Ρείκι Ανοιξιάτικο με deadwood

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 194 times
Επικοινωνία:

Re: Ρείκι Ανοιξιάτικο με deadwood

Δημοσίευση από Harris »

Πραγματικά γίνεται πολύ όμορφο. Μου αρέσει το παχος χαμηλά αλλά βλέπω ότι γεμίζει με πολλά φύλλα. Έχει ενδιαφέρον!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
Giorgos G.
Omono
Omono
Has thanked: 132 times
Been thanked: 190 times

Ρείκι Ανοιξιάτικο με deadwood

Δημοσίευση από Giorgos G. »

το βρήκα πριν τρία περίπου χρόνια ξεριζωμένο στην άκρη επαρχιακού δρόμου, με ελάχιστες ρίζες και κάτι λίγες χλωρές φύτρες πάνω του. Το μάζεψα γιατί μου άρεσε το νεκρό ξυλο του αν και δεν περίμενα ότι θα επιβιώσει.
Το έβαλα σε μια μικρή γλάστρα με χώμα κηπου, το άφησα σε μια γωνια του κήπου μου και δεν ξανασχολήθηκα μαζί του. Πριν λίγες μέρες πρόσεξα την ανάπτυξή του. Είχε πλέον πολλά κλαδια τα οποία είχανε ξεπεράσει την κορυφή του νεκρού ξύλου.
Αφαίρεσα κάποια που δεν μου άρεσαν και έκανα ένα κλαδεματάκι στα υπόλοιπα. Για τη συνέχεια του έδωσα περισσότερο χώρο βάζοντάς το στην λεκάνη της φωτό χωρίς να πειράξω τις ριζόμπαλα συμπληρώνοντας με φυλλόχωμα, χαλίκι και οικοδομική άμμο. Αρχίζει και γίνεται όμορφο..

DSC04842.JPG

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση