Ελιά κορωνέικη
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re:
δεν έχω τίποτα ακόμα στο μυαλό μου. μέχρι να μου πετάξει καινούριες κλάρες να δώ προς τα πού το πάει για να δώ και τι θα κάνω.Hfestion έγραψε:Ωραία η ελιά σου, δείχνει δυνατή δεν θα έχεις προβλήματα. Θα χρειαστεί λίγο κλαδεμα (κατά τη γνωμη μου) ώστε να διαμοφωσεις τους νέους βλαστους. Έτσι θα καταφέρεις ποιο φυσικό αποτέλεσμα.
Καραγιωργος Α , δεν είναι άγρια, Οι άγριες ελιες έχουν πολυ μικρότερα φύλλα και λιγο πιο στρογγυλά.
Βασίλη τι έχεις στο μυαλό σου?
-
alexcorfu
- Imperial

- Επικοινωνία:
Re: Ελιά κορωνέικη
Ωραίο δέντρο! Αλλά είναι η σωστή εποχή να βγεί από το έδαφος και να επιβιώσει; Είναι βέβαια γνωστή η αντοχή της ελιάς... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img]
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλά έκανες και την έσωσες, αφού ήταν τέτοιες οι συνθήκες. Μακάρι να τα καταφέρει - μου φαίνεται λίγο νωρίς ακόμα για να πανηγυρίζουμε πως τα κατάφερε με τόσες λίγες ριζες.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Ωραία η ελιά σου, δείχνει δυνατή δεν θα έχεις προβλήματα. Θα χρειαστεί λίγο κλαδεμα (κατά τη γνωμη μου) ώστε να διαμοφωσεις τους νέους βλαστους. Έτσι θα καταφέρεις ποιο φυσικό αποτέλεσμα.
Καραγιωργος Α , δεν είναι άγρια, Οι άγριες ελιες έχουν πολυ μικρότερα φύλλα και λιγο πιο στρογγυλά.
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

ναι την έβγαλα, όχι αυτη είναι ελιά, το άλλο που έβγαλα είναι αγριελιά. άνοιξε κανένα topic να δούμε τα δικά σου 
-
Καραγιωργος Α
- Imperial

[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... rthday.gif[/img]Χαχα το έβγαλες τελικά![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... odpost.gif[/img]Καλορίζικο !
Τα δικά μου έχουν τρελαθεί να πετάνε ματιά απο παντού!
Βρέχει και στην Κρήτη???Βοηθάει πολυ αυτή η βροχή που ρίχνει!
Ps Παντός νομίζω οτι ειναι Αγριελιά
Τα δικά μου έχουν τρελαθεί να πετάνε ματιά απο παντού!
Βρέχει και στην Κρήτη???Βοηθάει πολυ αυτή η βροχή που ρίχνει!
Ps Παντός νομίζω οτι ειναι Αγριελιά
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

Ελιά κορωνέικη
το δεντράκι αυτό το έβγαλα πριν λίγες ημέρες με πολύ λίγες ρίζες, κι αυτό γιατί ήταν σε σημείο του δρόμου που οι ρίζες του έμπεναν κάτω απο ένα άλλο δέντρο. μπορεί και να προέκειψε απο ρίζα δεν ξέρω, δεν το αφήναν όμως να μεγαλώσει γιατί έμπαινε στον δρόμο. Χμμμ ... δύσκολο να το εξηγήσω, φανταστείτε ελληνικό χωματόδρομο με υπεριψομένα πλαινά χωμάτινα τοιχεία και έβγαινε απο εκεί. Με πολύ κόπο κατάφερα να σώσω λίγα ριζίδια. 7 ημέρες τώρα δεν έχει πάθει τπτ , σε σκιά βέβαια και με υγρό χώμα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.