Κινεζικη Φτελιά.
-
deus x machina
- Omono

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 66 times
Re: Κινεζικη Φτελιά.
Η φτελια μου αρεσει και μενα παρα πολυ.Οπως επισης και η πυλινη γλαστρα της.
Αν δεν κανω λαθος εχω δει τετοιο ειδος γλαστρας [ pot ] στο φυτωριο που κανουμε συνηθως τις συναντησεις μας.
Την επομενη φορα θα ψαξω να δω , αν ισχυει αυτο .
Καλη συνεχεια
Αν δεν κανω λαθος εχω δει τετοιο ειδος γλαστρας [ pot ] στο φυτωριο που κανουμε συνηθως τις συναντησεις μας.
Την επομενη φορα θα ψαξω να δω , αν ισχυει αυτο .
Καλη συνεχεια
Nihil humanum mihi alienum est
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Αυτή η φτελιά μου αρέσει και μένα πάρα πολύ. Ξεφεύγει απ΄τα συνηθισμένα mallsai ίσως και λόγω μεγέθους και έχει προοπτικές να γίνει ακόμη πιο όμορφη. Πολύ καλή επιλογή Λουκά. Για να βοηθήσουμε με virtual απεικονίσεις χρεάζεται να μας διευκολύνεις. Φωτογράφισε όλο το δέντρο μπροστά από ένα ανοικτό φόντο ( σε ένα εξ. τοίχο για παράδειγμα για φώς) εστιάζοντας ακριβώς όπως στην τελευταία φωτογραφία, ίσως ελάχιστα πιο μακριά για να έχει το δέντρο περιθώριο γυρω του. Πάρε και τις υπόλοιπες τρείς πλευρές του δέντρου
Υπόδειγμα φωτογράφισης
Υπόδειγμα φωτογράφισης
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ισχυει alexcorfu αλλα το δεντρακι ειναι που κλεβει τη παρασταση πιστεψε με...ανυπομονω να ερθει η εποχη που θα ασχοληθω μαζι της σοβαρα.....alexcorfu έγραψε:Πολύ όμορφη φτελιά! Από τα αγαπημένα μου είδη! Όσο για το γλαστράκι, είχα ρωτήσει κάποτε και μου είπαν πως είναι από την Κρήτη! Ο φυτωριούχος είχε, θυμάμαι, εξάρει την πολύ καλή του ποιότητα και σαν υποψήφιος πελάτης θα προσέθετα ότι είναι και πολύ όμορφο! Και τα δύο μαζί, υπέροχα!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 15 Μαρ 2016, 12:10 --
παρεπιπτωντος θεωρω την τιμη των 30 ευρω και για το δεντρο και για την γλαστρα πολυ καλη...μαλιστα ισως ειναι τοσο χαμηλη γιατι η φυτωριουχος δεν ηξερε καν τι δεντρο ειναι...με την μελετη που εχω ριξει της ειπα εγω οτι ειναι φτελια.επεσα σε καλη περιπτωση.
-
alexcorfu
- Imperial

- Επικοινωνία:
Πολύ όμορφη φτελιά! Από τα αγαπημένα μου είδη! Όσο για το γλαστράκι, είχα ρωτήσει κάποτε και μου είπαν πως είναι από την Κρήτη! Ο φυτωριούχος είχε, θυμάμαι, εξάρει την πολύ καλή του ποιότητα και σαν υποψήφιος πελάτης θα προσέθετα ότι είναι και πολύ όμορφο! Και τα δύο μαζί, υπέροχα!
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Ελπιζω στη προνοια του sim62 για ενα virtual.το προβλημα ειναι οτι αν και καλλιτεχνιτης με ζοριζει το θεμα "φωτογραφια".
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Πολύ ωραίο το δεντράκι σου μπράβο! Αρχικά θέλει κλάδεμα για να φέρεις τα κλαδιά Πιο κοντά στο κεντρικό κορμό. Δυστυχώς δε μπορώ να σου κάνω virtual.
Καλή συνέχεια από μένα
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή συνέχεια από μένα
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
Καλοριζικη η φτελια!!
Οσο για το "εκπαιδευτικο γλαστρακι",η φτελια σου βρισκεται ηδη μεσα σ'αυτο!!
Οσο για το "εκπαιδευτικο γλαστρακι",η φτελια σου βρισκεται ηδη μεσα σ'αυτο!!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Ειναι απιστευτη η κινηση και συκωνει πολυ βελτιωση και ακομα περισσοτερη δουλεια για να γινει κατι καλοSIORSPATHIS έγραψε:Πολυ καλο! Καλοριζικο! Η κινηση του κορμου πολυ καλη επισης!
-
SIORSPATHIS
- Shohin

