Δασάκι Ulmus Minor - Raft style
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
-
Sim62
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Re: Δασάκι Ulmus Minor - Raft style
iohokahey έγραψε:αν διακρινω καλα και είναι 5 φυτα,προτεινω να μην βγαλεις κανενα μπαμπη..
αν παντως τα αφησεις τωρα,θα δυσκολευτείς πολύ να τα ξεχωρισεις σε υστερο χρονο..
..δωσε στα παιδια να φανε να μεγαλωσουν..[ Εικόνα ]
Γιώργο είναι 8 αν θυμάμαι καλά και αν θέλουμε να ακριβολογούμε είναι ένα στην πραγματικότητα για αυτό λέω raft style στον τίτλο.
[attachment=1]S10221.jpg[/attachment]
Όσο για φαί , τα μπουκώνω και διαμαρτύρονται...
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Μαρ 2016, 09:48 --
Όταν φτάσει και το δικό μου σε μια αναλογία και πάχος κορμών όπως το δασάκι της παρακάτω φωτογραφίας θα είμαι ευτυχής ως προς την εξέλιξη του.
[attachment=0]6.jpg[/attachment][/color]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
αν διακρινω καλα και είναι 5 φυτα,προτεινω να μην βγαλεις κανενα μπαμπη..
αν παντως τα αφησεις τωρα,θα δυσκολευτείς πολύ να τα ξεχωρισεις σε υστερο χρονο..
..δωσε στα παιδια να φανε να μεγαλωσουν..[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img]
..δωσε στα παιδια να φανε να μεγαλωσουν..[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Μπράβο Μπάμπη!!!! Περιμένουμε update
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim62
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Δασάκι Ulmus Minor - Raft style
Η αλήθεια είναι ότι το πρωτοξεκίνησα με πειραματική διάθεση αλλά τελικά και τελείως αναπάντεχα εξελλίσεται πολύ καλά. Πρόκειται για μωρό βέβαια με λεπτούς κορμούς αλλά αν διατηρηθεί χαμηλό οι προοπτικές του αναλογίες φαίνονται όμορφες. Απο φέτος θα ξεκινήσω σε κάθε κορμό και ένα θυσιαζόμενο κλαδί ώστε μετά κάποια χρόνια να αποκτήσει πιο χοντρούς και ελκυστικούς κορμούς. Τον χειμώνα λέω να τους κάνω και ένα αρχικό συρμάτωμα για κάποιες κλίσεις. Ίσως φύγουν και κάποιοι κορμοί, δεν ξέρω τι λέτε ? Να αναπτυχθούν καλύτερα οι υπόλοιποι.
Όπως είναι τώρα μετά από μεταφύτευση
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.