Καλως ηρθε και ο Φικος
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Re: Καλως ηρθε και ο Φικος
Κόψε χαμηλά μη φοβάσαι! Πάνω από το πιο κοντινό κλαδι.
Στάλθηκε από το GT-P3110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-P3110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Με γεια τον φίκο - ο μισός θα σου μείνει βέβαια απ' ό,τι κατάλαβες, αλλά μη φοβάσαι, είναι ανθεκτικά δέντρα!
Καλές εργασίες.
Καλές εργασίες.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
SIORSPATHIS
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Χαρη μου φαινεται ειναι πολυ χαμηλα εκει που μου δειχνεις,θα αφησω λιγο ακομα πιο πανω,για να κανω την ''τριγωνικοτητα'',καταλαβαινεις τι εννοω...[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
-
SIORSPATHIS
Topic author - Shohin

παραθετω μερικες φωτο ακομα απο την χτεσινη διαδικασια....θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες απο το συρματωμα του,μιας και δεν εχει φυλλωμα πιο χαμηλα και ισως ειναι μια ευκαιρια....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Καλως τον δεχτηκες!!
γι'αυτο ειναι οι φιλοι,χεχε!!
εγω εφ'οσον ζητουσα πυκνο φυλλωμα οπως ανεφερες θα κλαδευα χαμηλα και θα προσπαθουσα κατι σε twin trunk..
γι'αυτο ειναι οι φιλοι,χεχε!!
εγω εφ'οσον ζητουσα πυκνο φυλλωμα οπως ανεφερες θα κλαδευα χαμηλα και θα προσπαθουσα κατι σε twin trunk..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
SIORSPATHIS
Topic author - Shohin

Καλως ηρθε και ο Φικος
Καλημερες! ''Δωρο'' απο φιλο το εν λογω δεντρο,μιας και του επιανε χωρο..εδω ειμαι εγω του λεω....[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/icon_razz.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/icon_razz.gif[/img]... Το πηρα λοιπον και προχωρησα σε μεταφυτευση..Σε πρωτη παρατηρηση ειναι στα 2 μετρα περιπου εχει 2 μεγαλους κορμους και εναν πολυ μικρο,οπου προκυπτει το χαμηλο φυλλωμα,δεν εχω ιδεα ακομα τι διαμορφωση θα κανω στο μελλον με αυτο το δεντρο,παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω πυκνο φυλλωμα και πιο πολλη νεα διακλαδωση χαμηλα,προς το παρον,οποτε και δεν πειραξα ριζες,παρα ελαχιστα,εβαλα λιγη σκονη ορμονης ριζοβολιας.Το υποστρωμα ανοργανο κατα 40% περιπου απο αμμο ποταμισια,βοτσαλακι,ελαφροπετρα και περλιτη και οργανικο κοινο φυτοχωμα εξ.χωρου,στη βαση βοτσαλο μεγαλο για αποστραγγιση με λιγη ελαφροπετρα και στο τελειωμα πετρωμα Ρυζακι με βοτσαλακι ποταμισιο για ομορφια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.