Ελια no.7
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 167 times
- Επικοινωνία:
-
deus x machina
- Omono

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 60 times
Re: Ελια no.7
μου αρεσει παρα πολυ η κινηση της . Εγω θα την προχωρουσα σε αυστηρο στυλ litteratti . Αλλα ειπαμε , αυτα ειναι γουστα κ γνωμες. Καλη συνεχεια Δωρη
Nihil humanum mihi alienum est
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 342 times
Τα Καθιερωμένο μας ραντεβού περιποίησης μετά από ένα χρόνο. Έμεινε κυριολεκτικά ανέγγιχτη και εκτεθειμένη σε όλες τις καιρικές συνθήκες της Αθήνας.
ότι ποίο χαλαρωτικό μετά από πολύ δύσκολη ημέρα
ότι ποίο χαλαρωτικό μετά από πολύ δύσκολη ημέρα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion

Η γάτα δυστυχώς αναπαύεται σε τόπο χλοερο ...
Προστέθηκε μετά από 51 δευτερόλεπτα:
Προστέθηκε μετά από 51 δευτερόλεπτα:
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion

Χρειάστηκαν 9χρονια για να φτάσω εγώ με την ελίτσα μου ως εδώ. Κλαδέματα, συρματωματα, καί μεγάλα διαστήματα όπου το δέντρο έμενε κυριολεκτικά ανέγγιχτο.
https://youtube.com/shorts/EkBjEnuiBaE?feature=share
https://youtube.com/shorts/EkBjEnuiBaE?feature=share
- Rating: 7.14%
-
myrtilos
- Omono

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 24 times
Μου αρέσει το δέντρο σου έτσι όπως το βλέπω στην τελευταία φωτογραφία.Η κωνικοτητα που θα αποκτήσει με τα χρόνια θα το απογειωση.
Να το χαίρεσαι.
Να το χαίρεσαι.
-
Hfestion

Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγιαΝικολας72 έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 21:59Είναι πραγματικά εντυπωσιακό τί μπορεί να κάνει η φύση όταν ο άνθρωπος της το επιτρέψει, όταν δηλαδή οι επεμβάσεις πάνω της δεν είναι εντελώς κόντρα..!
Κι επειδή πρέπει να μεταφράζουμε τις εικόνες σε έννοιες και αξίες, αυτό που βλέπουμε συγκρίνοντας δυο εικόνες του ίδιου δέντρου με χρονική απόσταση 7 (μόλις...) ετών, δεν είναι τίποτα άλλο σεμνή επίδειξη των δύο βασικότερων αρετών στις οποίες εκπαιδεύονται τόσο το δέντρο όσο κι ο καλλιεργητής: υπομονή κι επιμονή!
Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε 7 χρόνια φαγούρας... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και ο φίλος Hfestion (όπως οι περισσότεροι από μας) θα έπρεπε να ανεχτεί για πολλά χρόνια μια ατελή εικόνα ενός δέντρου. Έπρεπε να σκεφτεί ξανά και ξανά πριν κόψει έστω κι ένα ακόμα κλαδάκι. Κάθε επέμβασή του έπρεπε να υπηρετεί με απόλυτη προσήλωση το μελλοντικό σχέδιο, να είναι τόσο - όσο... Το ίδιο πρέπει να υπηρετεί και κάθε παράλειψη επέμβασης! Απλά πράγματα δηλαδή ;-)
Μπράβο για αυτά που καταφέρατε μαζί με το δεντράκι σου Hfestion. Έχετε δρόμο μπροστά σας αλλά όπως φαίνεται διαθέτετε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρετε! Καλή συνέχεια.
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 34 δευτερόλεπτα:
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια
-
Νικολας72
- Omono

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 104 times
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό τί μπορεί να κάνει η φύση όταν ο άνθρωπος της το επιτρέψει, όταν δηλαδή οι επεμβάσεις πάνω της δεν είναι εντελώς κόντρα..!
Κι επειδή πρέπει να μεταφράζουμε τις εικόνες σε έννοιες και αξίες, αυτό που βλέπουμε συγκρίνοντας δυο εικόνες του ίδιου δέντρου με χρονική απόσταση 7 (μόλις...) ετών, δεν είναι τίποτα άλλο σεμνή επίδειξη των δύο βασικότερων αρετών στις οποίες εκπαιδεύονται τόσο το δέντρο όσο κι ο καλλιεργητής: υπομονή κι επιμονή!
Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε 7 χρόνια φαγούρας... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και ο φίλος Hfestion (όπως οι περισσότεροι από μας) θα έπρεπε να ανεχτεί για πολλά χρόνια μια ατελή εικόνα ενός δέντρου. Έπρεπε να σκεφτεί ξανά και ξανά πριν κόψει έστω κι ένα ακόμα κλαδάκι. Κάθε επέμβασή του έπρεπε να υπηρετεί με απόλυτη προσήλωση το μελλοντικό σχέδιο, να είναι τόσο - όσο... Το ίδιο πρέπει να υπηρετεί και κάθε παράλειψη επέμβασης! Απλά πράγματα δηλαδή ;-)
Μπράβο για αυτά που καταφέρατε μαζί με το δεντράκι σου Hfestion. Έχετε δρόμο μπροστά σας αλλά όπως φαίνεται διαθέτετε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρετε! Καλή συνέχεια.
If you can DREAM it,
you can DO it..!
you can DO it..!
-
Hfestion

-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Εξελίχθηκε πολύ ωραία, "γέμισε" και το φύλλωμα, μπράβο!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Πολύ ωραίο βιρτουαλ σου είχε κάνει ο φίλος σου και καλά κάνεις και το έχεις ακολουθήσει!! Κούκλα η Ελιά σου!!
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 167 times
- Επικοινωνία:
-
Hfestion

Ελια no.7
Αυτη την ελιά την έχω στην κατοχή μου από την άνοιξη '13. Είναι ενα από τα δεντρά μου που πήγαν από μόνα τους χωρίς πολλά πολλά. Στο ξεκίνημα, μου είχε φτιάξει ο αγαπητός φίλος JZ ενα virtual.
Εχοντας αυτό σαν στόχο, προχωρήσαμε εγώ και η ελιά μαζί.
Σήμερα σας την παρουσιάζω.
Μαζί της το φανταστικό μου μοντέλο ''Μήτση η Μαυρογατα"
Εχοντας αυτό σαν στόχο, προχωρήσαμε εγώ και η ελιά μαζί.
Σήμερα σας την παρουσιάζω.
Μαζί της το φανταστικό μου μοντέλο ''Μήτση η Μαυρογατα"