Τα κατάφερε...

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση

Topic author
Λουκάς Καρούσος
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Τα κατάφερε...

Δημοσίευση από Λουκάς Καρούσος »

Harris έγραψε:Ωραία ειναι. Θα σκεφτόμουν ακόμα αν ηταν δική μου να εκοβα τελείως τα 2 απο τα 3 κλαδιά. Θα κρατούσα το πανω πανω.
Μπα ισα ισα που πεταει και απο την πρώτη στροφη του κορμου χαμηλα και προσβλεπω σε ενα ακομα κλαδι πιο χαμηλά...στοχος μου εινα να γινει καπως σαν την αζελεα της φωτογραφίας [img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016052 ... a4ea10.jpg[/img]

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους

Kostas
Imperial
Imperial
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από Kostas »

Βάλε και καμιά χάντρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 194 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Ωραία ειναι. Θα σκεφτόμουν ακόμα αν ηταν δική μου να εκοβα τελείως τα 2 απο τα 3 κλαδιά. Θα κρατούσα το πανω πανω.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Topic author
Λουκάς Καρούσος
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Τα κατάφερε...

Δημοσίευση από Λουκάς Καρούσος »

Η παρακάτω μπουκαμβιλια τράβηξε τον αλίμονο, οπως συνειδητοποίησα μετα απο συζήτηση με τον sim62.δε φτανει που την κλαδεψα μεσα στον Μάιο, δε φτανει που τη μεταφυτευσα την ιδια εποχη ,της εκοψα και τις μισές περιπου ρίζες....αρχικα αρχισε να χάνει φύλα αλλα μετα απο ενα 20ημερο αρχισε να πεταει νεα βλάστηση.με τραβηξε η κινηση του κορμου αρχικα και ετσι δε το πολυσκεφτηκα και την πηρα σπιτι.ιδού.[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016052 ... 192482.jpg[/img][img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016052 ... 0c87dc.jpg[/img][img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016052 ... 988371.jpg[/img][img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016052 ... a62931.jpg[/img]

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση