Acer

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση

marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Re: Acer

Δημοσίευση από marios »

Καλή επιτυχία.

Stefasteri
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Stefasteri »

Πολύ ωραίο ατσερ απο τα αγαπημένα μου δεντρακια. Διαλεξες ωραίο κομματι.
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Βίος και πολιτεία το acer σου, δηλαδή! Με τόσα που πέρασε, του αξίζει νομίζω μια καλή διαμόρφωση! Οι προτάσεις του sim μου αρέσουν πολύ - περιμένουμε να το δούμε και με φύλλωμα την άνοιξη!

ΥΓ και λέγαμε εμείς ότι έχουμε πρόβλημα με τις καρακάξες που πετούν το χώμα απ' τα ποτ. Άκου κουνάβια... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 422 times
Been thanked: 364 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Ωραίο το Acer σου μπράβο, έχε το νου σου με τις πέτρες. Κρατάνε υγρασία, κάποιες φορές δεν είναι καλό για τα δέντρα μάς.
Καλή συνέχεια από μένα

Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

Sim62
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 15 times
Been thanked: 84 times

Δημοσίευση από Sim62 »

Για αυτό το συγκεκριμένο αφού οι κορμοί υπάρχουν νομίζω μια καλή επιλογή για το μέλλον είναι ένα στύλ πολλαπλών κορμών -multitrunk, ή έστω ένα με διπλό κορμό. Έχω ένα παρόμοιο Orange dream
08-Μάιος μετά.JPG
οπότε θα ανταλλάσουμε εμπειρίες και σκέψεις για την πορεία τους.
Φυσικά θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα όπως στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά το υλικό υπάρχει και το ταξίδι θα είναι υπέροχο !!!
dad62d0f3dc49cec6546747814983ec0.jpg
ACF385A.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Topic author
Δημήτρης ΒΑΝ
Mame
Mame
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Επικοινωνία:

Acer

Δημοσίευση από Δημήτρης ΒΑΝ »

Καλησπέρα και πάλι,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά !

Μετά τις χρήσιμες συμβουλές σας για το jamadori ( τώρα έμαθα την έννοια της λέξης ) Juniper που έχω , θα σας παρουσιάσω όλα τα δεντράκια που έχω να μου πείτε τη γνώμη σας.

To παρακάτω acer έχει περάσει αρκετά ! 3 χρόνια στο Χολαργό , ένα χειμώνα έφαγε χιόνι και δεν έκανα τίποτα να το προστατέψω. Με έχει συγχωρέσει από τότε. Μετά φύγαμε για Κεφαλονιά και δεν χώραγε μαζί μας ,δεν είχαμε σπίτι μεναμε στο ξενοδοχείο που δουλεύαμε, έτσι έμεινε ένα χρόνο στο Π.Φάληρο όπου το ξέκανε η μάνα μου στο κλάδεμα... Το πήραμε και πέρασε 2 υπέροχα χρόνια στη γιαγιά μας στην κεφαλονιά. Αφού βρίκαμε σπίτι το έχουμε μαζι μας άλλα 2 χρόνια.

Από την αρχή το πήρα για bonsai αλλά δεν το επιχείρησα ποτέ.... Εδώ έρχεστε εσείς να με βοηθήσετε!!

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ τις πέτρες τις έχω για τα κουνάβια! τους αρέσει να σκάβουν...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση