elies
-
takisleon
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: elies
Παιδιά αν και δεν έχω εμπειρία συμφωνώ και εγώ να τις αφήσω να δυναμώσουν. Έφτιαξα ωμός ένα πρόχειρο σχέδιο τι λέτε? Αν δεν γίνομαι κουραστικός δώστε μου εσείς κατι Ευχαριστω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του Χάρη.
Μη βιάζεσαι.
Δώσε τους καιρό να "εγκατασταθούν" σωστά, να γίνουν υγιή ανεπτυγμένα φυτά και τα υπόλοιπα ένα-ένα και σέ μελλοντικό χρόνο. Μόλις τον Αύγουστο τις έβαλες σε γλάστρα, μη τις βιάσεις περισσότερο....
Όμορφες εληές κι οι δυό!
Μη βιάζεσαι.
Δώσε τους καιρό να "εγκατασταθούν" σωστά, να γίνουν υγιή ανεπτυγμένα φυτά και τα υπόλοιπα ένα-ένα και σέ μελλοντικό χρόνο. Μόλις τον Αύγουστο τις έβαλες σε γλάστρα, μη τις βιάσεις περισσότερο....
Όμορφες εληές κι οι δυό!
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Ωραιο κομματι... Θα ελεγα να το αφήσεις να ηρεμήσει και μετα να κανεις οτιδηποτε. Για να το εχεις δυνατο για του χρονου!
Ειναι καλο κομματι μην το χασεις αδοξα... Υπομονη λοιπον!
Ειναι καλο κομματι μην το χασεις αδοξα... Υπομονη λοιπον!
-
takisleon
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
elies
Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για τις ελιές που τις έχω πάρει από την φύση τον Αύγουστο η[/FONT][/color]φωτογραφίες όπως είναι σήμερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.