-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Ευχαριστώ.θελει κλαδεμα ναι.απο χειμώνα με τον καλο. Γιαντωρα θα κανω κορυφολογηση μονο για να το διατηρήσω οσο γινεται σε έλεγχο.CaptainAmerica έγραψε:Καλορίζικο! Κινέζικη φτελιά Ulmus/Elm. Από τα αγαπημένα μας είδη. Θέλει πολύ καλό κλάδεμα. Να κοιτάξεις το χώμα του να ποτίζετε καλά χωρίς να το κρατάς σε πιατάκι.
[ Εικόνα ]
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Καλορίζικο! Κινέζικη φτελιά Ulmus/Elm. Από τα αγαπημένα μας είδη. Θέλει πολύ καλό κλάδεμα. Να κοιτάξεις το χώμα του να ποτίζετε καλά χωρίς να το κρατάς σε πιατάκι.
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... /gluck.gif[/img]
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... /gluck.gif[/img]
-
Λουκάς Καρούσος
Topic author - Omono

Κινεζικη Φτελιά.
Καλησπέρα και παλι.
Εδώ και κανα μηνα έτρεχα πισω απ αυτο το δεντρακι και τελικα το πηρα.κινεζικη φτελια εισαγόμενη απο φυτώριο στην ιαπωνια. Η φυτωριουχος την ειχε ενα χρονο σιγουρα και τελευταια φορα που την ειδα δεν ειχε φυλα.τωρα εχει φουντωσει και εχει αλλα τοσα μπουμπούκια.ειναι ημιφυλοβολα αναλογα τημ θερμοκρασία με υψις γυρω στα 40 εκατοστά τα οποια θα μειωθουν σίγουρα.θελει πολυ δουλειά αν και ορος το παρων θα την αφησω σε ελεύθερη αναπτυξη για να παχυνει λιγο κι ο κορμός.σκέφτομαι να την βαλω σε training pot του χρονου και ταυτόχρονα να διαμορφωνω αφου πρώτα κλαδεψω.εδω έρχεται η εμπειρία σας.θελω βοηθεια στα σιγουρα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και κανα μηνα έτρεχα πισω απ αυτο το δεντρακι και τελικα το πηρα.κινεζικη φτελια εισαγόμενη απο φυτώριο στην ιαπωνια. Η φυτωριουχος την ειχε ενα χρονο σιγουρα και τελευταια φορα που την ειδα δεν ειχε φυλα.τωρα εχει φουντωσει και εχει αλλα τοσα μπουμπούκια.ειναι ημιφυλοβολα αναλογα τημ θερμοκρασία με υψις γυρω στα 40 εκατοστά τα οποια θα μειωθουν σίγουρα.θελει πολυ δουλειά αν και ορος το παρων θα την αφησω σε ελεύθερη αναπτυξη για να παχυνει λιγο κι ο κορμός.σκέφτομαι να την βαλω σε training pot του χρονου και ταυτόχρονα να διαμορφωνω αφου πρώτα κλαδεψω.εδω έρχεται η εμπειρία σας.θελω βοηθεια στα σιγουρα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk