κουτσουπια
-
thanos75
- Imperial

- Has thanked: 126 times
- Been thanked: 226 times
Re: κουτσουπια
Παναγιώτη δεν ξέρω τι τους έχεις κάνει και έχουν ανοίξει όλα τόσο νωρίς. εμένα τώρα σκάνε όλα. Ίσως έκανες πιο νωρίς κλάδεμα;
είχα πάρει και γω μια ίδια κουτσουπιά από κείνο το σαφάρι. Από πέρυσι ζωριζόταν για κάποιο λόγο αρκετά. ήλπιζα ότι φέτος θα πάει καλύτερα. πέταξε και πριν ανοίξει τελείως το πρώτο φύλλο, ξεράθηκε. στεναχωρήθηκα, δεν κατάλαβα γιατί. αν και μικρό μου άρεσε πολύ.
είχα πάρει και γω μια ίδια κουτσουπιά από κείνο το σαφάρι. Από πέρυσι ζωριζόταν για κάποιο λόγο αρκετά. ήλπιζα ότι φέτος θα πάει καλύτερα. πέταξε και πριν ανοίξει τελείως το πρώτο φύλλο, ξεράθηκε. στεναχωρήθηκα, δεν κατάλαβα γιατί. αν και μικρό μου άρεσε πολύ.
έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε πάρα πολλά φυτά. Η κουτσουπιά είναι από τα ελάχιστα που δεν μου πέτυχε. νομίζω ριζώνει δύσκολα. Ίσως βιάστηκα να την κόψω. δεν με θέλουν οι κουτσουπιές! και μου αρέσουν τόσο πολύ!
-
panixoras
Topic author - Imperial

- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 11 times
μετα απο ενα μικρο ξεκαθαρισμα περσινο....σας την παρουσιαζω ....τελικα το ματι του χαρη...επαιξε ρολο...το δεντρακι παει στον αυτοματο ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Stefasteri
- Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
-
panixoras
Topic author - Imperial

stelios έγραψε:Πολύ ωραία. Αυτόι το δέντρο βγάζει και ενα μωβ λουλουδι;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Ομορφούλα είναι! Ασ'την να βολευτεί και να φουντώσει κι απ' του χρόνου προχωράς σε διαμόρφωση...
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Θα μπορουσες στην 870 φωτογραφια να κατεβάσεις λίγο το δεξι κλαδί και να κλαδέψεις την κορυφή. Ομως ακομα ειναι πολυ μικρη και την αφηνεις τουλάχιστον 1-2 χρονια να πιάσει καλα στην γλάστρα...
-
panixoras
Topic author - Imperial

κουτσουπια
σας παρουσιαζω μια μικρη κουτσουπια που πηρα απο το σαφαρι της ανοιξης......επιλογη χαρη.....[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/angry/6393.gif[/img]
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 05 Ιουν 2016, 12:39 --
τωρα εχει πεταξη και αισθανομαι χαρουμενος.....[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/gelio3d.gif[/img]
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 05 Ιουν 2016, 12:39 --
τωρα εχει πεταξη και αισθανομαι χαρουμενος.....[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/gelio3d.gif[/img]