Re: Γιουνιπερος 2
-
G.gin.
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
οντως φιλε Mano ειναι πολυ καλο δεντρο,και 100 φωτο να βαλω μονο απο κοντα θα εβλεπες ποσο ωραιο ειναι, σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου. το μονο που εχω κανει ειναι να κοψω τα νεκρα φυλλα του, εχει πολυ χοντρο νεμπαρι,οταν με το καλο κανω τις πρωτες εργασιες τοτε τα πραγματα θα ειναι ποιο ξεκαθαραmanos_papadakis40 έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΟΧΙ ΚΛΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΡΜΟς ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗς ΤΟ ΝΕΜΠΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩς ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
Υ.Γ τα κεφαλαια γραμματα δεν σημαινουν εντονη παρατηρηση για να μην παρεξηγουμαι απλα θελω εγω να τονισω αυτα που γραφω.
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα
-
manos_papadakis40
- Omono

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΟΧΙ ΚΛΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΡΜΟς ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗς ΤΟ ΝΕΜΠΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩς ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
Υ.Γ τα κεφαλαια γραμματα δεν σημαινουν εντονη παρατηρηση για να μην παρεξηγουμαι απλα θελω εγω να τονισω αυτα που γραφω.
-
G.gin.
Topic author - Omono

εκανα οτι μπορουσα πιστευω να φαινεται καλυτερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
+1Harris έγραψε:Καλα έκανες κ εκοψες την γλαστρα! Όμως οι φωτο πρέπει να έχει απο πίσω ένα τοίχο όχι το ήλιο! Είναι δύσκολο να κΤΛαβουμε πως είναι το δέντρο σου.
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
G.gin.
Topic author - Omono

ναι εχεις δικιο, θα το κανονίσω αυριο τοτε.Harris έγραψε:Καλα έκανες κ εκοψες την γλαστρα! Όμως οι φωτο πρέπει να έχει απο πίσω ένα τοίχο όχι το ήλιο! Είναι δύσκολο να κΤΛαβουμε πως είναι το δέντρο σου.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Καλα έκανες κ εκοψες την γλαστρα! Όμως οι φωτο πρέπει να έχει απο πίσω ένα τοίχο όχι το ήλιο! Είναι δύσκολο να κΤΛαβουμε πως είναι το δέντρο σου.
-
G.gin.
Topic author - Omono

Χαιρετω την ομορφη παρεα, οπως σας υποσχεθηκα πηρα σημερα το νεο μου δεντρακι ειναι ενας γιουνιπερος που ειναι 2χρομος (πρασινο-κιτρινο) οπως θα δειτε και εσεις ειναι αρκετα μεγαλος, προς το παρών έκοψα την γλαστρα περιμετρικα ωστε να εμφανηστει ο κορμος, δεν σκευτομαι να του κανω καμια αλλη διαμορφωση για αρχη θα ηθελα πολλη να μου πειτε την γνωμη σας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.