έχει προοπτική σαν αρχικό υλικό). Μπορεί να έρθει καποιος και σαν βόλτα, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσει κάτι. Για παράδειγμα εγώ έχω πάρα πολλά δέντρα και δεν έχω χώρο ούτε για ένα γλαστρακι με μαϊντανό. Για να αγοράσω κάτι θα πρέπει να είναι εξωφρενικά υπέροχο και με ρίσκο το να κοιμηθω στον καναπέ του σαλονιού μου για 1,2 εβδομάδες. Ακόμα μπορεί και να μην βρούμε τίποτα τις προκοπής.
Προτείνω λοιπών η επόμενη συνάντηση μας να είναι Σαφάρι, αλλά και ένα workshop δεν θα με χαλάσει.
Συνηθίζουμε να πηγαίνουμε σε ένα πολύ μεγάλο φυτώριο στον Άγιο Στέφανο.
Όποιος έχει κάτι άλλο στον νου του μπορεί να το προτείνει.
Επίσης για την επόμενη συνάντηση προτείνω ημερομηνίες.
Α. 24/11
Β. 1/12
Γ. Είναι πολύ κοντινή η ημερομηνία, με το νέο έτος
Όποιος θέλει μπορεί να πει την γνώμη του στο αν θέλει η επόμενη συνάντηση να είναι Σαφάρι ή όχι και αν εξυπηρετεί κάποια από αυτές τις ημερομηνίες ή ακόμα και κάποια άλλη.
(Στην περίπτωση του σαφάρι το φόρουμ δεν έχει καμία σχέση και καμία ευθύνη για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με οποιοδήποτε φυτώριο. Επίσης η συνάντηση είναι εντελώς δωρεάν)