Κάνω ένα update μετά το σημερινό κλαδεματακι.
Άγνωστο είδος - urban yamadori
-
Topic author - Συντονιστής
- Has thanked: 340 times
- Been thanked: 269 times
- Επικοινωνία:
Re: Άγνωστο είδος - urban yamadori
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Επικοινωνία:
Γεια σου Παναγιώτη. Στην αρχή νόμιζα πως είναι χωνάκι, όμως το φύλλωμα του είναι αρκετά πιο μαλακό και κατά πολύ Πίο ανοιχτό πράσινο. Παντός θα μπορούσε.karesansui έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 21:35Καλησπέρα Δώρη.
Μάλλον αναρριχώμενο πρέπει να είναι.
Είμαι κοντά στο να το αναγνωρίσω σαν το φυτό καπένσια ή χωνάκι.
Φαίνεται πως το βαρέθηκαν ή τους κατελάμβανε πολύ χώρο και απαλλάχθηκαν απ'αυτό!
Αν ισχύει η αναγνώριση, δεν το βλέπω κατάλληλο για μπονσάι.
Περί ορέξεως όμως...
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 49 times
Καλησπέρα Δώρη.
Φαίνεται πως το βαρέθηκαν ή τους κατελάμβανε πολύ χώρο και απαλλάχθηκαν απ'αυτό!
Περί ορέξεως όμως...
Περί ορέξεως όμως...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
- Επικοινωνία:
Άγνωστο είδος - urban yamadori
Μεταφέρω ένα δέντρο μου σε νέο topic, έτσι για το αρχείο
.https://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=46&t=9443
Κάποια στιγμή τόν Νοεμβρίο '19 σε μια βράδυ μου βόλτα με τον σκύλο μου είχα βρει έναν πολύ ιδιαίτερο κορμό ξεριζωμένο. Φαινόταν πολύ παλιό δέντρο. Χώρις να το πολύ σκεφτώ τόν πήρα και το φυτεψα εκείνο κιόλας το βράδυ. Μετά απο 20ημερες περίπου ξεκίνησε να βγάζει φύλλα
Τον Δεκέμβριο '19 είχε ξεκινήσει να παίρνει τα πάνω του. Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά 53 δευτερόλεπτα:
Τα χρόνια περνουν και η υγεία του δέντρου αποκαταστάθηκε πλήρως. Εδώ και δύο Τρία χρόνια έχω ξεκινήσει να του δίνω και σχήμα.
Σας παρουσιάζω την κατάσταση του δέντρου σήμερα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είδος είναι. Κάποια στιγμή αν μου κάνει την χάρη και πετάξει κάποιο άνθος θα ξέρω σίγουρα
.https://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=46&t=9443
Κάποια στιγμή τόν Νοεμβρίο '19 σε μια βράδυ μου βόλτα με τον σκύλο μου είχα βρει έναν πολύ ιδιαίτερο κορμό ξεριζωμένο. Φαινόταν πολύ παλιό δέντρο. Χώρις να το πολύ σκεφτώ τόν πήρα και το φυτεψα εκείνο κιόλας το βράδυ. Μετά απο 20ημερες περίπου ξεκίνησε να βγάζει φύλλα
Τον Δεκέμβριο '19 είχε ξεκινήσει να παίρνει τα πάνω του. Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά 53 δευτερόλεπτα:
Τα χρόνια περνουν και η υγεία του δέντρου αποκαταστάθηκε πλήρως. Εδώ και δύο Τρία χρόνια έχω ξεκινήσει να του δίνω και σχήμα.
Σας παρουσιάζω την κατάσταση του δέντρου σήμερα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είδος είναι. Κάποια στιγμή αν μου κάνει την χάρη και πετάξει κάποιο άνθος θα ξέρω σίγουρα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.